تشکیل کمیته ضد تحریم صنعت خودرو در سال ۹۸
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور گفت: سال ۹۸ سال سرنوشت صنعت قطعه سازی کشور است. زیرا تحریم ها تشدید می شود در این زمینه باید یک کمیته مستقل به نام ضد تحریم برای صنعت خودرو تشکیل شود .
تسنیم: دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور گفت: سال ۹۸ سال سرنوشت صنعت قطعه سازی کشور است. زیرا تحریم ها تشدید می شود در این زمینه باید یک کمیته مستقل به نام ضد تحریم برای صنعت خودرو تشکیل شود .
آرش محبی نژاد با اشاره به اینکه در سال ۹۷ یک برنامه ایده آل برای تولید خودرو تعریف شده بود، اظهارداشت: بر اساس این برنامه تولید یک میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو هدف گذاری شد که متأسفانه نتوانستیم به آن دست پیدا کنیم.
وی با اعلام اینکه قبل از تشدید تحریم ها نشانه های بحران در صنعت قطعه سازی به وجود آمده بود، افزود: البته بحران ارزی هم بر حجم مشکلات اضافه کرد به نحوی که ارز یک مرتبه رشد قابل توجهی یافت و حتی تک نرخی شدن ارز هم عاملی شد تا قیمت نهاده های تولید در صنعت قطعه سازی افزایش و بحران قیمت گذاری قطعات در این صنعت به وجود آید.
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور، تصریح کرد: با شروع تحریم ها شوک های متعددی برای صنعت قطعه سازی به وجود آمد. در این روند متأسفانه آمار تولید خودرو هم کاهش یافت و تقریبا به زیر ۹۰۰ هزار دستگاه تولید رسید که در مقایسه برنامه تولید سال ۹۷ حدود نصف برنامه تولید محقق شد.
خودرو
وی با بیان اینکه سال ۹۷ متأسفانه شاهد تعدیل ۱۳۰ هزار نیروی قطعه ساز در این صنعت بودیم، گفت: علاوه بر این تعلیق ۱۵۰ هزار نفر هم به وجود آمد و جمعاً ۲۸۰ هزار نفر در این صنعت بیکار و ۴۰۰ واحد قطعه سازی تعطیل یا نیمه تعطیل شدند.
محبی نژاد در ادامه صحبت های خود به مشکلات ۸ گانه صنعت قطعه سازی اشاره کرد و افزود: سوء مدیریت در صنعت خودروسازی بسیار قطعه سازان را رنج داد به نحوی که پراکندگی مراکر تصمیم گیری همیشه این صنعت را دچار چالش روبه رو کرده است این موضوعات در کنار تحریم های خارجی کمر این صنعت در سال گذشته شکست.
وی با اعلام اینکه خودروسازان به دلیل محدویت ها در قیمت گذاری خودرو تمایلی به افزایش قیمت قطعه سازان ندارند، تصریح کرد: در حالحاضر هنوز برخی قراردادهای قطعه سازان با ارز۳۲۰۰ یا ۴۲۰۰ تومان است که در این رابطه باید توجه ویژه یا به اصلاح قراردادهای قطعه سازان با خودروسازان شد.
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور با اشاره به اینکه تزریق ۴هزار میلیارد تومان به صنعت قطعه سازی آب حیاتی برای ادامه فعالیت این صنعت به شمار می آید، اظهارداشت: ما هنوز نیازمند ۷ هزار میلیارد تومان دیگر هستیم که باید با کاهش مدت زمان پرداخت خودروسازان به قطعه ساز و پرداخت از محل درآمدهای جاری تأمین شود.
وی اضافه کرد: انجماد بدهی قطعه سازان به سیستم بانکی، احیاء ال سی های داخلی با تسهیل گشایش ها و رفع مشکل قطعه سازان در انتقال ارز می تواند صنعت خودروسازی را از این مخصمه عبور دهد.
به اعتقاد محبی نژاد، بدهی های دولتی از جمله دارایی و بیمه را می توان با بخشودگی جرایم و تقسیط بلند مدت آنها تأمین کرد. البته باید فکر اساسی هم برای قیمت مواد اولیه داخلی هم کرد .
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور اضافه کرد: برنامه ریزی ها برای امسال تولید یک میلیون و ۲۵۰ هزار خودرو است که تحقق آن همکاری تمام دستگاه ها را می طلبد.
وی با بیان اینکه در اردیبهشت ماه مهلت ۶ ماهه ۸ کشور برای خرید نفت ایران تمام می شود، گفت: سال ۹۸ سال سرنوشت صنعت قطعه سازی کشور است. زیرا تحریم ها تشدید می شود مقابله با آنها یک سیاست جدی را می طلبد در این زمینه باید یک کمیته مستقل به نام ضد تحریم برای صنعت خودرو تشکیل شود تا در اتاق فکر آن یک سیاست منسجم برای مقابله با صنعت خودرو اتخاذ گردد.
نظر کاربران
دلال مافیای کثیف آشغال ساز
پاسخ ها
لایک
آقا چند تا از اون خودروهای پراید 7تومنی رو بیارید برای بازار داخل
بیشرف ها،خودرو رو صد در صد گرون کردید دیگه از جون مردم چی میخواین؟
همون بهتر که صنعت خودروسازیتون ورشکسته بشه
پاسخ ها
موافقم
کمیته ضد تحریم لگن و فشار بر مردم بدبخت
پس گرانی بیشتر در راه است
لازم است با درایت با مشکلات ملی مواجه شویم علی الخصوص کشور ما ایران که خیلی ها با حکومت دشمنند پس تشکیل همچنین کمبته های بر هرگونه تحریم واستفاده از تجربیات سایر کشورهای دنیا واز فکر اندشمندان بهره بردن حرکت های عالی برای رفع مشکلات میباشند.
مردم شعورداشته باشن مثل آجیل تحریمش میکنن تا خودرو هم نخرن شاید بهتر شد
خداکنه تحریم بلای سر شما خودرو سازا بیاره که اون کارخانه لعنتی بسته بشه تا دیگه اشغال تولید نکنید بیشرفها
ان شا الله كه در دوتاش تخته ميشه
برادر عزیزم یک بار واقعیت را قبول کنید با شعار دادن و حرف زدن کار به جای درست ببریم ببینید در دریافت گوشت هم مانده ایم گوشتی که در مملکت تولید می شود ولی بدانید عده ای از خدا بی خبر و سودجو و از طرفی دولتی که نیازمند پول به صورت عرض می باشد چنان بلایی سر مردم آورده که حاضر است حتی فرش زیر پای خانه خود را از مردم گرفته و آن را بفروشد تا ارز تهیه کند حالا بدانید این ارز در کجا هزینه میشود پول دادیم گوشت وارد کردیم ولی قیمت گوشت پایین نیامد گوشتهای مملکت را از مرز خارج کردند و گفتن صادرات برادر من چگونه است که گوسفند از مملکت خارج میشود ولی از طرفی ورود هرگونه اشرار به مملکت محال است یک جای کار میلنگد خودمان هم مانده ایم متاسفانه دولت فقط گفتار درمانی میکند حداقل به ۳۰ سال گذشته برگردید و ببینیم در حقوق جنگ چگونه این ملت کار می کرد چگونه همدل بودیم حالا چرا نیستیم چه چیزی را باید جستجو کرد
کاش در کارخانه ها ی ایرانخودرو سایپا تخته بشود انشالله
این یه شروع خوبه
خودروسازها توان اضافه کردن قیمت رو ندارند؟ دیگه چیکار باید بکنن.