۸۷۰۹۷۳
۲ نظر
۵۰۱۴
۲ نظر
۵۰۱۴
پ

نوشیدن چای داغ و عوارض آن

نوشیدن چای داغ خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد.

خبرآنلاین: نوشیدن چای داغ خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد.

مطالعات قبلی ارتباط بین نوشیدن چای داغ و خطر ابتلا به سرطان مری را نشان داده است، اما تا به حال، هیچ تحقیقی این ارتباط را با استفاده از دمای چای نوشیدنی نسنجیده است و به صورت عینی اندازه گیری نکرده. برای این تحقیق مجله بین المللی سرطان با ۵۰،۰۴۵ نفر در سن ۴۰ تا ۷۵ سال به مدت ۱۰ سال این نتایج را به‌دست آورده است.

در طول این تحقیق، ۳۱۷ مورد جدید سرطان مری تشخیص داده شد. که در ۲ روش مقایسه انجام شده است: نوشیدن کمتر از ۷۰۰ میلی لیتر چای در هر روز با دمای کمتر از ۶۰ درجه سانتیگراد، نوشیدن ۷۰۰ میلی لیتر در روز یا بیشتر با درجه حرارت بالاتر (۶۰ درجه سانتیگراد یا بالاتر) که این مورد ۹۰ درصد و بالاتر با ابتلا به سرطان مری همراه بود.

دکتر فرهاد اسلامی، از انجمن سرطان آمریکا، اظهار داشت: بسیاری از مردم از نوشیدن چای، قهوه یا سایر نوشیدنی‌های گرم لذت می‌برند. با این حال، طبق گزارش‌ها، نوشیدن چای داغ می‌تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد و بنابراین توصیه می‌شود تا خنک شدن نوشیدنی‌های داغ قبل از نوشیدن، صبر کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بله چاه وقند کم شد بایداین خبرها رابه مردم بهدید آقای دوکی

  • بدون نام

    آن هم چای های تقلبی و رنگی .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج