سونامی سالمندی در ایران طی ۲۰ سال آینده
رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: ایران در ۲۰ سال آینده با یک سونامی سالمندی مواجه خواهد شد که مسئولان باید از هماکنون برای مواجهه با آن برنامهریزی کنند.
خبرگزاری ایسنا: «وحید قبادی دانا» در مراسم افتتاح خانه سالمندان قیومی ابرکوه به وجود سالمندان در کشور اشاره کرد و گفت: مراکز نگهداری شبانهروزی یکی از مأمنهای حضور سالمندان است به طوری که هماکنون در سطح کشور بیش از ۱۱ هزار سالمند در ۳۰۰ مرکز شبانهروزی نگهداری میشوند.
وی با اشاره به این که اگر بهترین شرایط رفاهی هم برای سالمندان فراهم شود باز احساس تنهایی دارند، افزود: حضور سالمندان در خانههای کوچک سالمندی بخشی از این مشکل را مرتفع میکند.
وی ادامه داد: مشارکت سالمندان در اداره امور خانه و انجام امور روزانه همچون افراد عادی، ضمن تقویت روحیه اعتمادبهنفس بهطور طبیعی یک نوع کاردرمانی محسوب میشود.
رییس سازمان بهزیستی کشور از وجود موج سونامی سالمندی در ۲۰ سال آینده کشور خبر داد و گفت: مسئولان باید از هماکنون خود را برای مواجهه با این مشکل آماده کرده و در این رابطه از ظرفیت خیرین نیز بهرهگیری کنند.
این مسئول با تأکید بر این که سازمان بهزیستی مجموعهای شامل نیازمندان، معلولین، کودکان بیسرپرست و بد سرپرست، بخشی از زنان سرپرست خانوار و سازمانهای مردمنهاد است، گفت: هماکنون ۹۲ درصد از فعالیتهای سازمان بهزیستی توسط بیش از ۴۰ هزار مرکز که در حوزه بهزیستی فعال هستند، انجام میشود.
قبادیدانا یادآور شد: با وجود تمام سختیها و مشکلات مالی، اقتصادی و بینالمللی که دولت با آن مواجه است، میزان مستمری افراد تحت پوشش بهزیستی بین ۳ تا ۵ برابر شده و همچنین تعداد افرادی که تحت پوشش این مستمریها قرارگرفتهاند نیز تقریباً دو برابر شده است.
حجتالاسلام «سید ابراهیم حسینی» امام جمعه ابرکوه نیز در ادامه ابراز کرد: سیاستگذاری همه دولتها در دو بخش فرهنگی و حمایت از محرومین و رسیدگی به آنها بسیار ضعیف بوده و هست.
وی ادامه داد: شعار عدالت اجتماعی به طرق مختلف و توسط افراد متعدد مطرح شد اما عملاً شکاف بین فقر و غنا به یک درد بیدرمان تبدیلشده و همچنان محسوس است.
امام جمعه ابرکوه تأکید کرد: کمتوجهی به محرومین آنچنان محسوس است که افزایش مساعدتهایی که تاکنون انجام شده است، هنوز پاسخگو نیست و این موضوع ناشی از سیاستگذاریهای غلط است. اگر یک درصد از درآمد نفت، گاز و سایر منابع طبیعی به بهزیستی و کمیته امداد اختصاص مییافت، ما امروز مشکلات فلاکتبار فقر و محرومیت را نداشتیم.
حجتالاسلام حسینی تصریح کرد: شما مسئولان باید از هیات دولت مطالبهگری کنند و دولت نیز موظف است اعتبارات و تسهیلات و توانمندی شما را تقویت کند تا بتوانید دست بینوایی را بگیرید.
نظر کاربران
انوقت که گفتن دوتا بچه کافیه میخاستن فکر چنین روزیا بکنن
فعلا که سونامی اعتیاد و مرگ افتاده بین جوونای بدبخت این مملکت
نخبر این فیلمه که مردم را گرفتار کنند بچه بیارید هم خودتان بد بخت شید چون با آمدن بچه دیگه خودتان به فراموشی سپرده میشید واگر نتونید خواسته هاشو بر آورده کنید یا معتاد میشه یا دزد با به دامن آدمهای بد میافته پس بنابر این بچه بورد نمیخوره گول نخورید هیچکس دستتون را نخواهد گرفت وزجری را که میکشید درک کنه
این نقشه امریکاانگلیس اسراییل عربستان...ونفوذیهای دولته که کارنمده به جوانان وازدواج کنن تانسل ایرانیاازبین بر
پاسخ ها
مشکلی نیست، اگر کمبود داشتیم،عسکر اولادی وارد میکند،متخصص واردکردن جنس بنجل از چین!!!! فعلا که کسب و کارش کساد است،با دولت هم چپ افتاده!
طی بیست سال آینده جمعیت ایران ۲۰میلیون نفر است!
شما زنده وشاهد خواهید بود
خدا برا کسی که جوانای ایرانو ب این روز کشوند نسازه
این سونامی سالخوردگان دربیست سال آینده بدتر از سونامی بیکاری الان است درزمان جنگ به فکرالان نبودندوبرنامه ریزی برای متولدین دهه شصت وحتی بعدازجنگ هم برنامه ریزی برای متولدین دهه هفتاد هم نداشتنددرحال حاضرهم متولدین دهه هشتاد هم دارند اضافه میشوندخدا میدانددرکهنسالی اینها باچه مشکلاتی روبرو خواهندشددرحال حاضرکارکه برایشان نیست ازدواج هم یا نیست یا بسیارکم است کار که نباشدحقوق بازنشستگی هم وجودنخواهدداشت آخروعاقبت این سونامی اصلآ قابل پیش بینی نیست