تردید «ج.ا» در سواد دینی رئیس صدا و سیما
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در خبرها آمده است بعد از فتوای یکی از مراجع تقلید قم و اعلام نظر رهبری درباره برنامهای که شبیه بختآزمائی بود و با عنوان «برنده باش» از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی پخش میشد، رئیس رسانه ملی دستور داد این برنامه متوقف شود.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در خبرها آمده است بعد از فتوای یکی از مراجع تقلید قم و اعلام نظر رهبری درباره برنامهای که شبیه بختآزمائی بود و با عنوان «برنده باش» از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی پخش میشد، رئیس رسانه ملی دستور داد این برنامه متوقف شود.
به خاطر صدور دستور توقف این برنامه، به رئیس صداوسیما خسته نباشید میگوئیم ولی جا دارد این سوال را هم مطرح کنیم که آیا ایشان بعد از اعلام نظر رهبری متوجه شدند برنامه «برنده باش» شبیه بختآزمائی است و شرعاً اشکال دارد؟
اگر جواب این سوال مثبت است، نتیجه این میشود که رئیس رسانه ملی از سواد دینی بیبهره و فاقد اساسیترین شرط حضور در این مسئولیت مهم است. و اگر جواب منفی است یعنی رئیس رسانه ملی قبل از اعلام نظر رهبری هم میدانست این برنامه، خلاف شرع است، سوال جدید اینست که چرا قبل از این اعلام با پخش آن مخالفت نکرد؟
همین سوالها متوجه مدیر شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی نیز هستند. اصولاً کسی که اطلاعات کافی برای تشخیص این امور ندارد، چگونه میتواند مدیر یک شبکه تلویزیونی در نظام جمهوری اسلامی باشد؟ مهمتر اینکه ایراد و اشکال به مدیریت شبکه سه، بسیار است و متاسفانه رئیس رسانه ملی به این ایرادها و اشکالها توجهی نمیکند و چنین مدیری را کنار نمیگذارد.
از اینها تاسفبارتر وضعیت بخش بازرگانی صداوسیماست که آگهیهای زیادی را بدون رعایت ضوابط شرعی، اجتماعی و عرفی پخش میکند و در مجموع به نظر میرسد یا ضابطهای برای پخش آگهیهای بازرگانی در رسانه ملی وجود ندارد و یا اگر وجود دارد رعایت نمیشود. حضور زنان با حرکات و شیوههای مختلف برای جذب مشتری کالاها یکی از این موارد است. تفاوت این اقدام با آنچه در تلویزیون قبل از انقلاب بود فقط در حجاب است. روشن است که مشکل فقط بیحجابی نبود.
شبکه سه تلویزیون هم در یک برنامه مطربی یک زن را با حجاب درحال مطربی و انجام حرکات موزون و محرک نشان داد که اعتراضهای زیادی را برانگیخت و در فضای مجازی هم فیلم آن درحال دست به دست شدن است. لابد این زن هم چون حجاب دارد، مجاز است مرتکب چنین کاری در برابر دوربین تلویزیون شود!
به نظر میرسد پخش بعضی از برنامههای رسانه ملی بهویژه در بخش آگهیها و مواردی از قبیل برنامه
«برنده باش» با هدف کسب درآمد است. اگر چنین است، مسئولان رسانه ملی باید به این نکته مهم توجه نمایند که همهچیز را نباید فدای پول کرد. به جای این کار، درصدد جلوگیری از گسترش کمی صداوسیما، کاهش هزینهها و رعایت اقتصاد مقاومتی برآئید تا ارزشها قربانی پول نشوند. این، نکتهایست که رسانه ملی باید آن را به جامعه آموزش بدهد، کاری که مستلزم برخوردار شدن مسئولان این رسانه از سواد دینی است.
نظر کاربران
نگارنده این موضوع کاملا از روی غرض ورزی حرفهایی زده که عاقلانه شان کل دار برخورد کرده؟؟؟؟؟
پاسخ ها
یا خدا اینا مثلا روزنامه نگار و آدمای با سوادی هستا.ولی همینجور که میدونید سواد شعور نمیاره و نویسنده این مطلبم کاملا آدم کم شعوریه.یعنی تو این مملکت وقتی میخوای یه دستشویی ساده بری در این موردم علمای دینی نظر میدن دیگه وضع مملکت از این بهتر نمیشه
هیچ قانونی نداریم که شرط مدیریت صدا و سیما یا شبکه را داشتن سواد دینی معرفی کرده باشد .
پس مدیر صدا و سیما و مدیر شبکه سه هر چند که طبق استدلال این مقاله سواد دینی ندارند اما به این دلیل نمیشود آنها را کنار گذاشت .
پاسخ ها
در جامعه ای که قوانین آن دینی است رسانه ملی اش باید بی دین باشد؟ هرچند این به مذاق مردم بهتر است.
مثل بانک ها ،در کشور اسلامی ربا خوارترین بانکهاست.
ظاهرشان اسلامی است ولی عملکردشان برضد اسلام .
اسلام دین عدالت، شرافت وپاکی است آیا کسی عمل میکند؟اندک
عسگری میخواد فروغی برکنار کنه زورش به گروه و دارودسته فروغی نمیرسه باید دقیق نگاه کنید کی پشت فروغی ایستاده که با
پاسخ ها
لطفا یک روحانی به ریاست صدا وسیمان برگزیده شود!!!!!!!!
کل شبکه ها اینجوری هستن نه فقط شبکه 3 روزنامه!
بسیار صحیح گفته مگر چند سال پیش نبود مردم بخاطر اعتماد به سیما شامپو جلوگیری از ریزش و رشد دوباره مو را با قیمت بالا خریداری کردند ولی هیچ تاثیری نداشت و فقط مردم ضرر کردند و قربانی کلاهبرداری شدند.
پاسخ ها
شامپووووووو؟
روزنانه جمهوری اسلامی انچنان که در باب قمار در تلوزیون قلم فرسایی نموده ای ذره ای هم درباب ربا ونزول بانکها هم داد سخن کنید تا .... که همه بلاها از ضعف اقتصادی وعدم تعادومل باجامعه جهانی است
صداوسیمای ما اصلاح باید گردد........