۸۹۶۳۸۳
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

انتقاد وکیل کاپیتان «گریس ۱» از عملکرد انگلیس

وکیل کاپیتان کشتی «گریس ۱» که هفته‌هاست در نزدیکی سواحل جبل طارق در توقیف به سر می‌برد، می‌گوید بازداشت خدمه کشتی توسط انگلیس غیرقانونی است.

فارس: وکیل کاپیتان کشتی «گریس ۱» که هفته‌هاست در نزدیکی سواحل جبل طارق در توقیف به سر می‌برد، می‌گوید بازداشت خدمه کشتی توسط انگلیس غیرقانونی است.

وکیل کاپیتان «گریس ۱» از عملکرد انگلیس انتقاد کرد

در حالی که توقیف کشتی «گریس ۱» در نزدیکی سواحل «جبل طارق» برای ششمین هفته ادامه دارد، وکیل کاپیتان این کشتی می‌گوید اقدام لندن در بازداشت خدمه کشتی غیرقانونی است.

نیروهای ویژه ارتش انگلیس یک ماه و نیم پیش به این کشتی که حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت ایران است، یورش برده و آن را توقیف کردند. لندن مدعی است که قصد داشته از نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جلوگیری کند. جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه ایران الزامی برای اجرای تحریم‌های اتحادیه اروپا ندارد و مقصد محموله هم سوریه نبوده، تأکید کرده است که اقدام انگلیس نقض مقررات بین‌المللی است.

با این وجود، دولت محلی جبل طارق که تحت نظر انگلیس قرار دارد، علاوه بر توقیف کشتی، چهار نفر از خدمه از جمله کاپیتان نفتکش را هم داخل کشتی بازداشت و گذرنامه‌های آن‌ها را ضبط کرده است.

وکیل کاپیتان کشتی در مصاحبه با شبکه «بی‌بی‌سی»، با تأکید بر غیرقانونی بودن بازداشت این افراد، می‌گوید: «معتقدیم که نحوه انجام بازداشت هم سؤال برانگیز است. گذرنامه‌های کاپیتان و خدمه را ضبط کرده‌اند و آن‌ها اجازه ندارند اراضی جبل طارق را ترک کنند. ما معتقدیم که این بازداشت در جبل طارق، غیرقانونی است.»

او در واکنش به صحبت‌های مجری که گفت کشتی در حال انتقال نفت به تأسیسات «بانیاس» بوده و این اقدام غیرقانونی است، گفت: «ما چنین دیدگاهی نداریم. منظورم این است که شواهد این دیدگاه را تایید نمی‌کند.»

بی‌بی‌سی در گزارش خود برای اولین بار تصاویری از داخل گریس ۱ منتشر کرده و مدعی شده است که خدمه این کشتی که اغلب اتباع هند هستند، در وضعیت خوبی به سر می‌برند و در حالی که کشتی تحت مراقبت مسلحانه قرار دارد و کشتی جنگی انگلیس هم اطراف آن گشت‌زنی می‌کند، به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید
وکیل کاپیتان «گریس ۱» از عملکرد انگلیس انتقاد کرد

بر اساس این گزارش، درخواست‌های مکرر خدمه برای آنکه امکان حضور در خشکی را داشته باشند، با مخالفت روبرو شده است. خدمه کشتی گفته‌اند از اینکه در مرکز یک مناقشه بین‌المللی قرار گرفته‌اند، جا خورده‌اند.

خبرنگار بی‌بی‌سی می‌گوید: «هرچه این کشتی بیشتر اینجا توقیف بماند، بحران میان بریتانیا و ایران عمیق‌تر می‌شود.»

در پایان این گزارش با اشاره به اینکه دادگاه جبل طارق باید تا پایان هفته (شنبه) در مورد سرنوشت این کشتی تصمیم بگیرد، می‌گوید این «برهه‌ای کلیدی» است که مشخص می‌کند این مناقشه به کجا می‌رسد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    جای دولت جبل الطارق بودم نفت کشتی را خالی میکردم و بعد کشتی را آزاد میکردم .!!! خخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج