برخورد خشن معاون وزیرخارجه انگلیس با فعال محیطزیست
برخورد خشن مارک فیلد معاون وزیر امور خارجه انگلیس با یک زن فعال محیطزیست در مراسم ضیافتی که با حضور شخصیتهای برجسته سیاسی و اقتصادی این کشور در ساختمان وزارت امور خارجه برگزارشده بود، خبرساز شد.
خبرگزاری ایرنا: برخورد خشن مارک فیلد معاون وزیر امور خارجه انگلیس با یک زن فعال محیطزیست در مراسم ضیافتی که با حضور شخصیتهای برجسته سیاسی و اقتصادی این کشور در ساختمان وزارت امور خارجه برگزارشده بود، خبرساز شد.
بر اساس کلیپی که در فضای مجازی منتشرشده، مارک فیلد دیشب (پنجشنبه) مانع عبور زنی میشود که به نظر قصد بر هم زدن سخنرانی فیلیپ هاموند وزیر دارایی انگلیس در این مراسم را داشته است. او سپس این فعال محیطزیست را به دیوار چسبونده و بهزور به بیرون مراسم هدایت میکند.
پلیس لندن اعلام کرد شکایتهایی را درباره این حادثه دریافت و تحقیقات خود را آغاز کرده است.
گزارشها حاکی است همزمان با آغاز سخنرانی وزیر دارایی انگلیس، ۴۰ فعال محیطزیست وارد ساختمان وزارت خارجه شده و با ایجاد سروصدا قصد اخلال در مراسم را داشتند.
فیلد با صدور بیانیهای این رویداد را نقض امنیتی بزرگ توصیف کرد و گفت: زمانی که یکی از معترضان از کنار من عبور کرد تا خود را به میز سخنران برساند، مجبور شدم واکنش نشان دهم. او بااینحال از حادثه دیشب ابراز پشیمانی و خود به کمیته انضباطی حزب محافظهکار معرفی کرده است. ا
همزمان شماری از نمایندگان مجلس انگلیس خواستار تحقیق درباره این حادثه و کنارهگیری وی از سمت خود شدهاند.
«داون بالتر» معاون وزیر کابینه در سایه انگلیس در امور زنان و برابری اجتماعی، گفت: فیلد بایستی فوراً تعلیق و اخراج شود.
همچنین «جس فیلیپس» نماینده حزب کارگر در توئیتر نوشت: آن زن معترض هیچ تهدیدی برای مهمانان به شمار نمیرفت. اقدام مارک فیلد غیرقابلتوجیه است و میتوانست بدون برخورد فیزیکی او را از مراسم بیرون کند.
«چوکا اومانا» از دیگر نمایندگان مجلس هم رفتار فیلد را غیرقابلقبول و «سارا وولاستون» خواند و گفت: بیرون کردن یک زن توسط یک نماینده مرد به این شکل شرمآور است.
فعالان محیطزیست در انگلیس، آوریل گذشته با برگزاری اعتراض خیابانی در لندن، حدود دو هفته حمل و نقل عمومی و رفت آمد عادی را در لندن مختل کردند.
آنها که خواهان رسیدگی فوری به وضع محیطزیست هستند در اقداماتی مانند بستن خیابان منتهی به پارلمان، قرار گرفتن بر مسیر قطارهای شهری و امثال آن در رفت و آمد شهری اختلال ایجاد کردند.
این گروه علاوه بر اعلام رسمی وضعیت اضطراری خواستار آن هستند که دولت از طریق تصویب قوانین الزامآور تصعید دیاکسید کربن را تا سال ۲۰۲۵ به صفر برساند.
کاری که بعید است دولت پس از چراغ سبز نشان دادن به شرکتهای نفتی برای حفاری نفت 'شل' موسوم به 'فرکینگ' و احداث باند سوم فرودگاه بینالمللی هیترو لندن بتواند با آن موافقت کند.
نظر کاربران
تو ایران باشه زن را میارندش از راننده اسنپ هم عذرخواهی کنه ...
به مشکلات خود برس از انکلیس به ما چه
درست الگو برداری از. دیگر کشورها
این برخوردا فقط برا سرزمین کفره.عوضش اینجا هیچکدوم زندان نیستن