ماجرای تعطیلی اتاق بازرگانی ایران و انگلیس
دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس درباره گمانهزنیهای مطرح شده پیرامون تعطیلی این اتاق توضیح داد.
خبرگزاری ایسنا: دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس درباره گمانهزنیهای مطرح شده پیرامون تعطیلی این اتاق توضیح داد.
امیر هوشنگ امینی در گفتوگویی اظهار کرد: اتاق بازرگانی ایران و انگلیس به عنوان یک نهاد مستقل از هر دو دولت، در طول سالهای گذشته به فعالیت خود ادامه داد و برخلاف برخی گمانهزنیها فعالیت خود را متوقف نکرده و به کار خود در حوزه مسئولیتها و اختیاراتش ادامه خواهد داد.
وی با بیان اینکه آنچه در طول روزهای گذشته اتفاق افتاد، تعطیلی دفتر این اتاق در لندن بود، تصریح کرد: اتاق بازرگانی ایران و انگلیس از گذشته در یکی از طبقات ساختمان شرکت ملی نفت ایران در لندن مستقر بود که براساس هماهنگیهای صورت گرفته بابت این دفتر هزینهای پرداخت نمیشد؛ اما در هفتههای گذشته شرکت ملی نفت انجام برخی تعمیرات در این ساختمان را در دستور کار قرار داد و به این ترتیب از اعضای اتاق بازرگانی ایران و انگلیس خواسته شد که این دفتر تحویل داده شود.
دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس ادامه داد: با توجه به اینکه تمام هزینههای این اتاق با استفاده از حق عضویتی که از سوی اعضا پرداخت میشود، تأمین شده و در این حوزه هیچ کمکی از دولتها وجود ندارد، پرداخت اجاره بهای ۴۰۰۰ پوندی در ماه هزینهای گزاف بود که به اعضای اتاق وارد میشد.
امینی با اشاره به محدودیتهایی که در مسیر تجارت میان ایران و انگلیس در زمان تحریم وجود دارد، گفت: در چنین شرایطی با توجه به کاهش تعداد اعضای این اتاق مشترک، بحث فعال بودن دفتر هزینهای زیاد به وجود میآورد و به همین دلیل بنا شد دفتر اتاق بسته شود اما کارهای اجرایی در تمامی حوزههای مسئولیت و اختیارات با قوت ادامه خواهد داشت.
به گفته وی، این موضوع در بیانیهای که از سوی لرد لامونت، رئیس اتاق بازرگانی مشترک انگلیس و ایران منتشر شده به صراحت اعلام و برای تمام تاجرانی که قصد همکاری و دریافت خدمت از اتاق را دارند، راههای ارتباطی مشخصی در نظر گرفته شده است.
دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس اضافه کرد: در حوزه ارائه مشاوره، برگزاری جلسات مشترک و سفر هیئتهای تجاری دو طرف، فضای لازم در انگلیس در نظر گرفته خواهد شد و بسته شدن دفتر به هیچ عنوان به معنی توقف فعالیت نخواهد بود. با وجود آنکه تحریمها میتوانند موانعی بر سر همکاریهای مشترک تجاری به وجود آورند، اما تلاش ما این است که با حفظ تمامی امکانات موجود، راه برای توسعه تجارت میان ایران و انگلیس فراهم شود.
امینی درباره برنامهریزی برای سفر رئیس اتاق مشترک ایران و انگلیس به ایران نیز گفت: وی یک برنامه سفر به ایران دارد که بنا بود در روزهای جاری انجام شود اما فعلاً این سفر به تعویق افتاده و در آینده شاهد حضور وی در ایران خواهیم بود.
در طول روزهای گذشته موضوع بسته شدن دفتر اتاق بازرگانی ایران و انگلیس در لندن خبرساز شده بود و عدهای این خبر را به معنی توقف فعالیت این اتاق میدانستند.
ارسال نظر