کیهان: قماربازی در تلویزیون، تقصیر دولت است
طی یک سال اخیر، برخی از برنامههای زنده و ترکیبی صداوسیما و به ویژه سیما، به سمت قرعه کشیها و مسابقات پیامکی رفتند که رنگ و بوی «قماربازی» و بختآزمایی میدهند.
کیهان: طی یک سال اخیر، برخی از برنامههای زنده و ترکیبی صداوسیما و به ویژه سیما، به سمت قرعه کشیها و مسابقات پیامکی رفتند که رنگ و بوی «قماربازی» و بختآزمایی میدهند.
مسابقاتی که به مردم وعده میدهند با ارسال پیامک به فلان شماره یا استفاده از فلان اپلیکیشن، نامشان در گردونه یک قرعه کشی قرار میگیرد و میتوانند از این طرق به درآمد چند صدمیلیون تومانی دست یابند. متأسفانه شرکت در این نوع قرعه کشیها از اوایل دهه 70 و تحت تأثیر سیاستهای اقتصادی دولت وقت، بار دیگر در کشورمان پا گرفت.
مسابقات بخت آزمایی که در دوران طاغوت به وفور برگزار میشد و ابزاری برای سرگرم کردن مردم تحت ستم و مشغول کردن آنها به رویای پولدار شدن از طریق بردن بلیت در یک قرعه کشی بود، در دوران سازندگی بار دیگر توسط برخی از بانکها به جامعه راه یافت. پس از آن، بعضی از فروشگاههای زنجیرهای و واحدهای تولیدی نیز پا به میدان گذاشتند و با وعده خانه، ماشین و جوایز نجومی، مشتری جذب میکردند. و حال آنکه این نوع مسابقات، مردم و به ویژه طبقات محروم را در رویای ثروتمند شدن با شانس و اتفاق فرو میبرد و مانع بزرگی سد راه کار و تولید بود.
جالب است بدانید که براساس گفته حسنین هیکل، ترویج بخت آزمایی، یکی از توصیههای جدی «اصل چهار ترومن» بوده است تا این چنین، فرهنگ کار و تولید ملی، تحت تأثیر قرار گیرد و به وابستگی و فساد دامن زده شود.
اما درحال حاضر، مسئله وقتی نگرانکننده شد که صداوسیما، به عنوان نهادی که یک «دانشگاه عمومی» لقب یافته و مسئول اصلی ترویج فرهنگ در کشور است نیز به این روش رو آورد. به طوری که طی سالهای اخیر، به ویژه از اوائل سال ۹۷ حجم بسیار زیاد دعوت از بینندگان برخی از برنامهها برای شرکت در مسابقه و قرعهکشی با دادن وعده جوایز چندین میلیونی، یادآور مراسم بلیت بختآزمایی بود. اولین بار برنامه «۲۰۱۸» به تهیهکنندگی و با اجرای عادل فردوسی پور بهطور مفرط، به تبلیغ اینگونه اپلیکیشنها پرداخت و رفته رفته این موج در بسیاری دیگر از برنامهها فراگیر شد.
البته علت عمده بروز این مسئله، مشکلات مالی صداوسیماست که خودش ناشی از این است که دولت، بودجه مصوب صداوسیما را بطور کامل نمیپردازد. مدیران رسانه ملی بارها تأکید کردهاند که خودشان علاقه چندانی به آنتن فروشی و فضا دادن به اسپانسرها و تبلیغات آنها ندارند، اما کمبود بودجه، آنها را ناچار به کوتاه آمدن در مقابل این مسئله میکند. به نظر میرسد که با استقلال بودجه صداوسیما، به عنوان تریبون و رسانه رسمی نظام جمهوری اسلامی از دولت، گشایشهایی در وضعیت مالی صداوسیما پدید آید.
اما با فرمایش اخیر رهبر معظم انقلاب در انتقاد از این نوع تبلیغات و مسابقات، حجت بر این مدیران تمام شد. از این پس باید انتظار داشت تا مدیریت رسانه ملی و به ویژه معاونت سیما، حامیان مالی و به اصطلاح اسپانسرها را اداره کنند و به ترویج بخت آزمایی «نه» بگویند.
نظر کاربران
عوامل تلویزیون از دار و دسته خودتونن اونوقت تقصیر دولته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...
