۸۷۰۴۵۱
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

آغاز به کار قطار تهران - آنکارا - وان از ابتدای تیرماه

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز به کار قطار تهران – آنکار و تهران – وان از ابتدای تیرماه خبر داد.

خبرگزاری ایلنا: معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز به کار قطار تهران - آنکار و تهران - وان از ابتدای تیرماه خبر داد.

سعید رسولی در نشست خبری امروز با بیان اینکه هفته گذشته برای مذاکرات با مقامات ترکیه عازم این کشور شدیم گفت: طبق تفاهمات صورت گرفته قرار بر این است که از ابتدای تیرماه قطار تهران - آنکارا و برعکس شروع به کار کند.

وی افزود: همچنین همزمان قطار تهران - وان هم آغاز به کار خواهد کرد و در این باره توافق نهایی شد.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در سفر وزیر حمل و نقل ترکیه و هیئت همراه آن توافقاتی درباره راه‌اندازی قطار مسافری بین تهران و آنکارا انجام شده بود که هفته گذشته برای نهایی شدن این توافقات عازم ترکیه شدیم و قرار بر این است که به صورت رسمی قطار مسافری تهران - آنکارا و تهران - وان عملیاتی شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوش بحال پولداران بی غم ........

  • ش

    ایا سوار شدن به این قطار تهران .انکارا. وان مجانی ( رایگان و یا مفتی سابق ) میباشد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج