۸۴۶۸۱۸
۸ نظر
۵۰۱۰
۸ نظر
۵۰۱۰
پ

اوضاع وحشتناک سیلاب در ۳شهر لرستان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان اوضاع وقوع سیلاب در ۳ شهر این استان را وحشتناک توصیف کرد.

خبرگزاری مهر: مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان اوضاع وقوع سیلاب در ۳ شهر این استان را وحشتناک توصیف کرد.

غلامرضا آقامیرزایی، با اشاره به اینکه وضعیت وقوع سیلاب در خرم آباد، پلدختر و دورود خوب نیست و اوضاع رو به وخامت است، اظهار داشت: رودخانه کشکان طغیان کرده است.

وی با بیان اینکه کوچه‌های منطقه مطهری خرم آباد دچار آبگرفتگی شدید شده‌اند، تصریح کرد: مردم هم متأسفانه هیچ توجهی به هشدارها نمی‌کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان یادآور شد: هر آن ممکن است خودروها را آب ببرد.

آقامیرزایی با تاکید بر وضعیت وحشتناک سیلاب در دورود افزود: ساکنان حریم رودخانه‌ها باید خانه‌های خود را تخلیه کنند در غیر این صورت به طور قطع سیلاب تلفات خواهد داشت.

وی افزود: ۴ روستا در دورود نیز تخلیه شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
با هوش مصنوعی میتونی ماهانه 30 میلیون درآمد داشته باشی، فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزارهای هوش مصنوعی رو یاد بگیر و زندگیت رو عوض کن!
ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    آقا من یه پیشنهاد مدیریتی دارم
    بیاید کل مردم ایران تخلیه کنید ببرید ترکیه
    چون کلا هواشناسی و رسانه های جمعی و مجازی در حال هشدار دادن برای تخلیه روستاها و شهرها ....هستند اگ این اتفاق بیوفته مسئولان مملکتم انقدر تو زحمت نمیوفتن

  • بدون نام

    خشم خدا نسبت به مملکت دارانی که با نحوه هزاران در صد غلط اداره کشور مردم را به فقر و فلاکت انداختند باد. هر چیز که خدا بخواد همون میشه.

  • بدون نام

    مردم حق دارن بیچاره مردم از گرسنگی ووضع بداقتصادازجونشوسیرشدن کاش روحانی زنگنه وجهانفیری بیفتن توسیلاب خداآمین

  • بدون نام

    عاقبت ساخت و ساز در حریم رودخانه ها و تعرض به طبیعت را باید مردم ببینند و مسولان مجوز ندهند ********؟؟!!؟؟!؟؟؟؟

  • بدون نام

    اقایون تخلیه کنید بریم عراق اونجا ایران خرجمون و میده

  • بدون نام

    خدابه دادمردم این شهرهابرسه

  • حیات داودی

    فعلن که خشم خدامردم رونشونه گرفته ومسئولین درجای نرم وگرم خودشون نشسته اند..بیچاره مامردم فقیر..

  • بدون نام

    خداوند خدش مدونه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج