اصلاحطلبان به مجمع: FATF را به رفراندوم بگذارید
در آستانه بررسی لایحه پالرمو در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام برخی چهرههای اصلاحطلب در نامه ای خطاب به اعضای مجمع یادآورشدند که تسلیم شانتاژهای مصلحت ستیز نشوید.
خبرگزاری ایسنا: در آستانه بررسی لایحه پالرمو در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام برخی چهرههای اصلاحطلب در نامه ای خطاب به اعضای مجمع یادآورشدند که تسلیم شانتاژهای مصلحت ستیز نشوید.
متن این نامه به شرح ذیل است :
همگان مستحضرند که لایحه عضویت جمهوری اسلامی ایران در کنوانسیون بینالمللی پالرمو، یکی از لوایح چهارگانه مربوط به عضویت در FATF به تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان رسیده است. باوجود این و در یک روند بیسابقه، لایحه مذکور در مجمع تشخیص مصلحت نظام معطل مانده و به یک چالش بدل شده است. امضاکنندگان این نامه بهعنوان بخشی از فعالان سیاسی که نگران وضعیت حال و آینده کشورند، لازم دیدیم با طرح دیدگاه خود در این زمینه به شرح زیر، تصویب قوانین مربوط به FATF را از آن مجمع محترم درخواست کنیم:
۱. تمام کنوانسیونهای بینالمللی محدودیتها و فرصتهای خاصی برای اعضای جامعه جهانی فراهم می کنند. اقدامات بینالمللی هر کشور در هر حوزهای از حمل و نقل و بانکداری تا ورزش و سیر و سفر و مراودات اقتصادی با مردم سایر کشورها، در گرو عضویت و تبعیت از مقررات کنوانسیونهای متعدد بینالمللی است.
البته اجزای یک کنوانسیون ممکن است مورد قبول کشوری نباشد، اما هنگامی که به تصویب همه کشورهای موثر جهان برسد، عدم عضویت در آن مشکلات عدیده در مناسبات آن کشور حتی با کشورهای دوست خود ایجاد میکند، زیرا آنها بهدلیل عضویت در این کنوانسیونها، ملزم به رعایت مقررات کنوانسیونها در مناسباتشان با سایر کشورها از جمله کشورهای غیرعضو میشوند .
کنوانسیون پالرمو درباره مبارزه جهانی با جرایم سازمان یافته، تاکنون به تصویب ۱۸۰ کشور جهان رسیده است. عدم عضویت در آن به معنای منزوی کردن ایران و پذیرش اختلال در مناسبات جمهوری اسلامی با ۱۸۰ کشور جهان به شمول چین، روسیه، هند، همسایگان و سایر کشورهای دوست خواهد بود.
۲. چین، روسیه و دیگر کشورهای مستقل برای عضویت در کنوانسیونهای جهانی، ملاحظاتی شبیه ایران دارند، اما همه آنها فرصتهای ناشی از عضویت در این کنوانسیونها را بهمراتب بیشتر از تهدیدها و خسارات ناشی از عدم عضویت ارزیابی میکنند. افزون برآن هر کشوری برای عضویت در یک کنوانسیون میتواند اجرای برخی از مواد آن را تعلیق کند یا با تحفظ بپذیرد. همچنین خروج از هر کنوانسیونی از جمله از FATF هزینهای بیش از عدم عضویت در آن ندارد ولی عدم عضویت در این کنوانسیونهای متشکل از تقریبا همه کشورهای جهان بسیار پرهزینه است و باعث نوعی خود تحریمی برای همکاری اقتصادی با کشورها شامل دوستان جمهوری اسلامی ایران میشود.
