خرید و فروش اینترنتی اعضای بدن ممنوع است
رئیس پلیس فتا گفت: خرید و فروش اعضای بدن در فضای مجازی ممنوع است و کانال هایی با عنوان خرید و فروش اعضای بدن در فضای مجازی وجود ندارد.
خبرگزاری ایرنا: رئیس پلیس فتا گفت: خرید و فروش اعضای بدن در فضای مجازی ممنوع است و کانال هایی با عنوان خرید و فروش اعضای بدن در فضای مجازی وجود ندارد.
سردار وحید مجید افزود: هر گونه خرید و فروش اعضای بدن در فضای مجازی برابر اطلاعیه وزارت بهداشت ممنوع است و تنها زیر نظر وزارت بهداشت انجام می شود.
وی اضافه کرد: چنانچه موردی در کانال های فضای مجازی دیده شود قطعا برخورد می شود به عنوان مثال در یک مورد، کانالی در فضای مجازی در مورد فروش کلیه فعالیت داشت که تحت رصد پلیس فتا قرار گرفت و در نهایت با پیگیری قضائی این کانال مسدود شد.
رئیس پلیس فتا اضافه کرد: هر گونه خرید و فروش اعضای بدن زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می شود.
سردار مجید در مورد خرید و فروش مواد مخدر در فضای مجازی گفت: چنانچه به موردی در زمینه خرید و فروش مواد مخدر برخورد کنیم قطعا برخورد های قانونی صورت می گیرد ولی در سطح آشکار چنین چیزی وجود ندارد و اگر هم باشد بسیار انگشت شمار است.
سردار مجید گفت: احتمال دارد در حوزه های خصوصی چنین مواردی وجود داشته باشد اما در سطح عمومی رصد دقیقی داریم.
نظر کاربران
جای تاسف داره!.
اینترنتی ممنوع است . بصورت نقدی و حضوری اشکالی ندارد .
اینترنتی نباشه ازاده؟؟؟؟
تیتر یه سری از خبراتون ارزش نرم افزار رو میاره
از نداری از بدبختی انسان تن به هر کاری میده از دری فقر وارد شود فحشا بیرون میرود حدیث صحیح ..یعنی یکی پیدا نمیشه بیاد دولت روحانی رو از بین ببره یه دولت واقعی اسلامی بیاد به والله مردم راصی هستن ولی مملکت رو درست اداره کنن نه اینجوری
دولتیش کنید که دولت هم سودی ببرد