تولید نخستین داروی جهان با دیانای مصنوعی
محققان دانشگاه فنی مونیخ نمونه اولیه دارویی را تولید کرده اند که قادر به آزادسازی سه مولفه خود در زمان های مختلف و با توالی های گوناگون است.
خبرگزاری فارس: مهم ترین عاملی که دستیابی به تولید نخستین دارو با دی ان ای مصنوعی را در زمینه تولید دارو ممکن کرده، استفاده از دی ان ای مصنوعی است که در فواصل زمانی مختلف به بخش های مختلفی تجزیه می شود.
برخی داروهای خاص برای درمان نیازمند استفاده از داروهای متعددی هستند که باید با نظم زمانی خاص و به میزان کاملا دقیقی مصرف شوند، اما مصرف قرص ها به صورت دقیق و در زمان مناسب برای بیماران کار ساده ای نیست و فراموشی یا مصرف ز ناکافی می تواند روند درمان را مختل کند. اختراع داروی جدید ترکیب انواع داروها با یکدیگر که باید در زمان های مختلف و در مقادیر متفاوت مصرف شوند را ممکن می کند.
ساختار دارویی جدید نه تنها مولفه های مختلف داروها را در زمان های متفاوتی آزاد می کند، بلکه می تواند تاثیرات متفاوتی را که از داروهای مختلف انتظار می رود، بر جای بگذارد. بنابراین افراد بیمار می توانند به جای مصرف دهها قرص در زمان های مختلف تنها یک قرص را در روز مصرف کرده و نیاز دارویی خود را برطرف کنند.
در ترکیب این دارو از نوعی هیدروژل خاص هم استفاده شده که متشکل از نانوذرات مختلفی است. نانوذرات نقره ای، اکسید آهن و طلا از جمله نانوذرات تشکیل دهنده داروی مذکور محسوب می شود.
ارسال نظر