۳. آنچه موجب تاسف دلسوزان شده، تبدیل یک موضوع کارشناسی به یک درگیری جناحی است. مطلع شدیم جمعیت خاصی با اهدافی غیرملی در یک بمباران خبری و با استفاده از ابزارهای گوناگون از جمله با ارسال انبوه پیامهای اینترنتی، میکوشند اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت را از تصویب قوانین مربوط به FATF منصرف کنند. این درحالی است که عدم عضویت در FATF به منزله دادن فرصت به امریکا و اسرائیل برای شکلدادن به اجماع جهانی دیگری علیه جمهوری اسلامی در جهت مشروعیت بخشیدن به تحریمهای نامشروع کنونی آنان است. پیشتر نیز در یک فضای هیجانی و با تشویق و تحریک همین گروه، و برخلاف توصیه کارشناسان و نیر برخی کشورها، در مذاکرات هستهای به نحوی رفتار کردیم که در نهایت موجب تحویل پرونده ایران به دولت آمریکا از طریق ارسال پرونده کشورمان به شورای امنیت سازمان ملل شد. پس از آن هرچه در ارتباط با موضوع هستهای به ما تحمیل شد، ناشی از همین خطا و نیز فشارهای گروههای بینام و نشان و جناحی کردن سیاست خارجی کشور بوده است.
جمهوری اسلامی میتوانست با پرهیز از آن اشتباه بدون تن دادن به قطعنامههای شورای امنیت، مناسبات اقتصادی خود را با سایر کشورهای جهان حفظ کند و در جریان تدریجی مذاکرات هستهای، امتیازاتی حتی بیش از برجام را که البته در زمان امضا بهترین راه خروج پرونده کشورمان از اختیار آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل بود، بدست آورد.
۴. عضویت جمهوری اسلامی در پیمانهای بیناللملی معتبر نه به کرامت، اقتدار و عزت ملی ما لطمه میزند و نه مانع اقدامات لازم ایران در شرایط مقتضی، در جهت مصالح و امنیت ملی خود میشود. در جانب مقابل انزوای خود خواسته ایران بهدلیل کنارهگیری از پیمانهای مورد قبول تقریبا همه کشورهای جهان، میتواند مایه تحقیر ملی شود و مصالح و منافع کشور را بازیچه دولتهای مخالف ایران به ویژه آمریکا و اسرائیل کند.
براساس براهین فوق از اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام با هر سلیقه سیاسی انتظار میرود در مورد پیمانهای FATF تسلیم شانتاژهای مصلحت ستیز نشوند و با تصویب این لوایح، مانع تکرار مشکلات مشابه گذشته شوند. مشکلاتی که خسارات و اختلالهای بزرگی در روند توسعه و پیشرفت کشور بوجود آورد.
چنانچه اعضای محترم مجمع در حمایت اکثریت قاطع ایرانیان از پیوستن کشورمان به کنوانسیون مزبور تردید دارند، میتوانند رد یا تایید آن را به همه پرسی ملت ایران بگذارند.
محسن آرمین ،محمد ابراهیم اصغرزاده، محسن امینزاده، سیدمصطفی تاجزاده، علی تاجرنیا، رضا تهرانی، سعید حجاریان، حمیدرضا جلایی پور، هادی خانیکی، عبدالله رمضانزاده، داود سلیمانی، عباس عبدی، فیضالله عربسرخی، علیرضا علویتبار،محسن صفاییفراهانی، غلامرضا ظریفیان، محمدرضا ظفرقندی، آذر منصوری، محسن میردامادی، شهیندخت مولاوردی و ... از جمله امضاء کنندگان این نامه معرفیشدهاند.
