موسی قربانی بیان کرد
ازدواج مجدد مردان چه منافعی دارد؟
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس حذف ماده ۲۳ لایحه حمایت از خانواده را نه تنها راه حل این مشکل ندانست بلکه معتقد بود حذف این ماده نگرانیهای زنان در مورد ازدواج مجدد مردان را بیشتر میکند در حالی که خود متوجه این موضوع نیستند.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به حواشی پیش آمده در هنگام بررسی ماده ۲۳ لایحه حمایت از خانواده اشاره کرد و افزود: بعد از بیان تذکرات از سوی نمایندگان، رییس مجلس این ماده را برای بررسی بیشتر به کمیسیون بازگرداند تا فکری شود، در همین راستا کمیسیون تغییراتی اعمال کرد اما رییس مجلس قانع نشد و در نهایت کمیسیون رای به حذف این ماده داد.
نماینده قائنات در پاسخ به این پرسش که آیا فضای مجلس به دنبال حذف این ماده است؟ اظهار کرد: در این مسئله اساسا واقعیت لوث شده است. معتقدم که هرچه قانونگذاری در این رابطه صورت گیرد، قطع نظر از اینکه چه باشد به نفع خانمها است. در حال حاضر خانمها مخالف این ماده هستند در حالی که دقیقا عکس آن است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هر مردی هر زنی را که بخواهد میتواند به همسری اختیار کند، ادامه داد: ما به دنبال آن بودیم که با تصویب ماده ۲۳ لایحه حمایت از خانواده به ازدواج مجدد حساب و کتاب دهیم. زمانی که بتوانید هر قیدی را اضافه کنید یعنی توانستهاید برای این کار محدودیت ایجاد کنید.
قربانی با بیان اینکه تصور منتقدان ماده ۲۳ این است که با تصویب این ماده به ازدواج مجدد مشروعیت میبخشیم، خاطرنشان کرد: ازدواج مجدد از ۱۴۰۰ سال پیش در قرآن آمده است به همین دلیل ما هرگونه مقرراتی را که بتوانیم به تصویب برسانیم، یعنی محدودیت ایجاد کردهایم.
وی تصویب ماده ۲۳ لایحه حمایت از خانواده را به نفع زنان دانست و گفت: این موجودات محترم این مسئله را نمیفهمند و میگویند این ماده حذف شود لذا ما در کمیسیون این ماده را حذف کردیم. با حذف این ماده هر مردی هر وقت بخواهد میتواند ازدواج کند. اگر مردی در حال حاضر دست خانمی را گرفته و به دادگستری برود و دادخواست ثبت واقعه نکاح دهد، هیچ دادگاهی نه نمیگوید.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پاسخ به منتقدانی که تصویب ماده ۲۳ را باعث تزلزل در بنیان خانواده میدانند، اظهار کرد: این نقد حاکی از ناآشنایی با اتفاقی است که میخواهد بیافتد. از صدر اسلام تاکنون شما یک مرد پیدا نمیکنید که خواسته باشد ازدواج کند اما نتوانسته باشد. ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده قبل از انقلاب باعث متزلزل شدن بنیاد خانواده میشد اما ما در ماده ۲۳ خواستیم این مسئله را محدود کنیم.
نماینده مردم قائنات تاکید کرد: حذف ماده ۲۳ مشکل ازدواج مجدد را حل نخواهد کرد بلکه نگرانیهای خانمها را بیشتر میکند.
منبع: قانون آنلاین
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
نه نه
وای که چقدر حرص میخورم همش شخصیت زن هارو میبرن زیر سوال.
سلام واقعا"تواین دوره زمانه مردان بایستی بیشترازیه زن داشته باشند.خلاف شرع نیست؟!چه اشکالی داره ...
قبل از اينكه به عكس العمل احساسي خانم ها عنوان بي عقلي روبديم بهتره كه قضيه روشن سازي بشه.اگه عاقبت هر كاري رو بدونيم راحت تر راجع به اون كار تصميم مي گيريم