استقبال آمریکا از رایزنیهای آلمان و عمان در ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با توجه به سفر اخیر دو مقام آلمانی و عمانی به ایران، از این اقدام دیپلماتیک برای آنچه «تنشزدایی وضعیت موجود» می خواند، استقبال کرد.
خبرگزاری ایسنا: سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با توجه به سفر اخیر دو مقام آلمانی و عمانی به ایران، از این اقدام دیپلماتیک برای آنچه «تنشزدایی وضعیت موجود» می خواند، استقبال کرد.
به نقل از روزنامه اکسپرس تریبون، آمریکا بر خلاف تمام تلاشهای این کشور برای آن چه «به انزوا کشیدن ایران» عنوان شده، از اقدام وزیر امور خارجه عمان و مدیر کل سیاسی وزارت امور خارجه آلمان استقبال کرد.
مورگان اورتاگوس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این باره به جمعی از خبرنگاران در واشنگتن گفت: از نظر ما این رفتاری عادی میان دو کشور است. ما همچنین از هر گونه تلاش آلمانیها برای کمک به تنشزدایی از این وضعیت، قدردانی میکنیم.
به گزارش ایسنا، ینس پلوتنر، مدیر کل سیاسی وزارت امور خارجه آلمان و مذاکره کننده ارشد این کشور در برجام روز گذشته با سیدعباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتوگو کرد.
در این ملاقات آخرین تحولات برجام و تلاشهای آلمان برای حفظ آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
عراقچی در این دیدار با تاکید بر پایان خویشتنداری جمهوری اسلامی ایران، تعهدات کشورهای باقی مانده در برجام پس از خروج آمریکا از این توافق را یادآوری و بر ضرورت اجرای این تعهدات بر اساس چهار بیانیه کمیسیون مشترک برجام تاکید کرد.
یوسف بن علوی، وزیر امور خارجه عمان نیز در ارتباط با سفر ناگهانی روز دوشنبهاش به تهران و دیدارش با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در فرودگاه مهرآباد در مصاحبهای با بیان اینکه آنطور که فکر میکنید ما نقش میانجی بین کشور ایران و آمریکا نداریم، اظهار کرد: ما از وضعیت فعلی به شدت نگران هستیم و فکر میکنیم که با کمک دیگران میتوانیم تنش فعلی در منطقه را مهار کنیم. در عین حال فکر میکنیم دو طرف یعنی ایرانیها و آمریکاییها هر دوی آنها با دوستانشان متوجه شدهاند که تنش فعلی ممکن است به فاجعه منجر شود و البته شاید هم به توافق ختم شود.
این دیپلمات عالیرتبه عمانی در ادامه صحبتهای خود با بیبیسی گفت: همه میدانند که اگر اوضاع بدتر شود بقیه دنیا نیز ضرر میکنند و ابعاد آن قابل اندازهگیری نیست. یک جرقه در این ارتباط کافی است.
وزیر امور خارجه عمان تصریح کرد: من نگران اشتباهات معمولی آنها نیستم. نگران اشتباهاتی هستم که ممکن است کل منطقه را شعلهور کند. در سفر به تهران دیدم از نظر آنها تحریمهای آمریکا بیدلیل و بیمنطق است. ایرانیها آمادهاند که در مورد سیاست خارجیشان گفتوگو کنند اما در شرایطی متفاوت و نه زیر فشار.
کیوان خسروی، سخنگوی شورای عالی امنیت ملی در یادداشتی با بیان این که سفر مقامات مسئول کشورهای مختلف به ایران افزایش یافته است افزود: عمدتاً از آمریکا نمایندگی دارند. برخی رسانهای میشود و پارهای از سفرها نیز محرمانه میماند.
خسروی افزود: بر اساس سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران، بدون استثنا، پیام اقتدار، منطق، مقاومت و ایستادگی ملت ایران به آنان ابلاغ شده است.
وی در خاتمه گفت: به صراحت گفتهایم تا رفتارها عوض نشود، تا حقوق کشور تأمین نشود، تا از لفاظی به اقدام عملی تغییر مسیر ندهند، راه همین است. به هیچ وجه مذاکرهای در کار نخواهد بود.
نظر کاربران
آمریکا سر تعظیم فرود بیاورد .
تا برجام باشد .
پاسخ ها
فعلا سر کشور ما رو داره خم میکنه دوست عزیز
حالاتا اینجا اومدین خدایی کم بیارین خیانته
امریکا احتیاج به مذاکره نداره پدرتون در اورده شتر در خواب بیند پنبه دانه
دنبال ۱۲شرط ذلالت
پس در این جا نتیجه گرفته میشود .که سفر یوسف بن علوی به ایران به خاطر میان جگر.بود در باره مذاکره با امریکا.!!!
ایول راه ملت هم همینه
با زور وفشار نمی تونن هیچ غلطی بکنن.
آمریکا کشوری بسیار مغرور است واز لحاظ مردم شناسی اکثریت مردمش ماجراجو و تند رو هستند که ترامپ از این توده مردم است مردم دنیا به درستی به این امر واقفند،و اقشار دیگر آمریکا میانهرو و معتدل هستند و خواستار تعامل با دنیا هستند ،اما با برتری اکثر تندرو امریکا رو به انحطاط و زوال قدرت خواهد رفت.