نظر کاربران
راهی جز پذیرفتنش ندارین تمام دنیا به ما پشت کرده
پاسخ ها
اصلاح طلبان به قانون مراجعه کنند
بیاین کلا مدیریت اصلاح طلبان را ب رای بزارین ببینید مردم راضی هستن از شش سال ریاست بر قوه مجریه
رفراندوم به شرط تهیه و پخش مناظره موافقان و مخالفان صاحب نظر از رسانه های جمعی به میزان کافی بهترین تصمیم گیری است
نظرخواهی عمومی و تصمیم گیری برای سرنوشت عموم بهتر است بدست خود مردم باشه با این نکته که قبل از رفراندوم مناظره میان موافقان و مخالفان بصورت علنی و پخش از رسانه های جمعی به میزان کافی قبل از روز رفراندوم برگزار بشه تا تصمیم گیری بر پایه معلومات درست باشه به امید گذر از فردگرایی به خرد جمعی و اجرای کامل سنت پیامبر اسلام (ص) در تمامی تصمیمات مهم عمومی
بهترین کاره چون تمام مردم از اینکه کمکهای پنهان به کشورها میشود ناراضی هستند مردم شفافیت میخواهند
خاک بر سر شما اصلاح طلبان که دارید مملکت را دو دستی به بیگانگان واگذار می کنید
پاسخ ها
این همه حق یتیم و بدبختا رو خوردی بستت نیست؟ چرا نمیری چرا دست از سر مردم برنمیداری امثال تو
رای نمیدیم
سلام به تمام کارکنان ومدیریت اخبار برترینها اخبار داغ/
من یک ایرانیم وزا ز قشر ضعیف بجز چهل وپنج تومان
یارانه هیچ خیری از دولت ندیدم اما عشقم ایران وملت وتوان
نیروهای مسلح است ترا بخدا نگذارید مثل آب سنگین اراک
قدرت وتوانمان را پر از بتن کنند گرسنه باشیم ولی قدرت وتوان
نظامی و امیت وآرامش داشته باشیم
با فرجام ملت را کرسنه گردین ...لابد با اف ای تی اف هم می خواهید قشر ضعیف را بکشید .
يه بارم مردم و قاطي تصميم گيري كنيد قطعا ملت از شماها بيشتر ميفهمند
اینم مثل رای جمع کردن برا روحانی
بازم عوام فریبی دیگه مثل پرجام ناغرجام شکست خورد
بازم عوام فریبی دیگه مثل پرجام ناغرجام شکست خورد
چه عجب اسم خانوم ابتکاراسمش نیست بعدشم هرکدام ازاین اسمهاپروندشون خودشون سیاه مثل مولاوردی..
همه ی حرف های شما کاملا اشتباه و غیر منطقی و فاقد عقلانیت است.
1-برجام با اون همه پز چه شد؟ چرا دیگه اصلاح طلبان حرفی از آن نمی زنند ؟
2-فقط سی و پنج کشور دنیا عضو اف ای تی اف هستند چرا به دروغ میگید کل دنیا عضو شده؟
3-چرا این همه که پیگیر اف ای تی اف هستید به همان میزان مشکلات مردم از یادتون رفته؟
و صدها سوال دیگه که مردم از شما انتظار دارند که جواب بدید ولی در نهایت کار شما طفره رفتن و شانه خالی کردن است
پاسخ ها
آفرین کاربر
شما وطن فروشان یه برجام رو به نظام تحمیل کردید برای هفت پشت ملت بسه
از جانب مردم حرف نزنید به خیانتها تون مشغول باشید
اصلاح طلبها تعدادشهدایتان رادرمقابل دشمنان ایران اعلام کنیداگردرباره رفراندم حرف میزنیدآنوقت بایدفرجام رابه رفراندم میگذاشتیداکثرشماهاوطن فروش هستیدمن یک ایرانی هستم نظردادم
یه آدم درست تو این اسامی میبینید
ملت غیور و همیشه در صحنه قطعا به این لوایح رای نخواهند داد
خدا هر چه اصلاح طلبه از زمین ور داره تا مردم یه نفس راحت بکشن
اصلاح طلبا با این کار دوباره با تبلیغات میخوان ملتا فریب بدن و از طریق مردم به خواستشون برسن هم بین مردم محبوب بشن وبگن برای ما نظر شما مهمه ولی این بار دستتون رو شده مثل سری قبل که هی میگفتین گفتگوهای برجام زیر نظر مستقیم وبه دستور ونظر رهبری پیش میره در حالی که رهبری صد بار گفتنذکه به امریکا وانگلیس اعتماد ندارن ولی شما برا عوام فریبی هرکاری میکنین همه این بازیها هم برا اینه که خونواده واقازاده هاتون تو غرب زیر پاشون سفت باشه والا سرتون برا تحریم وملت بدبخت درد نمیکنه