۸۷۱۴۸۲
۳ نظر
۵۰۱۲
۳ نظر
۵۰۱۲
پ

سرنوشت قطعه‌سازان هوآوی با وجود تحریم‌ها

بسیاری از تحلیلگران بر این باورند از آنجایی که هوآوی بزرگترین غول تکنولوژی در چین است، احتمالاً از خطر فروپاشی و ورشکستگی محفوظ است اما در میان تحریم‌های تجاری آمریکا، بسیاری از تأمین کنندگان چینی قطعات آن از بین خواهند رفت.

ایسنا: بعد از اعمال تحریم‌های جدید واشنگتن علیه هوآوی و اضافه شدن نام آن به فهرست سیاه شرکت‌های ممنوعه برای تجارت، بسیاری از شرکت‌های بزرگ در جهان همچون گوگل، مایکروسافت، اینتل، کوالکام و برودکام تصمیم گرفتند که همکاری‌های خود را با هوآوی قطع کرده یا به حالت تعلیق دربیاورند.

از دو هفته پیش دولت ترامپ فهرست جدیدی از شرکت‌های ممنوعه برای تجارت و ایالات متحده را اعلام و منتشر کرد که در آن نام شرکت چینی هوآوی به عنوان بزرگ‌ترین توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و عرضه‌کننده گوشی‌های هوشمند در جهان نیز به چشم می‌خورد.

سرنوشت قطعه‌سازان هوآوی با وجود تحریم‌ها

حالا در تازه‌ترین اخبار منتشر شده در south morning post china ، کارشناسان و تحلیلگران برآورد کرده‌اند که هوآوی با توجه به آنکه یک شرکت بسیار بزرگ است و پشتوانه‌های مالی و سیاسی متعددی را در چین دارد، احتمالاً از خطر فروپاشی و ورشکستگی کامل در امان خواهد ماند اما سایر شرکت‌های چینی وابسته به آنکه معمولاً تأمین کنندگان قطعات موردنیاز محصولات و گوشی‌های هوشمند هوآوی بوده‌اند، به احتمال زیاد تحت فشارهای سیاسی و تحریم‌های تجاری واشنگتن و قطع همکاری شرکت های خارجی با هوآوی با شرایط سختی روبه رو خواهند شد.

محدودیت‌های جدیدی که آمریکا برای هوآوی وضع و اعمال کرده است، تأثیرات منفی و تبعات گسترده‌ای را در پی خواهد داشت و این بدان معناست که این شرکت چینی دیگر قادر نخواهد بود از هرگونه سرویس اختصاصی ارائه شده توسط گوگل استفاده کند و استفاده از سیستم عامل اندروید توسط هوآوی نیز تنها محدود به لایسنس‌های متن باز و AOSP خواهد بود.

بعد از آن شرکت‌های بزرگی همچون گوگل، مایکروسافت ، کوالکام ، اینتل، برودکام ، پاناسونیک در کنار بسیاری از اپراتورهای مخابراتی فعال در کشورهای جهان اعلام کردند که به قطع همکاری با هوآوی خواهند پرداخت تا شامل جریمه‌های سنگین واشنگتن نشوند.

مشکلات و کشمکش‌های دولت آمریکا با هوآوی از جنجال‌برانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود که به نظر می‌رسد به این زودی تمام نخواهد شد. هوآوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه‌دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، پیش از این نیز در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ تحت فشارهای سیاسی و تجاری زیادی قرار گرفته و نگرانی‌های امنیتی خود را به سایر کشورهای هم پیمان آمریکا نظیر استرالیا، نیوزلند، کانادا، ژاپن و بریتانیا منتقل کرده بود تا آنها نیز به همکاری با این شرکت چینی خاتمه دهند تا بدین ترتیب بتواند در ادامه جنگ تجاری با چین، ضربه مهلکی بر اقتصاد این کشور پهناور وارد کند و به عقیده بسیاری از تحلیلگران، جلوی رشد سرسام‌آور و شکوفایی سریع اقتصادی غول‌های تکنولوژی چینی را بگیرد.

با اینکه دولت چین و شرکت هوآوی همه این اتهامات و نگرانی‌های امنیتی را بارها رد و تکذیب کردند، به نظر می‌رسد که نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات کاربران در کشورهای مختلف علیه این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد.

از طرفی دیگر، جنگ تجاری چین و آمریکا نیز به نگرانی‌های امنیتی علیه هوآوی در توسعه زیرساخت‌های مربوط به شبکه ۵G مزید بر علت شده و در حال حاضر آتش اختلافات آنها را شعله‌ورتر از قبل کرده است.

بسیاری از تحلیلگران پیشتر بر این باور بودند که مشکلاتی که بر سر راه هوآوی قرار گرفته است، با اتمام جنگ تجاری چین و آمریکا پایان خواهد یافت و این شرکت بزرگ نیز از خطر ورشکستگی و سقوط ارزش سهام و ریزش شدید مشتریان جهانی رها خواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به جهنم که ورشکست شده انهاکه ازمابهترنبودند

  • بدون نام

    چین درآسیا،آمریکای جنوبی وآفریقانفوذخواهدکرد و دوستانی رادراروپا درتلاشه که پیداکند!

  • بدون نام

    چینی ها داشتند از اقتصاد باز آمریکا حداکثر بهره را میبردند و آمریکاییها توقع همراهی کامل آنها در مسایل سیاسی را داشتند که اینطور نشد و امریکاییها دست به تقابل زدند و صد البته که موفق خواهند شد زیرا چین یک حکومت استبدادی دارد و غیر ممکن است که در سایه استبداد هیچ پیشرفتی شکل بگیرد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج