چگونه کشور بدون نفت قابل اداره است؟
عضو انجمن اقتصاددانان ایران، تکیه دولت بر سایر درآمدها برای جبران کاهش درآمدهای حاصل از نفت در بودجه عمومی دولت را اولین مسیر اصلاحی کشور در این شرایط دانست.
خبرگزاری ایسنا: عضو انجمن اقتصاددانان ایران، تکیه دولت بر سایر درآمدها برای جبران کاهش درآمدهای حاصل از نفت در بودجه عمومی دولت را اولین مسیر اصلاحی کشور در این شرایط دانست.
عباس علویراد در گفتوگویی به حذف معافیت خریداران عمده نفت ایران از تحریمهای نفتی، اشاره و اظهار کرد: این معافیت شامل کشورهای عمده خریدار نفت ایران یعنی کره جنوبی، هند، ترکیه و چین است که از دوازدهم اردیبهشت ماه حذف میشود.
وی افزود: تأثیرات منفی این رویداد بر روی اقتصاد ایران قابلانکار نیست بنابراین این رویداد میتواند برخی اصلاحات ضروری در اقتصاد کشور را به ارمغان آورد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه، تکیه دولت بر سایر درآمدها برای جبران درآمدهای حاصل از نفت در بودجه عمومی دولت را اولین مسیر اصلاحی کشور در این شرایط دانست و گفت: در اقتصاد ایران معافیتهای مالیاتی قابل ملاحظهای وجود دارد به گونهای که میتوان حداقل بخشی از کاهش درآمدهای نفتی در بودجه سال ۹۸ را با ۵۰ هزار میلیارد تومان معافیتهای مالیاتی جبران کرد.
وی در ادامه کنترل و مدیریت هزینهها در بودجه عمومی دولت را راه دیگری برای جبران کاهش درآمدهای حاصل از نفت، عنوان و تصریح کرد: طبق گفتههای رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، دولت بالغ بر ۹۳۴ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان برای انواع سوخت و انرژی پرداخت میکند یعنی پولهایی داریم خرج میکنیم که باور داریم نباید خرج شود.
علویراد بیان کرد: اگر دولت بتواند با اصلاح سیاستهای یارانهای، حداقل نصف بار این یارانهها را از روی دوش بودجه عمومی خود در سال جاری بردارد، میتواند ضمن جبران کاهش درآمدهای حاصل از صادرات نفت در بودجه، گام مهمی در جهت اصلاح ساختار بودجه که یکی از دردهای کهنه کشور را پوشش دهد.
وی با اشاره به این که دولت میتواند با سامان دادن سمت واردات، دریافتهای ارزی حاصل از صادرات نفت را جبران کند، اظهار کرد: دولت باید ارزهای کشور را با وسواس هرچه تمام خرج کند و مشخصاً ارز را به کالاهای واسطهای و سرمایهای که بتواند باعث تحرک تولید و پوشش و نیازهای اجتناب ناپذیر کشور در سال ۹۸ میشود اختصاص دهد.
این کارشناس اقتصادی گفت: در کنار دو اقدام فوق در حوزه بودجه و بازرگانی خارجی کشور، دولت باید از ظرفیتهای کشورهای همسایه برای کمک به کسب درآمدهای ارزی حاصل از بازرگانی خارجی نهایت استفاده را ببرد.
نظر کاربران
افزایش مالیات و کاهش یارانه و افزایش قیمت سوخت برای جبران تحریم نفتی همش فشار بیشتر روی مردمه
اونم مردمی که همین حالا هم زیر فشار کمر شکن اقتصادی دارن له میشن
این دولت قیافه اش به این کارها نمی خوره!؟
جلوی اختلاس ها رانمی تونه بگیره انتظار دارید از این کارا بکنه!؟
ای بابا مردم مرده اند کدوم اقتصاد
مگه تا الان اداره شده
همچنین زالو های خونخوار داخلی رو از بدنه اقتصاد جدا کند
مالیات هارا افزایش دهد یارانه بنزین وبرق گاز ودیگر یارانه های که می دهد قطع کند هیچی مردم بدبخت بایدجور ندانم کاری مسئولین را بخورند
دولت مالیاتو وقتی باید بگیره ک خدمات و رفاهو تامین کرده باشه ،یارانه پنهانو وقتی حذف میکنن ک قیمت ها و حقوق ها عادلانه باشه
چطوره برگردیم به دوران قبل از کشف نفت در ایران
مردمان نادان= کشور ویران
خرج و کسب درآمد از جیب ملت
این سوال را باید مسعولین جواب دهند.
جواب:البته نه همه کشورها، تنها کشورهای میشود که؛ اختلاس، دزدی، رانت، پارتی بازی، ریاکاری، فریبکاری ونیرنگ درآن نباشد..
فکر کنم پراید 100 میلیون بشه درست میشه
تا الان هم بدون نفت اداره میشد
خب آقایان مشکلی ندارند بقیه به فلاکت مملکت می چرخد ...
از جیب ملت بیچاره
اگر مسئولین واقعا به فکر مردم و کشور باشند از این فرصت میتوان بهترین استفاده را کرد و کشور را از صادرات نفت بی نیاز کرد اما مشکل اینجاست که مسئولین ومرفهین بیدرد بیشتر فکر منافع خودشان هستند
پاسخ ها
مشکل کشور ایران نیست چون تا الان با مقدار کمی از درآمد نفت امورات کشور میگذشت.
دولت ساده ترین راه را در پیش گرفته و آنهم دست در جیب مردم است
این اقتصاد دان محترم چرا اشاره ای به هزینه های به ظاهر فرهنگی برون مرزی نکرده است چرا از ریخت و پاش های دولتمردان و سفرهای خارجی گروهی بدون حصول نتیجه حرفی نزده است چرا از عدم واریز ارز حاصل از صادرات به خزانه راهکار ارائه نکرده جای تاسف است دولت بجای در پیش گرفتن تعامل با دولت ها با دنیا سر نا سازگاری دارد وملت با ید هزینه کج رفتاری را بپردازند
با سلام و صلوات
راه بعدی اختلاس کمتروعدم دریافت حقوقهای نجومی ست بجای 50نلیون 30ملیون بکیرن ...
پاسخ ها
کسی که این حرفها رو میزنه خودش مشکل مالی و گرونی واسش مهم نیست
بهترین راه صادرات مشتقات نفتی بصورت بسته بندی نه فله فروشی
سودش هم خیلی زیادتره برای شرکتها و دولت
نفت خام اصلا نباید فروخته بشه
آنوقت چطور زندگی کنند
برای بچه ها در آمریکا چطور ارز بفرستند
همین حقوق نجومی را می گیرند باز هم اختلاس می کنند اگر نگیرند از دیوار خانه من و شما ·········· می روند
بعد در جیب ها باید چند دوخته کرد
با خالی کردن جیب مردم
هیچی دیگه ایشون خیلی محترمانه فرمودند که هزینه مملکت ازجیب مردم تامین بشه
دنبال بهانه بر گرانی هستید .کشور بدونه نفت میچرخه خود مسيولین نمی چرخند .بقیه کشورهایی که نفت ندارن که هیچ نفت میخرند چیکار میکنند .گرانیو تورم اختلاس هم ندارن مثل اونا
اداره کردن داریم تا اداره اگرمنظور گذران باشه خودش میگذره اگر ایجادرفاه و آسایشه که سالهاست نیست آینده هم بدتر ازاین
تنها راه برون رفت از این حالت این است کارها را مخصوصا کارهای کلان را به سپارند دست انسانهای عاقل و کاردان
من میدونم !!
به آسانی
خخخخ