پاسخ ها
خب دولت چرا باید به نهادی که علیه خودش هست بودجه بده؟
باید دید صدا و سیما دست کدام جناح است
روزنامه کیهان هم همیشه تقصیر ها را گردن دولت می اندازد،خجالت نمیکشه از ابن همه حرفهای دروغ؟؟
پاسخ ها
این یک توجیه بود برای مقصر ندونستن صدا و سیما
کیهان در مورد هر فیلمی اظهار نظر می کنه ولی در مورد صدا سیما خفه خون گرفته بود الان که از سمت دیگه سیما رو زیر سوال برن داره راهی درست می کنه برای تبرئه صدا و سیما
دزدی های که مسولین میکنند کمتر از قمار نیست بیایید خودتون را اصلاح کنید
راستی رییس تلویزین کی منصوب می کنه
جناب شریعتنداری متحجر ؛ صدا و سیما ک دست شماست دولت دخلی در برنامه های شما نداره!!! شما عادت دارین توپ رو همیشه ب زمین مقابل پرت کنید وقاحت هم حد و اندازه داره
ساعات پخش تبلیغات از ساعات پخش برنامه ها ، بیشتر شده ، سه وجب روغن روی یک سانت اش ، همه جا همینگونه است ، حفظ ظاهر خیلی خیلی مهمه ، حتی از اصل !
کیهان چرا در مورد سود ربای بانکها لالی
پاسخ ها
خودت که زبون داری لعنتی
به دولت اعتراض کن
ضد امریکا خیلی موجود عجیبی هستی انگار پول گرفتی فقط ضد مردم نظر بدی داداش ما بدیم قبول ولی واقعا با هر دید و از هر جناحی به این موضوع نگاه کنی کیهان داره چرت و پرت میگه و مردم رو احمق حساب میکنه حداقل خودت با شعور خودت بازی نکن
یزره خجالت هم چیز خوبیه ضد امریکا جان
آنارشیسم یعنی همین ...کلا باید دولت را فشل کرد ..همه چیز از زلزله و سیل و رعد و برق ..تا انتصاب فروغی و کم شدن تیراژ روزنامه و. گرانی و تورم و اختلاس و دکل خوری و ...تقصیر دولت است ..چاره چیه ..بی دولتی. مملکت از کجا اداره بشه ؟؟؟از دفتر سردبیری کیهان...تنگه را ببندیم ...موشک به همه جا بزنیم ..هر چی هم خراب شد ..
روز نامه کیهان چرا حرفی از اختلاصیون واز ما بهترون چیزی نمی گی که هم قمار بازن وهم دزد مال مردم
برنامه ها کارشناسی نمیشه؟!!!!
صدا و سیما همون جوری که از دولت نهم و دهم حمایت می کرد این دولت راهم حمایت کنه الکی تخریبش نکنه تا دولت هم بودجش بده
اصلا تقصیر مردم است
دیگه این یکی تقصیر دولت نیست....تو عادت کردی فقط دشمنی کنی...کار خودت خیلی ایراد داره...
آخه کیهان کجای تلویزیون دست دولته؟؟ همش که در اختیار دار و دسته خودتونه
بهتر است بودجه صدا و سیما از منابع و سازمان های اقتصادی زیر نظر رهبری تامین شود
با این استدلال کیهان دیگه حتی برای شیشه پتک کردن هم روزنامه کیهان نمیخرم
پاسخ ها
بودجه صدتسیمای میلی ودولت میده
اقای کیهان تو این سالها شورای نظارت بر
صدا وسیما کجا تشریف داشتند.همه چیز رو گردن دولت نیندازید.دولت طبق قانون اجازه دخالت تو صدا وسیمای میلی را ندارد
این دولت نابودگرترین دولت تاریخ
پس معلوم میشه صدا و سیما تحت نظر دولت این و رییسش از طرف دولت تعیین میشود
موی کیهان شرف داره به هزارتا مثل سیما و شبکه های خودفروخته ای مثل برترینها .
به شریعتمداری روزنامه کیهان :؛ چهل سال هست برنامه های شبیه قمار در صداسیما اجرامیشود و 40 سال هست بانک ها با اخذ دیرکرد « ربا » بوسله مأموربازور از هموطنان دریافت میکند که یکی از این بدهکاران بانک حقیر بیش از دوبرابر وام دریافت کردند به همین سبب خانه نشین وبدهکار شدم با سه معلول شدید خداگواه هست حقیقت هست
آخه دولت که کوچکترین نقشی در اداره صدا وسیما نداره چطور مقصره در این مورد !؟ چرا هر جا گند میزنید میخواید بندازید گردن یکی دیگه ! کیهان که دیگه شد سردسته ها بی اعتبارها و دقیقا هر جا که گندی از سمتشون بلند میشه صداش این شکلی بلند میشه! آقای کیعان حداقل مردم میدونن که سازمانهای کشور چطور اداره میشن
اگه با کیعان باشه میگه بریم همه دنیارو بزنیم چون همه بدن و کیهان و رییسش خوبن و فقط کیهانه که میفهمه و بقیه دنیا نفهمن !