کارگاه پخت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد.
خبرگزاری ایرنا: زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.
نظر کاربران
این ها باید لباس بهداشتی آستین بلند با کلاه کامل و ماسک صورت داشته باشن، مثل کارگرای ژاپنی. الان اینا عرق و موهای دست و صورت و عطسه شون میریزه تو دیگ. اصلا معلوم نیس بعد دسشویی صابون زدن هم بلد باشن ....
جقدر کثیف و غیر بهداشتی
چه زولبیاهای زشتی
شما به این میگین زولبیا؟
شیرینی مزخرفیه مخصوصا زولبیا
پاسخ ها
این حرفتو خوب اومدی
چرت ترین شیرینی کل دوران بشر
پاسخ ها
لایک لایک. هزارتا لایک.