سالانه ۱۶ کیلو پیاز بخورید تا سرطان نگیرید
پژوهشهای اخیر بیانگر آن است، افرادی که در طول سال حدود ۱۶ کیلوگرم پیاز میخورند ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهند.
خبرگزاری فارس: نتایج بررسی محققان دانشگاه شنیانگ نشان میدهد، خوردن روزانه پیاز خطر بروز سرطان روده را کاهش میدهد.
پژوهشهای اخیر بیانگر آن است، افرادی که در طول سال حدود ۱۶ کیلوگرم پیاز میخورند ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهند.
آمارها همچنین حاکی از آن است که هر سال ۴۲ هزار انگلیسی مبتلا به سرطان روده میشوند و بیش از ۱۶ هزار نفر آنها میمیرند.
محققان دانشگاه شینیانگ تأکید میکنند، مردم باید عادت به خوردن پیاز حتی با ساندویچ کنند؛ عادت به خوردن سبزیجات به خصوص پیاز میتواند به سلامتی افراد کمک کند.
در این پژوهش بیش از ۱۶۰۰ نفر تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که خوردن پیاز به عادت روزانهشان تبدیل شده حداقل ۷۹ درصد کمتر از دیگر افراد در معرض سرطان روده قرار دارند.
ژی لی، محقق ارشد این تحقیق و سرپرست تیم مطالعاتی میگوید: هرچه میزان مصرف سبزیجات بیشتر باشد، سلامتی افراد نیز بیشتر تضمین میشود.
نظر کاربران
خود پیاز با کود شیمیایی عمل میاد ک عامل سرطان است
اگه از این گرون تر شد میان تو تلوزیون میگن پیاز عامل ۱۱ نوع سرطان
مثل اینکه پیازها باد کرده حالامونده نایاب وقیمت نجومی بشه
نگید اینو....اینم گرون میکنند..که دارن کم کم گرونش هم میکنند.
اگر هم مرد ، میگن میزان سموم پیاز زیاد بود و یا زمینش ناهموار ، خلاصه اینکه زر زیادی می زنند از ان جمله « تا یک هفته اینده صف های گوشت برچیده می شو در شان مردم ایران نیست »هیچی خود گوشته یرچیده شد !
اشتهای بعدازپیاز خوردن را چگونه برطرف کنیم حتما نون داغ و پنیر
تو ای گرونی یکیشم گیر نمیاد