رهایی یک محکوم به اعدام از چوبه دار
دادستان ساری اعلام کرد که اولیای دم یک مقتول پای چوبه دار از حق خود گذشتند و از انجام قصاص صرفنظر کردند.
جتالاسلام اسدالله جعفری درباره اجرای این حکم، گفت: بر اساس تقاضای قبلی اولیایدم مقتول ع -الف، باید قاتل قصاص میشد که با گذشت اولیای دم در آخرین لحظات از مرگ رهایی یافت.
وی ادامه داد: قاتل م- خ به دلیل اختلاف بر سر زمین کشاورزی و آب شالیزاری مبادرت به کشتن مقتول با اسلحه شکاری غیرمجاز میکند که پس از صدور حکم از دادگاه کیفری استان و تایید آن در دیوان عالی کشور و موافقت رییس قوه قضاییه به قصاص نفس محکوم شد.
جعفری اعلام کرد: صبح امروز حکم با حضور اولیا دم مقتول آماده اجرا بود که در نهایت اولیا دم در آخرین لحظات از انجام قصاص صرفنظر کردند.
نظر کاربران
خدا خیرشون بده ولی امیدوارم دیگه قاتل از این کارا نکنه
تو شهرما( شاهیندژ ،در استان آ-غربی )هم،چند روز پیش خونواده ی محترم آقای رستمی ،چنین بزرگواری کردن و از اعدام قاتل وحتی گرفتن دیه ی عزیزشون گذشتن.