قتل شیرمحمدعلی باعث برکناری مصطفی محبی شد
شنیده شده است که محبی، مدیرکل زندان های استان تهران در پی قتل شیر محمدعلی از سمت خود برکنار شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان: شنیده شده است که محبی، مدیرکل زندان های استان تهران در پی قتل شیر محمدعلی از سمت خود برکنار شده است.
گرچه طبق اعلام روابط عمومی اداره کل زندان های استان تهران هنوز برکناری محبی از اداره کل زندان های استان تهران به علت قصور در قتل شیر محمدعلی در زندان بزرگ تهران ابلاغ نشده است، اما حیات الغیب به عنوان جانشین وی معرفی شده است.
گفته می شود پس از تعیین کمیته ویژه از سوی رئیس قوهقضاییه به منظور بررسی علت قتل یک زندانی به نام شیرمحمدعلی در زندان تهران بزرگ، نتیجه تحقیقات روشن و به رئیس قوهقضاییه اعلام شده است. بر همین اساس مدیرکل زندانهای استان تهران از سمت خود برکنار شده است.
اما از دیگر سو روابط عمومی سازمان زندان ها اعلام کرد که خبر برکناری محبی از اداره کل زندانهای استان تهران به علت قصور در قتل شیر محمدعلی صحت ندارد.
ارسال نظر