۸۷۸۳۳۵
۳ نظر
۵۰۰۸
۳ نظر
۵۰۰۸
پ

جدیدترین رتبه‌بندی علمی منتشر شد

براساس جدیدترین رتبه‌بندی سایمگو، ایران در سال ۲۰۱۸ به مقام نخست تولیدات علمی در رشته مهندسی هوا فضا در سطح کشورهای آسیای غربی رسیده است.

خبرگزاری فارس: جدیدترین رتبه‌بندی سایمگو برای سال ۲۰۱۸ منتشر شده و تحلیل اعداد و ارقام آن نشان می‌دهد ایران در سال ۲۰۱۸، به مقام نخست تولیدات علمی در رشته مهندسی هوا فضا در سطح کشورهای آسیای غربی رسیده است.

سایمگو یکی از جدیدترین و جامع‌ترین نظام‌های رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهش‌محور در جهان است.

اخیراً‌ این نظام رتبه‌بندی دو شاخص جدید عملکردی (نمایه تخصصی و میزان تعالی) را به ۴ شاخص قبلی برای ارزیابی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه‌ها افزوده است.

در تصویر زیر صدرنشینی ایران در مهندسی هوا فضا را مشاهده می‌کنید:

جدیدترین رتبه‌بندی علمی منتشر شد

بررسی‌های منتشر شده در مجله «SCImago Journal & Country Rank» نشان می‌دهد ایران با تعداد 486 مقاله در زمینه مهندسی هوا فضا در رتبه نخست و ترکیه با یک اختلاف چشمگیر در رتبه بعد و در مقام دوم قرار گرفته است.

بر اساس آنچه که این رتبه‌بندی منتشر کرده، رژیم صهیونیستی و کشورهای عربستان سعودی، مصر، عراق، امارات متحده عربی، اردن،‌عمان، لبنان، قطر، کویت، سرزمین اشغالی و سوریه در جایگاه‌های بعد از ایران و ترکیه قرار گرفته‌اند.

از میان 486 مقاله منتشر شده محققان ایرانی، 441 مقاله قابل استناد بوده است؛‌ در حالی که ترکیه به عنوان کشوری که مقام دوم را کسب کرده، در این زمینه تنها 283 مقاله تولید کرده که از این تعداد تنها 259 مقاله قابل استناد بوده است؛ همین وضعیت برای کشورهایی که بعد از ایران در جدول قرار گرفته‌اند نیز صدق می‌کند.

دانشمندان رژیم صهیونیستی با ارائه کمتر از 50 درصد مقالاتی که محققان ایرانی تولید و منتشر کرده‌اند، جایگاه سوم جدول را به خود اختصاص داده‌اند.

آمارها بیانگر آن است که محققان رژیم صهیونیستی 210 مقاله، عربستان سعودی 127 مقاله، مصر 121 مقاله، عراق 59 مقاله، امارات متحده عربی 43 مقاله، اردن 37 مقاله، عمان 14 مقاله، لبنان 12 مقاله، قطر 11 مقاله،‌کویت 5 مقاله، سرزمین اشغالی 2 مقاله و سوریه تنها یک مقاله در زمینه مهندسی هوا فضا تولید و منتشر کرده‌اند.

ایران در یک بررسی کلی‌تر میان 155 کشور جهان،‌ جایگاه سیزدهم جهان را به خود اختصاص داده و صدرنشین کشورهای جهان، دانشمندان چینی هستند.

در تصویر زیر جایگاه کشورهای مختلف در زمینه تولیدات علمی در رشته مهندسی هوا فضا را مشاهده می‌کنید:

جدیدترین رتبه‌بندی علمی منتشر شد

دانشمندان چینی با تولید و ارائه ۹۳۱۰ مقاله در زمینه مهندسی هوا فضا مقام نخست جهان را در میان ۱۵۵ کشور به خود اختصاص داده‌اند؛ از تمام مقالاتی که توسط چین در رشته مهندسی هوا فضا تولید شده ۸۸۷۰ مقاله قابل استناد بوده است.

بر اساس جدولی که سایمگو منتشر کرده کشورهای آمریکا، هند، انگلیس، آلمان، ایتالیا، فرانسه، روسیه، ژاپن، کانادا، کره‌جنوبی و استرالیا قبل از ایران و کشورهای برزیل، اوکراین، هلند، اسپانیا، لهستان، ترکیه، سوئد، بلژیک، پاکستان، سنگاپور، رژیم صهیونیستی و کشورهای تایوان، هنگ‌کنگ، مالزی، تونس، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، ویتنام، فنلاند، عربستان سعودی، مصر، پرتغال، دانمارک، رومانی، نروژ، آسیا، استرالیا، اندونزی، یونان، تایلند، آفریقای جنوبی، اسلواکی،‌ مکزیک، عراق، الجزایر، نیوزلند، ایرلند، امارات متحده عربی، صربستان، اردن، آرژانتین، کلمبیا و نیجریه به ترتیب در رتبه‌های بعد از ایران قرار گرفته‌اند.

آمریکا به عنوان دومین کشور در تولیدات علمی مهندسی هوا فضا، ۶۵۹۶ مقاله تولید و منتشر کرده که از این تعداد ۶ هزار و ۲۶۸ مقاله قابل استناد بوده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چین با توجه به جمعیتش تعداد مقالاتش اندکه ؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟

  • هیدجی

    حالا از بین این همه رشته چرا فقط گیر دادید به هوافضا؟؟؟

  • بدون نام

    هند با اون وضعش سومه؟؟ خیلی خوبه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج