۸۹۳۴۲
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

نجات فرد محکوم به قصاص از چوبه دار

با اخذ رضایت از اولیاء دم مددجوی زندان مرکزی همدان که به جرم قتل محکوم به قصاص نفس شده بود از طناب دار رهایی یافت.

عصر ایران: با اخذ رضایت از اولیاء دم مددجوی زندان مرکزی همدان که به جرم قتل محکوم به قصاص نفس شده بود از طناب دار رهایی یافت.

با تلاش و پیگیری‌های مستمر مدیر و پرسنل زندان مرکزی همدان، رضایت شکات (اولیای دم) مددجو «ب.م» که به جرم قتل نفس به مدت چهار سال در زندان مرکزی همدان تحمل حبس می‌کرد و محکوم به قصاص نفس شده بود، اخذ شد.

رضایت اخذ شده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج