خوشحالی اصولگرایان از توقیف «رحمان ۱۴۰۰»
بعد از حدود یک ماه اکران، فیلم «رحمان ۱۴۰۰» توقیف و اکران آن متوقف شد. این اتفاق خوشحالی برخی از رسانه های اصولگرا از جمله کیهان، روزنامه جوان و فرهیختگان را به دنبال داشت، زیرا این رسانه ها انتقادات تند و زیادی به این فیلم داشتند.
برترینها: بعد از حدود یک ماه اکران، فیلم «رحمان ۱۴۰۰» توقیف و اکران آن متوقف شد. این اتفاق خوشحالی برخی از رسانه های اصولگرا از جمله کیهان، روزنامه جوان و فرهیختگان را به دنبال داشت، زیرا این رسانه ها انتقادات تند و زیادی به این فیلم داشتند.
کیهان نوشت:
رسیدگی به اتفاقات مرتبط با فیلم ضداخلاقی و در جهت فروپاشی خانواده که بدون مجوز نیز به اکران رسید در قوه قضائیه محتمل بهنظر میرسد. باید از حوزه هنری انتقاد کرد که چرا برخلاف اصول خود که همان حمایت از هنر ارزشی و انقلابی است، فیلمی ضداخلاقی و در جهت فروپاشی خانواده در ایران را، روی پرده سینماهای خود برد؟
روزنامه جوان نیز در مطلبی نوشت:
سینمای ایران نزدیک به یک دهه است که دچار کمدیهای مبتذلی است که هم به لحاظ ساختار و هم به لحاظ محتوا دارای اشکالات فراوانی هستند و همواره از سازمان سینمایی انتظار میرود سمت و سوی تولیدات سینمایی را نه صرفاً با نظارتهای پیش از ساخت و نمایش که با راهبردهای ایجابی اخلاقیتر نماید، اما متأسفانه آنچه همچنان به چشم میخورد این آسیب است که کمیت تولیدات سینمایی حتی در مرحله نظارت و ارزشیابی نیز لنگ میزند.
متأسفانه باید گفت که سازمان سینمایی خیلی دیر اقدام به فرستادن بازرسهای خود به سینماها کرده و فیلم تقریباً رکوردهای فروش را جابهجا کرده است. معنای این حرف این است که بازوهای نظارتی سازمان سینمایی در خواب غفلت هستند و آنطور که باید به وظایف خود عمل نمیکنند.
روزنامه فرهیختگان نیز با اعلام خبر توقیف این فیلم نوشت:
«رحمان ۱۴۰۰» یک شوک عجیب به سینمای ایران بود. این فیلم با رکیکترین شوخیهای جنسی که طی ۴۰ سال گذشته در سینمای ایران بیسابقه بودند، سعی در خنداندن تماشاگرانش داشت و به عبارتی با کودن و عقدهای فرض کردن مخاطب، سطح پایینترین فاکتورها را برای جذب او در پیشخوان قرار میداد. فیلم منوچهر هادی و علی سرتیپی زنگ خطر ابتذال را در سینمای ایران به صدا درآورد و بسیاری از اهالی رسانه و فرهنگ را به تکاپو انداخت تا مقابل این آمارسازیها و تلاشها برای پایین آوردن سطح سلیقه مخاطبان و رساندن آن به سطح توانایی فیلمسازانی مثل منوچهر هادی و تهیهکنندگانی چون علی سرتیپی، تدبیری اندیشیده شود.
نظر کاربران
اولا که کلا نظارتی توی کارهای هنری وجود نداره . چه موسیقی چه سینما . اما سوال اینه که این دوستان دلواپس چرا حالا یادشون افتاده . بعد از اکران حدود یکماهه فیلم تازه فهمیدن که شوخی های جنسی مبتذل داره .
پاسخ ها
هر کس برداشتش از یک فیلم بستگی به شخصیت و تربیت خانوادگی و شعورش داره این فیلم برای یک فرد با شخصیت خیلی سبک و بیخود بود و ارزش دیدن نداشت
بسه دیگه این بازی اصلاح طلب و اصولگرا هرجفتتون مثل همید مثل هم ...
همیشه پای یک اصولگرا درمیان است
اصلا کاری به این فیلم نداریم ولی روزنامه جوان و کیهان کلا با خنده مخالفند و چشم ندارن شادی مردم را ببینند. خوبه که خودشون میگن کمدی. کمدی بایدهمین باشه
شاید کمتر فیلمی در سینما اکران شده که برای دیدنش صف کشیده بودند ،پس علتش انتقاد از واقعیت جامعه بوده
دیشب ساعت دوازده زنگ زدن بیا شش ونیم بریم بلیط گرفتیم ..نرفتم بیست ساله نرفتم وحال وفرصت م نداشتم .رحمان ۱۴۰۰ را هم همه رفتن حتی اونا که مثل من اهل سینما نبودن ؛ خوشحالی وصول گرایان ! یعنی چی ؟ ببینید شش ونیم چقدر فروش میکند .این پیش گویی نیست چشمتون را باز کنید .
کیهان که خودش اصل زدمردمی هست که...
فیلم بسیار زیبایی بو د ویک عیب بزرگ داشت که برای یک فیلم ایرانی بیش از حد خندیدن و این برای وزارت ارشاد مناسب نبود .از اینکه فیلم از زیر دستتون رد شد خوشحالم
لطفا چاپ کنید.
باید با عوامل این فیلم برخورد شدید قضایی شود........،،،،،،،،،،،
فیلمش عالیییییییی بود،از همه نظر،حسودان چشم ندارن
ببینن،کور شود هرکه نتوان دید،دست منوچهر هادی کارگردانش درد نکنه احسنت
متاسفم برای مسئولینی که با گرفتن شادی از مردم عقده گشایی میکنند!!! عقده گشایی در جواب حرف هایی که مهران مدیری در دورهمی اخیر زد...
ما مردم ایران عقل و شعور داریم که اگه فیلمی بد باشه نریم ببینیم خانواده ما تو عید دیدیم و هرجا عید دیدنی رفتیم پیشنهاد کردیم برن ببینن و اگه فیلم بد بود اینقد فروش نمیکرد دلیلش اینه که هر که فیلم رو دیده خوشش اومده بجز یه مشت ریا کار که خدا از دلشون خبر داره، همونا که ذهنشون خرابه گفتن این فیلم بده!!!
برترینها مدیونی اگه نظرم رو پخش نکنی، دلم خیلی پره از مسئولینی که بجای مردم تصمیم میگیرن! لطفا به عقاید مردم احترام بزارید.