هشدار دوباره در مورد کلاهبرداری با پیامک یارانه
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا نسبت پیامکهایی با مضمون اعلام نیازمندی برای دریافت یارانه نقدی هشدار داد.
خبرگزاری ایسنا: معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا نسبت پیامکهایی با مضمون اعلام نیازمندی برای دریافت یارانه نقدی هشدار داد.
سرهنگ رامین پاشایی با هشدار دوباره در مورد ارسال پیامکهای مرتبط با یارانه اظهار کرد: افراد سودجو در فرصتهای مختلف با راهاندازی سایتها و شبکههایی قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند و در این میان کلاهبرداری در پوششهایی نظیر سهام عدالت، یارانه، سهمیهبندی بنزین و… شایع است.
وی با بیان اینکه در رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی مشاهده شد که اخیراً افرادی اقدام به ارسال پیامکی با محتوای اعلام نیازمندی یارانه نقدی کردهاند، گفت: این افراد با قرار دادن لینکی در پایان پیامک متقاضیان را به سایتهای جعلی هدایت کرده و در آن اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی و اسناد هویتی شهروندان کرده و مدتی بعد موجودی حساب را تخلیه میکنند.
پاشایی سایت جعلی اخیر را tavajohmohem.com اعلام کرد و گفت: گزارشهای مربوط به این سایت به مراجع قضائی ارسال و دستور برخورد با گردانندگان و مسدود سازی آن صادر شده است. بنابراین لازم است افرادی که به هر دلیلی اطلاعات بانکی خود را در این سایت ثبت کردهاند، نسبت به تغییر رمز دوم خود اقدام کنند و اگر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند آن را به پلیس فتا گزارش کنند.
به گفته وی، شهروندان باید توجه داشته باشند که اخبار مربوط به سهیمه بندی سوخت، یارانه نقدی، سهام عدالت و… را حتماً از رسانههای معتبر پیگیری کرده و به هیچ عنوان فریب چنین کلاهبرداریهایی را نخورند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، راهاندازی رمز دوم یکبار مصرف (OTP) در آینده نزدیک و از بین رفتن امکان برداشتهای غیرمجاز با این اقدام را عامل افزایش این کلاهبرداریها اعلام کرد و گفت: با راهاندازی رمزهای دوم یکبار مصرف، دستیابی به اطلاعات حساب بانکی شهروندان تا حد زیادی از بین خواهد رفت و در همین راستا نیز افراد کلاهبردار سعی دارند تا در روزهای باقی مانده تا اجرای این طرح تا جایی که ممکن است از شهروندان کلاهبرداری کنند.
به گفته پاشایی، پیش از این نیز چندین سایت جعلی در مورد یارانه نقدی و سهام عدالت از سوی پلیس فتا شناسایی و با آنها برخورد شده است.
نظر کاربران
کلاهبرداری دیگری برنده شدن اینترنت هدیه باحجمهای بالاوپس از وارد کردن شماره موبایل تعرفه روزانه پانصدیاششصدتومان می باشد.
آقا یکی بگه پیامک مگه غیر اینه که ازطریق اپراتورها منتقل میشه؟خوب به راحتی میشه منشٱ فرستادنشو پیداکرد دیگه اینهمه دنگو فنگ برای چیه؟