۸۸۳۱۰۸
۶ نظر
۵۰۱۱
۶ نظر
۵۰۱۱
پ

اصرار سلیمی‌نمین بر مناظره با سعید حجاریان

سلیمی نمین خطاب به سعید حجاریان گفت: مظلوم نمایی بخش ناچیزی از تبحّر شماست.

خبرگزاری فارس: عباس سلیمی‌نمین فعال سیاسی اصولگرا چند روز پیش سعید حجاریان تئوریسین جریان اصلاحات را به مناظره دعوت کرده بود. درخواستی که امروز از سوی حجاریان رد شد.

عباس سلیمی‌نمین نیز در واکنش به رد درخواست مناظره اش از سوی این چهره اصلاح طلب نوشت؛

جناب آقای سعید حجاریان

با سلام و تشکر از اظهار لطف و بزرگواری شما نسبت به این کمترین حوزه قلم، از همین میزان عنایت و بیان ملاحظات قدردانم.

راستش دعوت به مناظره‌ی قلمی متأثر از پیامی بود که در اوایل روی کار آمدن آقای ترامپ از سوی شما به واسطه یکی از خویشاوندانتان - که در جبهه اصولگرایان دارای وزانتی است - دریافت شد. دعوت به همگرایی و گفت وگو در برابر تشدید خصومت های دشمن موجب امیدواری بود. افسوس که این مسرّت دوام چندانی نداشت و در فاصله کوتاهی رویکردتان به طور اساسی تغییر کرد.

اما در مورد "دو عقده در لسان" که کم سعادتی مرا موجب شده است باید معروض دارم که همواره برای شما دستیابی به سلامت کامل آرزو نموده‌ام و اکنون نیز شفای عاجل برایتان از خداوند متعال مسئلت دارم. البته اجازه دهید از تجاهل العارف نمودنتان گله‌مند باشم. درخواست بنده ارتباطی با لکنت در کلامتان نداشت، بلکه به روانی قلمتان و پر کاری آن مرتبط است.

اصرار سلیمی‌نمین بر مناظره با سعید حجاریان

اما در مورد مشکل دوم تنها می‌توانم آرزو کنم خفیه‌نویسی از دست آموزانتان را به امر شما بگمارند که از سعه صدر و وسعت نظر استاد بهره کافی و وافی برده باشد. ضمن این که ظاهرا خفیه نویسان به امور پنهان سیاست‌پیشگان مشغولند و نه به آنچه مکتوب می‌شود و همگان از آن آگاه‌اند و بعضاً چو منی به نقد آن می‌پردازند.

جناب آقای حجاریان! شما از جمله کارآزمودگان برجسته عملیات روانی هستید- که مظلوم‌نمایی بخش ناچیزی از آن است- از این رو خواهشمندم از این توانمندی در مورد درخواستی که از سر دلسوزی و علاقمندی به خودتان و آحاد ملت بیان شده، بهره نبرید.

لذا مجدداً درخواست خود را تکرار می‌کنم، زیرا معتقدم اگر بتوانیم از طریق بحثهای مکتوب اندیشه‌محور به تعاریف واحدی در مورد موضوعات اساسی نایل آییم به نحو شایسته‌تری از مصالح ملت پشتیبانی خواهیم کرد. ما هنوز فهم مشترکی از مقاومت آن هم در این شرایط نداریم. آیا این راهبردی که ملت ایران از ابتدای دهه چهل تا کنون در پیش گرفته اجتماعی است یا سیاسی؟ اگر اجتماعی است کشاندن آن به عرصه سیاست، آن هم سیاست ورزی معیوب به چه میزان زیانبار خواهد بود؟

طرح مسائلی از این قبیل می‌تواند تقویت توان ملی را در پی داشته باشد. لذا امیدوارم ما نیز در این وادی نقشی -هر چند اندک- ایفا کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بما چه بچه درد ما می خورد شد برای ما اب ونان

  • خاندائی

    اگه مردید برید یه فکری بحال گرانی ها بکتید
    این مزخرفات چیه ؟؟؟؟

  • بدون نام

    درحالی که فلاکت ازهرطرف کشوروتهدیدمیکنه ؛ایران گیره چ احمقایی افتاده! مثلامیخوای چکارکنی !؟

  • دراکولا تا به تا

    جفتتان برید کشکتان رو بسابید

  • ابو امیر

    احسنت

  • بدون نام

    یک بقال ساده بهتر می تواند حساب سود و زیانش را کنترل کند .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج