۸۸۸۳۰۹
۵ نظر
۵۰۰۲
۵ نظر
۵۰۰۲
پ

مردم کشوری که خانه‌هایشان راهرو ندارد

خانه‌ها در کشورهای مختلف به شیوه‌های گوناگون و با متراژهای مختلف ساخته می‌شوند و در هر کشوری منازل سبک خاص خود را دارند.

ایسنا: محققان در کمبریج با انجام بررسی‌هایی دریافتند که افراد در کشورهای مختلف چگونه خانه‌های خود را تجهیز می‌کنند و معمولا به چه مواردی بیشتر اهمیت می‌دهند. در ذیل ویژگی‌های خانه‌ها در برخی کشورها آمده است:

ژاپن

توکیو یکی از گران‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهرهای جهان است، به همین دلیل است که فقط افراد ثروتمند می‌توانند در این شهر خانه‌های بزرگ داشته باشند، در حالی که بیشتر مردم ژاپن در آپارتمان‌های کوچک زندگی می‌کنند.

تنها یک اتاق در آپارتمان، به عنوان اتاق خواب، نشیمن و ناهار خوری استفاده می‌شود. در گوشه‌ای از اتاق، یک یخچال قرار دارد و تنها راه رفتن به بالکن، عبور از روی تخت‌خواب است. با این‌حال، اتاق، نور کافی دارد. در راهرو؛ گنجه، حمام و حتی یک آشپزخانه کوچک می‌تواند همه نیازهای فرد را برآورده سازد.

اسپانیا

اسپانیایی‌ها ترجیح می‌دهند در بلوک‌های آپارتمانی زندگی کنند. بیشتر آپارتمان‌ها در اسپانیا، شامل دیوارهای سفید، کف سنگ و پنجره‌های کرکره‌ای است. این موارد برای گذراندن ماه‌های گرم تابستان بسیار موثر است، با این‌حال، از آنجایی که خانه‌ها در اسپانیا مجهز به سیستم حرارت مرکزی نیستند، در زمستان بسیار سرد هستند.

مردم کشوری که خانه‌هایشان راهرو ندارد

بسیاری از افراد از بخاری برقی در زمستان استفاده می‌کنند و چون مصرف برق اسپانیا در بین سایر کشورهای اروپایی بالاست، این روش گرمایشی کارآمد نیست.

سوئد

یکی از ویژگی‌های متمایز شیوه زندگی در سوئد، استفاده از فضای زیرزمین است. افراد اغلب از این مکان‌ها برای نگهداری از دوچرخه، به عنوان اتاق شست‌وشو و گاهی قرار دادن وسایل ورزشی استفاده می‌کنند.

هر زیرزمین، یک اتاق خاص به عنوان انباری دارد و ساکنان از آن، برای نگهداری مواردی مانند اسکی، چمدان و سایر موارد فصلی که کمتر مورد نیاز است، استفاده می‌کنند. بالکن آپارتمان هم، به عنوان مکانی برای استراحت محسوب می‌شود.

دیوارهای سفید و مبلمان سفید، نشانه‌ای از طراحی اسکاندیناوی که در جهان مشهور است می‌باشد. فضای داخلی ساختمان‌ها در سوئد، رنگ روشن دارد و پنجره‌های بزرگی که بدون پرده است.

بریتانیا

بیشتر افراد در بریتانیا، ترجیح می‌دهند در آپارتمان زندگی نکنند و تمایل دارند در حومه شهر و در خانه‌های ویلایی زندگی کنند.

با توجه به اینکه، سیستم گرمایش مرکزی در همه ساختمان‌ها وجود ندارد، بریتانیایی‌ها خانه‌هایشان را با وسایل گرمایشی گرم می‌کنند؛ فرش، پتو و شومینه از اجزای ضروری هر خانه محسوب می‌شود.

کره جنوبی

بیش از 80 درصد افراد در کره جنوبی در ساختمان‌های آپارتمانی مرتفع زندگی می‌کنند. از ویژگی‌های متمایز در این کشور وجود تعداد زیادی ساختمان است. ممکن است عجیب به نظر برسد، اما آپارتمان‌ها در کره، هیچ راهرویی ندارند. حتی کلمه راهرو برای آنها نا آشناست.

ورودی آپارتمان‌ها معمولا بسیار کوچک است(حدود یک متر)، بنابراین در ورود به آپارتمان، بلافاصله درهای آشپزخانه یا اتاق نشیمن را خواهید دید. اکثر ورودی‌ها کاشی شده‌اند و این جایی است که قبل از رفتن می‌توانید کفش‌های خود را بپوشید.

آپارتمان‌ها در کره معمولا کوچک هستند، با این حال، اتاق‌ها با داشتن پنجره‌های بزرگ، بسیار روشن هستند.

استرالیا

استرالیایی‌ها معمولا در خانه‌های ویلایی زندگی می‌کنند. بیشتر استرالیایی‌ها در خانه‌های بزرگ با سه اتاق خواب زندگی می‌کنند. متوسط اندازه خانه‌ها در این کشور حدود 80 تا 120 متر است. غیر از اتاق خواب، خانه معمولی دارای یک اتاق نشیمن، آشپزخانه، حمام، دو توالت و یک گاراژ است.

برخی از خانه‌ها یک اتاق شست‌وشوی کوچک و یک اتاق نشیمن دارند و همه درها معمولا از شیشه ساخته شده‌اند.

هند

اگر خانواده ثروتمند باشد، یک خانه بزرگ با اتاق‌های بسیاری دارد و این خانه‌ها معمولا در دو طبقه‌اند که طبقه بالا، یک حیات خلوت بزرگ دارد. طراحی داخلی ساختمان‌های هندی، ترکیبی از سبک‌های مدرن غربی و شرقی است.

طبقه پایین برای انبار و نگهداری وسایل استفاده می‌شود و اتاق‌های برگزاری مراسم پذیرایی از مهمانان در طبقه دوم است.

کوبا

خانه‌ها در کوبا عمدتا از بتن ساخته شده و یک یا دو طبقه هستند و اکثر آنها پنجره شیشه‌ای ندارند و از کرکره‌های چوبی یا فلزی استفاده شده است. اگر وارد یک خانه در هاوانا (پایتخت کوبا) شوید، مشاهده می‌کنید که خانه‌ها با سقف‌های بلند، مبلمان قدیمی و مواردی طراحی شده که به نظر شاهکار واقعی است.

منابع:

https://brightside.me

www.pinterest.com

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خب این همه کشور اطلاعاتش رو شرح دادین یعنی اصلا از خانه های ما چیزی نمیدونستین !!!!

  • آراد

    چرا از خانه های ایرانی چیزی نگفتید از خانه های مسوُلین ولاکچری آنها وفقر مردم بیچاره

  • غلام

    اینه که چیزی نیست
    ما اصلا خونه نداریم

  • سعید وثوقی

    معماری ایرانی از برترین معماریهای جهان است ولی متاسفانه ما خود را فراموش کرده و تابع معماری غربی گشته ایم.

  • بدون نام

    خونه های مالزی هم جالبن،ویلایی با متراژ کم با دواتاق نقلی و حال راهرومانند و آشپزخانه روبه حیاط

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج