۸۵۵۰۸۳
۲ نظر
۵۰۴۳
۲ نظر
۵۰۴۳
پ

۸قلم شی تاریخی در شهرستان ایذه کشف شد

فرمانده یگان حفاظت فرماندهی انتظامی استان خوزستان از کشف هشت قلم انواع اشیاء تاریخی در شهرستان ایذه خبرداد.

خبرگزاری تسنیم: سرهنگ رامین مکناوی، فرمانده یگان حفاظت فرماندهی انتظامی استان خوزستان اظهار داشت: باتوجه به وصول خبری مبنی بر اینکه فردی در منزل شخصی خود واقع در ایذه اقدام به نگهداری اشیاء عتیقه می‌کند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی و یگان حفاظت این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی کلانتری ۱۱ ایذه با همکاری مأموران یگان حفاظت این شهرستان پس از هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از منزل فرد مذکور، ۸ قلم انواع اشیاء تاریخی کشف کردند.

فرمانده یگان حفاظت فرماندهی انتظامی استان خوزستان گفت: در این زمینه یک متهم دستگیر و به همراه عتیقه‌های کشف شده تحویل مرجع قضائی شد.

وی ادامه داد: تحقیقات تکمیلی درباره سابقه تاریخی اشیا مکشوفه توسط کارشناسان اداره میراث فرهنگی استان خوزستان در دست بررسی است.

۸قلم شی تاریخی در شهرستان ایذه کشف شد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شهلا

    از اینها که تو مغازه عتیقه فروشی ها و خونه افراد ثروتمند زیاد هست ، یعنی اونا را هم دستگیر می کنن ؟ عمه دوستم یک آفتابه پلاستیکی مربوط به عصر حجر داره ، بهش بگم یک جایی قایمش کنه ؟

  • بدون نام

    شهرما ایذه پر از آثار باستانی و آثار تاریخیه،ایذه به موزه ی روباز معروفه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج