خطر برخورد یک سیارک با زمین فعلاً منتفی شد
سازمان فضایی اروپا اعلام کرد: سیارک ۲۰۰۶ QV۸۹ که چند ماه پیش به دلیل احتمال اندک برخورد آن با زمین در شهریور ماه سرخط خبرها شده بود، هنوز در آسمان ظاهر نشده است که این موضوع خطر برخورد آن را با زمین در فاصله زمانی نه چندان دور منتفی میکند.
ایرنا: سازمان فضایی اروپا اعلام کرد: سیارک ۲۰۰۶ QV۸۹ که چند ماه پیش به دلیل احتمال اندک برخورد آن با زمین در شهریور ماه سرخط خبرها شده بود، هنوز در آسمان ظاهر نشده است که این موضوع خطر برخورد آن را با زمین در فاصله زمانی نه چندان دور منتفی میکند.
سیارک ۲۰۰۶ QV۸۹ در ماه اوت سال ۲۰۰۶ در جریان یک گذر از نزدیکی زمین کشف شد. این سیاره طی ۱۰ روز قابل مشاهده بود و محققان با دنبال کردن خط سیر آن متوجه شدند که احتمال برخورد این سیارک با زمین در ۱۳ سال بعد یعنی در ۹ سپتامبر ۲۰۱۹ (۱۸ شهریور ۱۳۹۸)، یک در هفت هزار است، از آن به بعد این سیارک در فضا ناپدید شد و تاکنون مشاهده نشده است.
با توجه به اینکه تاریخ این برخورد بالقوه در حال نزدیک شدن است، ستاره شناسان برای مشاهده علائم ظهور این سیارک به آسمان چشم دوختهاند اما اطلاعات جمعآوری شده آنقدر دقیق نبود که بتوان مسیر دقیق این سیارک را ترسیم کرد بنابراین هیچکس نمیداند که در حال حاضر این سیارک کجا است.
اما موضوع مشخص این است که ستاره شناسان میدانند اگر این سیارک در مسیر برخورد با زمین قرار داشته باشد، در چه مکانهایی باید باشد بنابراین محققان سازمان فضایی اروپا و رصدخانه European Southern به جای اسکن تمام آسمان در جستجوی این سیارک، تنها محور توجه خود بر چند مکان که احتمال برخورد آن را با زمین قوی میکند، متمرکز کردند.
ستاره شناسان در روزهای چهارم و پنجم ژوئیه (۱۳ و ۱۴ تیر) از تلسکوپ VLT این رصدخانه در شیلی برای رصد این مکانها استفاده کردند و هیچ نشانهای را از این سیارک مشاهده نکردند. محققان میگویند حتی اگر این سیارک کوچکتر از اندازهای باشد که انتظار داشتند، در صورت وجود در این مکانها، بازهم باید مشاهده میشد، این موضوع باعث شد که محققان خطر برخورد این سیارک را با زمین در ماه سپتامبر منتفی اعلام کنند؛ این اولین باری است که از پدیده ظاهر نشدن سیارک در آسمان برای منتفی شدن خطر برخورد آن با زمین استفاده شده است.
با این حال محققان اعلام کردند که هنوز احتمال عبور سیارک 206 QV89 از کنار زمین در سال جاری میلادی وجود دارد اما این سیارک برخوردی با زمین نخواهد داشت. محققان عرض این سیارک را میان ۲۰ و ۵۰ متر برآورد کردهاند که نشان میدهد این سیارک به اندازه کافی بزرگ است که در صورت برخورد با یک منطقه پرجمعیت در زمین موجب خرابی ساختمانها شود.
نظر کاربران
علکی نترسون با
بهر حال احتمال چند قلو بودن هست.
آخرالزمان باید سنگ بزرگتر باشد و لزوما به سیار ما برخورد نکند.یا با تمام منظومه شمسی چون عوارض آن خارج شدن از مدار میباشد.
پاسخ ها
نقییییییی علکییییییییییی میگیییببیییببییییبی
براساس اعتقادات حضرت مهدی عج باید ظهور کند تااین وعده ی خدا تحقق پیدا نکند سیاره ای بازمین برخورد نمی کندچون اگربرخورد کند زمینی نمی ماند وبا همه ی موجوداتش پودر میشود بنا براین چون خداوندبه وعده ای که میدهد خلاف وعده انجام نمیدهد پس برخورد سیاره بازمین تاتحقق وعده ی خدا امکان پذیر نیست
اگه به اقیانوس هند برخورد کنه خوبه
چون آب میپاشد رو سره ما
ای کاش مستقیم به وسط ایران میخورد .
ایشالله میخورد راحت میشدیم
از ته دل دعا میکنم یک سیاره بزرگ به زمین برخورد کنه که همه بمیرند و تنها یک میلیون انسان عاقل زنده بمونن که بتونن بدون جنگ زندگی کنند
ینی میمیریم ؟؟؟:-\
حیف شد یه ضرب خلاص میشدیم