۱۹۰۰ قاضی زن داریم اما بدون حق رأی نهایی
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کل کشور حدود ۱۹۰۰ قاضی زن داریم ولی هیچ کدام ادارهکننده یک شعبه و رایدهنده نهایی نیستند.
خبرآنلاین: قبل از انقلاب اسلامی ۳۳ زن به شغل قضاوت در کل کشور وجود داشتند که اجازه رای دادن مستقیم در پروندههای قضایی به آنها داده شده بود. مهیندخت داوودی که حالا معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران است یکی از آن ۳۳ زن است. او که سالها است در مناصب مختلف قضایی مشغول به کار است معتقد است افزایش قضات زن بعد از انقلاب به نفع زنان بوده است.
داوودی با بیان اینکه ایجاد دادگاههای ویژه زنان چندان موضوع جالبی نیست، میگوید: «در دادگاه تجدیدنظر خانم مدنی حضور دارند و نقش مستشاری دارند و رای هم میدهند اما با شریعت ما تطبیق نمیکند که زنان قاضی رای نهایی بدهند.»
او میگوید که در کل کشور حدود ۱۹۰۰ قاضی زن داریم ولی هیچ کدام ادارهکننده یک شعبه و رایدهنده نهایی نیستند؛ «زنان در مناصبی همچون دادیار، بازپرس، مشاور دادگاه، مستشار، دادیار دیوان کشور، معاون سرپرست مجمتع، معاون رییس کل و معاون دادستان، به کار گرفته شدهاند.»
نظر کاربران
چه خوب
زنها به خاطر مهربانی ورئوف بودن نمیتونن تصمیم درستی در قضاوت داشته باشن چون اکثر خانمها احساسی برخورد میکنن
پاسخ ها
زنها مهربانن؟؟؟!!!!!قبرپدرش زن مهربونه؟خداخذ رومیشناخت شاخ ندادبهش
چی زن رئوفه؟؟؟؟؟؟کی گفته؟؟؟؟؟؟
نه بابا. در شهرستان جهرم قاضی زن در شورای حل اختلاف حضور دارد و اتفاقا رای هم صادر می کنه.می تونید تشریف بیاورید وخودتان ملاحظه کنید.
خوبه که خودشم میگه که وجود قاضی زن به نفع زنان هست و غیر مستقیم میشه متوجه شد که به نفع عدالت و جامعه نیست و چیزی که به نفع جامعه نیست و ای کاش برای آقایان هم کاری بکنند
پاسخ ها
یجور حرف میزنی انگار زن ها جزء جامعه محسوب نمیشن واز فضا اومدن و توجامعه فقط مردا حساب میشن؛درضمن زن ومرد نداره مهم اینه که اون آدم عادل وباوجدان باشه؛ برای آقایان مگه کاری نکردند؟