۸۸۷۳۶۰
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

ایرادات وکلای محمدعلی نجفی به پرونده رد شد

سرپرست دادسرای جنایی تهران با بیان اینکه پرونده قتل میترا استاد از لحاظ دادسرا فاقد نقص است، گفت: در جلسه مقدماتی که در دادگاه کیفری یک تشکیل شد، تمامی ایرادات سه وکیل متهم رد و دادگاه وارد جلسه رسیدگی شده است.

خبرگزاری ایسنا: سرپرست دادسرای جنایی تهران با بیان اینکه پرونده قتل میترا استاد از لحاظ دادسرا فاقد نقص است، گفت: در جلسه مقدماتی که در دادگاه کیفری یک تشکیل شد، تمامی ایرادات سه وکیل متهم رد و دادگاه وارد جلسه رسیدگی شده است.

قاضی شهریاری در پاسخ به ادعای مطرح شده مبنی بر وجود نقص در مرحله تحقیقات پرونده قتل میترا استاد، اظهار کرد: پرونده از لحاظ دادسرا فاقد نقص است.

وی افزود: طبق قانون اگر پرونده نقایصی داشته باشد، دادگاه می‌تواند رأسا آن را برطرف کند و یا به دادسرا اعاده نماید.

سرپرست دادسرای جنایی تهران گفت: در جلسه مقدماتی که در دادگاه کیفری یک تشکیل شد، تمامی ایرادات سه وکیل متهم رد و دادگاه وارد جلسه رسیدگی شده است.شهریاری خاطرنشان کرد: اگر دادگاه تحقیقاتی را در این زمینه لازم بداند وفق مقررات و قانون انجام می‌دهد، لیکن منتظر جلسات رسیدگی و صدور حکم مقتضی هستیم.

سرپرست دادسرای جنایی تاکید کرد: دادسرا با کمال بی طرفی نسبت به جمع آوری دلایل اقدام کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    زمانیکه اجل فرا رسد چشم ها بسته میشود و عقل کار نمیکند گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد تنها عوامل مرگ بهانه است برای کوچ از این دنیا اگر بر اعتقادات پایبند باشیم همین است و بس اگر مرگ نجفی هم فرا نرسد کسی نمی تواند کاری انجام دهد گرداننده خداست کسی کاره ای نیست

  • بدون نام

    معلومه ک رد میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج