۸۷۱۵۶۴
۴ نظر
۵۰۰۹
۴ نظر
۵۰۰۹
پ

قیمت نفت روند نزولی پیدا کرد

قیمت نفت پس از اینکه روز گذشته به پایین‌ترین حد در پنج ماه اخیر سقوط کرد، در معاملات روز پنجشنبه تغییر چندانی نداشت با این حال بازار از رشد عرضه آمریکا و رکود اقتصادی تأثیر منفی پذیرفته است.

خبرگزاری ایسنا: قیمت نفت پس از اینکه روز گذشته به پایین‌ترین حد در پنج ماه اخیر سقوط کرد، در معاملات روز پنجشنبه تغییر چندانی نداشت با این حال بازار از رشد عرضه آمریکا و رکود اقتصادی تأثیر منفی پذیرفته است.

بهای معاملات آتی نفت برنت ۱۵ سنت یا ۰.۳ درصد نسبت به قیمت نهایی روز گذشته افزایش یافت و به ۶۰.۷۸ دلار در هر بشکه رسید.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱۶ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش پیدا کرد و به ۵۱.۸۴ دلار در هر بشکه رسید.

نفت برنت روز چهارشنبه به ۵۹.۴۵ دلار و وست تگزاس اینترمدیت به ۵۰.۶۰ دلار سقوط کرده بود که پایین‌ترین حد از اواسط ژانویه بود. این کاهش قیمت تحت تأثیر رشد ذخایر و تولید آمریکا و کندی اقتصاد جهانی که به افت رشد تقاضا برای نفت منجر می‌شود، روی داد.

با وجود اینکه قیمت‌های نفت روز پنجشنبه افزایش داشت اما بازار نفت اکنون وارد روند نزولی شده که به افت ۲۰ درصدی قیمت از رکورد بالای اخیرش اطلاق می‌شود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد تولید نفت این کشور در هفته منتهی به ۳۱ مه به ۱۲.۴ میلیون بشکه در روز رشد کرده است که ۱.۶۳ میلیون بشکه در روز نسبت به مه سال ۲۰۱۸ افزایش نشان می‌دهد.

در بحبوحه تولید رو به رشد آمریکا، ذخایر نفت این کشور در هفته منتهی به ۳۱ مه، ۶.۸ میلیون بشکه رشد کرد و به ۴۸۳.۲۶ میلیون بشکه رسید که بالاترین حد از ژوئیه سال ۲۰۱۷ بود.

آلفونسو اسپارسا، تحلیلگر ارشد در شرکت OANDA اظهار کرد: رشد تولید آمریکا به حدی بوده که کاهش تولید داوطلبانه گروه اوپک پلاس را جبران کرده است و اگر تأثیر منفی جنگ تجاری روی تقاضا برای انرژی را در نظر بگیریم نیز به افت قیمت‌های نفت منجر می‌شود.

اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان غیراوپک که به اوپک پلاس معروف هستند با هدف کاهش سطح ذخایر نفت و تقویت قیمت‌ها، توافق کرده‌اند تولیدشان را به مدت شش ماه به میزان ۱.۲ میلیون بشکه در روز محدود کنند.

اما خارج از اوپک، تنها تولید آمریکا نیست که رشد می‌کند. تولید نفت در میدان نفتی کاشاگان قزاقستان نیز هفته جاری به رکورد ۴۰۰ هزار بشکه در روز صعود کرد. این افزایش تولید پس از تکمیل کارهای تعمیراتی در ماه مه روی داد. پیش از این تولید کاشاگان، ۳۳۰ تا ۳۴۰ هزار بشکه در روز بود.

با رشد عرضه‌ای که با وجود کاهش تولید اوپک پلاس روی داده است، میزان تقاضا روی قیمت‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

بانک امریکا مریل لینچ هفته جاری اعلام کرد رشد تقاضای جهانی برای نفت در ضعیف‌ترین نرخ خود از سال ۲۰۱۲ به این طرف قرار دارد و پایین یک میلیون بشکه در روز است.

رشد اقتصاد جهانی در اواخر سال میلادی گذشته افت کرد و اگرچه در اوایل سال ۲۰۱۹ بهبود یافت اما تحلیلگران اکنون هشدار می‌دهند که رشد اقتصاد دوباره راکد شده است.

بر اساس گزارش رویترز، بانک امریکا مریل لینچ پیش‌بینی کرد کندی اقتصادی باعث خواهد شد رشد تقاضا برای نفت به پایین‌ترین نرخ مشاهده شده از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۹-۲۰۰۸ سقوط کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    جالبه ، کلیه تحلیل گرها ، امار و ارقام ها ، قیمت گذارها ،.....همه غربی هستند !

  • بدون نام

    ما مردمانی هستیم که نه می تونیم دعا کنیم قیمت نفت زیاد بشه و نه دعا کنیم قیمت نفت کم بشه!
    چون در هر دو حالت ضرر اساسی رو ما می کشیم!
    قیمت نفت زیاد بشه قیمت بنزین و گاز رو افزایش میدن و میگن قیمت بین المللی انقده ما چرا باید به اینا نفت رو انقد بفروشیم!
    اگه هم قیمتش بیاد پایین مجبور میشن مالیاتها رو افزایش بدن که کسری بودجه رو جبران کنند
    در هر دو حالت این فقط ما هستیم که بدبخت میشیم!
    پولش هم به جیب ما نمیره!!!!!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      هم معلوم بود و تنها خواجه حافظ شیرازی خبر نداشته باشد چون چیز پوشیده ای نیست بایستی هم کم صادر بشه هم ارزانتر بفروشد و شاید نصف یا یک سوم،!!!

  • بدون نام

    تیتر یک کیهان ....نفت صد دلاری و اشفتگی ترامپ. خخخخخخخخخخ. خخخخخخخخ. خخخخخخخ. خخخخخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج