۸۷۱۵۷۵
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

ترامپ به ایرلندی‌ها: نگران برگزیت نباشید

ترامپ در دیدار با نخست‌وزیر ایرلند گفت مشکل مرز و دیوار شما مشابه مشکل مرز ما با مکزیک است.

خبرگزاری فارس: ترامپ برای اولین بار در دوره ریاست‌جمهوری خود روز چهارشنبه به ایرلند سفر کرد. او در این سفر قصد دارد به ایرلندی‌ها اطمینان دهد خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا به زیان این کشور نخواهد بود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «لئو وردکار» نخست‌وزیر ایرلند در ملاقات با ترامپ که از حامیان برگزیت است تلاش کرد نگرانی‌های خود درباره تأثیرات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بر روی این کشور را بازگو کند.

یکی از این نگرانی‌ها در مورد چگونگی باز نگه‌داشتن ۵۰۰ کیلومتر مرزهای «جمهوری ایرلند» با «ایرلند شمالی» بریتانیا است. مسئله‌ای که خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را با چالشی جدی مواجه کرده است.

ترامپ پیش از دیدار با وردکار در فرودگاه گفت انتظار می‌رود نخست‌وزیر ایرلند از او درمورد برگزیت بپرسد و پاسخ خواهد داد برگزیت برای ایرلندی‌ها «بسیار خوب» عمل خواهد کرد.

ترامپ به خبرنگاران گفت: «(مرز) در حال حاضر بسیار خوب عمل می‌کند؛ شما می‌خواهید آن را به همین شکل نگه دارید و می‌دانم که این مسئله محل منازعه‌ای بزرگ درخصوص برگزیت است. مطمئنم به‌خوبی عمل خواهد کرد».

در حین انجام دیدار بین دو طرف نیز، پیش از آن‌که وردکار به ترامپ بگوید «دوبلین» می‌خواهد از هرگونه مرز یا دیوار با ایرلند شمالی اجتناب کند، ترامپ به او گفت مشکل «مرز شما، دیوار شما» مشابه مشکل مرز ما با مکزیک است.

ترامپ در میان سخنانش گفت ایرلند و آمریکا روابط خوبی دارند و این روابط خوب خواهد ماند.

وردکار پس از دیدار با ترامپ گفت، رئیس‌جمهور فهمید که برگزیت نباید منتج به ایجاد «مرز فیزیکی» در ایرلند شود.

او گفت: «او (ترامپ) می‌خواهد مرز را باز نگه دارد و بارو دارد که این کار می‌تواند انجام شود. ما وارد جزئیات دقیقی در مورد این‌که چگونه می‌خواهد این کار را انجام دهد نشدیم اما او درک می‌کند که این موضوع باید هدفی مشترک باشد.

جزیره ایرلند سال‌ها صحنه درگیری جدایی‌طلبان و طرفداران ماندن در بریتانیا بود. این درگیری‌ها که حدود ۳۶۰۰ کشته برجای گذاشت، با امضای قرارداد صلح در سال ۱۹۹۸ خاتمه یافت.

«نانسی پلوسی» ماه گذشته به هردو سوی مرزهای ایرلند سفر کرد و اطمینان داد نمی‌گذارد در کنگره طرحی تصویب شود که صلح در ایرلند را به مخاطره اندازد.

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

«ترزا می» نخست وزیر بریتانیا که جمعه این هفته رسماً از سمت خود کناره‌گیری می‌کند، در دوران نخست‌وزیری، به‌دنبال کسب ضمانت از سوی اتحادیه اروپا برای به‌اصطلاح «ترتیبات پشتیبان» در خصوص مرزهای ایرلند شمالی بود. ترتیبات پشتیبان نوعی سیاست ضمانتی است که از ایجاد مرز سخت بین بخشی از ایرلند که بخشی از بریتانیاست و بخشی که عضو اتحادیه اروپا است جلوگیری می‌کند.

این مسئله مانع اصلی در جلب حمایت پارلمان است و موجب شد پارلمان سه بار به توافق دولت انگلیس با اتحادیه اروپا رأی منفی دهد.

در صورتی که انگلیس بدون تصویب این توافق از اتحادیه اروپا خارج شود با شوک اقتصادی و سیاسی شدیدی مواجه خواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج