متهم زن حادثه خاش آزاد شد
دادستان عمومی و انقلاب زاهدان با بیان اینکه متهم زن حادثه تروریستی جاده زاهدان-خاش با قرار وثیقه آزاد شد، گفت: با توجه به درخواستهای مکرر سران طوایف سیستان و بلوچستان از سپاه پاسداران مبنی بر بهرهمندی از رافت اسلامی و حفظ مقام مادر، این متهم روز گذشته آزاد شده است.
خبرگزاری فارس: حجت الاسلام علی موحدی راد اظهار کرد: با توجه به درخواست های مکرر سران طوایف سیستان و بلوچستان از سپاه پاسداران مبنی بر بهره مندی از رافت اسلامی و حفظ مقام مادر، این متهم روز گذشته آزاد شده است.
دادستان عمومی و انقلاب زاهدان افزود: تحقیقات از این زن به اتمام رسیده است و این متهم با قرار وثیقه آزاد شد.
وی تاکید کرد: گروهک های تروریستی از پوشش بانوان و کودکان برای رسیدن به اهداف شوم خود استفاده می کنند و در صورت تکرار این اعمال، رافت اسلامی شامل حال آنان نخواهد شد و به شدت مجازات خواهند شد.
به گفته دادستان عمومی و انقلاب زاهدان، در حال حاضر ۸ متهم با قرار بازداشت موقت و برای تکمیل تحقیقات در زندان و در اختیار ماموران امنیتی هستند.
تروریستهای تکفیری شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه یک دستگاه اتوبوس حامل نیروهای سپاه را که پس از اتمام ماموریت مرزبانی از منطقه، عازم موطن خود بودند، در جاده خاش - زاهدان هدف حمله انتحاری قرار دادند که منجر به شهادت ۲۷ نفر از این رزمندگان شد.
نظر کاربران
خدا ازشون نگذره!!! جوونای بیچاره مردم رو چه کردن!!! اونموقع میدونستن رأفت کیلو چنده؟؟!!
پاسخ ها
مرگ بر افکار تروریستی
مرگ بر افکار تروریستی
این چه درخواستی بود.اینهمه جنایت.زن ومرد ندارد
اونموقعی که نقشه انتحاری میکشیدن طوایف کجا بودن؟ حالا یدفعه یاد بخشش اسلامی و مادر افتادن!
تو روبه خدا به هیچ کدوم رحم نکنید همه رو اعدام کنید اونا وقتی عملیات میکنن بی وجدانا چرا به هیچکس رحم نمیکنن