شباهت زن و پنیر و شراب روی آنتن زنده تلویزیون
نمیشود روی آنتن زنده تلویزیون هر چیزی را به سرعت ممیزی کرد و جلوی حرفهایی را که به صورت زنده در حال پخش است گرفت، اما چرا باید شاهد این شرایط باشیم که تلویزیونی که میتواند به صورت بالقوه تریبونی با نزدیک به ۸۰ میلیون مخاطب باشد، اینچنین ارزان در اختیار افرادی قرار بگیرد که نمیدانند در چه جایگاهی قرار گرفتهاند و از بایدها و نبایدهای حضور در مقابل دوربین تلویزیون چیزی ندانند.
روزنامه جوان: نمیشود روی آنتن زنده تلویزیون هر چیزی را به سرعت ممیزی کرد و جلوی حرفهایی را که به صورت زنده در حال پخش است گرفت، اما چرا باید شاهد این شرایط باشیم که تلویزیونی که میتواند به صورت بالقوه تریبونی با نزدیک به ۸۰ میلیون مخاطب باشد، اینچنین ارزان در اختیار افرادی قرار بگیرد که نمیدانند در چه جایگاهی قرار گرفتهاند و از بایدها و نبایدهای حضور در مقابل دوربین تلویزیون چیزی ندانند.
همانطور که تلویزیون در برنامههای اقتصادی نیز تعرفههای خاصی برای معرفی برندها و حتی نام بردن از آنها دارد. تقریباً میشود گفت که هیچ چیز در تلویزیون در رابطه با برندینگ رایگان نیست و هر برند تجاری برای آنکه نام، لوگو یا فعالیتش در تلویزیون یا رادیو معرفی شود باید طبق تعرفهای که از سوی اداره بازرگانی صداوسیما مشخص میشود هزینه پرداخت کند.
پس به احتمال زیاد مدیر آن شرکت تولیدکننده نیز مشابه سایر فعالان حوزه اقتصادی جهت حضور در یک برنامه پر بیننده تلویزیون باید هزینهای پرداخت کرده باشد ولی آیا این هزینهکرد میتواند ضامنی بر این باشد که هر چیزی از تریبون تلویزیون پخش شود؟! مسلماً در اینجا قصور بر گردن شبکه تلویزیون و گروه برنامهساز است که نتوانستهاند مهمان برنامه را توجیه کنند که صرف حضور در تلویزیون ولو با پرداخت هزینه نمیتواند مجوزی برای بیان هر مسئلهای باشد.
هر گونه خدشه وارد کردن به جایگاه رسانه ملی به عنوان رسانه تراز جمهوری اسلامی بازخوردهای فراگیری پیدا میکند. نمونه اخیر این بازخوردها مهمان برنامه فرمول یک شبکه یک سیماست که از تشابه میان زن، شراب و پنیر میگوید و مجری وامانده از اینکه چه تصمیمی بگیرد که اوضاع را در اختیار خود قرار دهد، صرفاً به خنده و واکنشهای دستپاچه متوسل میشود.
این برنامه و مجری آن پیش از این نیز سابقه حاشیهسازی از این دست را داشتهاند و عجیب است که مدیران رسانه ملی نتوانستهاند آنها را توجیه کنند که تریبون تلویزیون جمهوری اسلامی تریبون ارزان قیمت و پیش پا افتادهای نیست که اولاً بشود آن را محلی برای دیده شدن هر شخصی قرار داد و درثانی ارزشها و هنجارهای جامعه اسلامی را فدای درآمد ناشی از حضور صاحبان صنایع و تجار کرد که به دلیل پرداخت هزینه حضور در تلویزیون برای خود حق هر گونه اظهارنظری را در نظر گرفتهاند.
نظر کاربران
به امید روزی که تو این مملکت حداقل یک رسانه آزاد داشته باشیم
خودش شبیه پنیره بی ریخت زشت
منظور مدیر عامل کاله از لحاظ متغیر بودن اخلاق و مزس
بلافاصله بعدشم کلی تعریف کرد از خانما ...
80ملیون مخاطب داره تلویزیون ملی؟؟؟
پاسخ ها
سخت نگیر این ی اصطلاحه که همه بکار میبرن البته فقط برای صدا وسیما هم نیست.
احتمالان منظورش ۸۰ نفر بود
به تومن قدیم حساب کرده
حداقل چهارتا صفرش را بردار
اگه تلگرام و اینستاگرام نبود کسی خبردار نمیشد ، کی دیگه الان برای این رسانه میلی برق حروم میکنه...
اگه تلگرام و اینستاگرام نبود کسی خبردار نمیشد ، کی دیگه الان برای این رسانه میلی برق حروم میکنه...
حالا مثلاً گفته زن و شراب و پنیر اتفاقی افتاده؟ حالا مردم نمیدونن شراب چیه؟ زن چیه؟ ایرانی ها شراب نخوردن؟ یعنی توی جمهوری اسلامی کسی نمیدونه شراب چیه؟ یعنی مسولین و آقا زاده ها شون شراب نمیخورن؟ صدا و سیما خودش بدتر از اینا رو میگه ولی یه جور دیگه
سلام دوستان..این اقای به ظاهر متشخص که صاحب بزرگترین برند محصولات غذایی نیز هست..در پی مرگ چند تن از کارگران این شرکت در کشور عراق حتی از مرگ این بندگان خدا که به طرز فجیعی کشته شدند در کنار خسارتهایی که به این واحد تولیدی وارد شد ابراز تاسف نکرده که هیچ.. حتی نامی هم از این کشته شدهها نبرده..
شما سرمایه دار با زیر شلواری برو پشت تریبون این که فقط دو کلمه حرف زده
حوب ب مجری چ ربطی داره مگه مجری میدونه میهمان چ میخواد بگه؟
پاسخ ها
مهمان با باید خودش سواد چه جیزی گفتن رو داشته باشه یا مجری و عوامل باید توجبه ش کنن بله که مجری باید بدونه کی تا چه حد مهمان اجازه صحبت داره
بله. پس چه