مذاکرات آمریکا با کره جنوبی درباره نفت ایران
یک مقام بلندپایه آمریکایی هفته جاری درباره واردات نفت ایران با مقامات کره جنوبی گفتوگو کرد و از سئول خواست منابع واردات نفت خود را متنوع کند.
خبرگزاری ایسنا: یک مقام بلندپایه آمریکایی هفته جاری درباره واردات نفت ایران با مقامات کره جنوبی گفتوگو کرد و از سئول خواست منابع واردات نفت خود را متنوع کند.
فرانسیس فانون یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا هفته جاری به یک سفر آسیایی رفت و در فاصله ۱۹ تا ۲۶ فوریه، از سئول و توکیو دیدار کرد.
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد فانون با مقامات دولتی و نمایندگان بخش خصوصی برای گفتو گو درباره امنیت انرژی و همکاری منطقهای در مسائل انرژی دیدار کرده است و این مقام همچنین بر اهمیت متنوع سازی انرژی در منطقه تاکید کرده است.
کره جنوبی و ژاپن در میان هشت مشتری نفت ایران هستند که از آمریکا برای ادامه واردات نفت ایران تا ماه مه سال ۲۰۱۹ معافیت گرفته اند.
وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد یون کانگ هیون، معاون امور اقتصادی وزارت امور خارجه روز چهارشنبه با فانون دیدار و درباره راههای افزایش همکاری در بخش انرژی گفتو گو کرد.
منابع آگاه به پلاتس گفتند: یون و فانون درباره مسئله نفت ایران و تلاشهای کره جنوبی برای متنوع کردن منابع واردات نفت گفتو گو کردهاند.
به گفته تاکایوکی ناگامی، اقتصاددان ارشد شرکت ملی نفت، گاز و فلزات ژاپن اظهار کرد: به نظر میرسد هدف از دیدار فانون، درخواست آمریکا برای متنوع سازی تأمین انرژی و تقویت امنیت انرژی باشد که شامل افزایش واردات نفت آمریکا از سوی ژاپن و کره جنوبی و واردات کمتر نفت از ایران خواهد بود.
کره جنوبی واردات نفت ایران را در ژانویه پس از چهار ماه وقفه از سر گرفت، اما آمار گمرکی نشان داد واردات این کشور ۷۶ درصد نسبت به ژانویه سال ۲۰۱۸ کاهش داشت. این کشور که پنجمین واردکننده بزرگ نفت در جهان است در نوامبر از آمریکا یک معافیت شش ماهه برای ادامه واردات از ایران دریافت کرد، اما به دلیل مسائل پرداخت و بیمه، نتوانست فوراً وارداتش را از سر بگیرد.
آمار گمرکی کره جنوبی نشان داد: این کشور که یکی از بزرگترین مشتریان آسیایی نفت ایران است، ۲۲۷ هزار و ۹۴۱ تن یا معادل ۵۳ هزار و ۶۷۶ بشکه در روز نفت ایران را در ژانویه وارد کرد که در مقایسه با ۹۵۰ هزار و ۱۳ تن در ژانویه سال ۲۰۱۸، به میزان ۷۶ درصد کاهش داشت.
نظر کاربران
کارمون در سال 98 بویژه بعد از ماه مه یعنی از خرداد، ساخته است!
پاسخ ها
مرد باش با یک تشر میدان را خالی نکن،
درسته کره جنوبی نوچه آمریکا است ولی آمریکا نوچه هایی داخل کشور دارد آنها را شناسایی کنیم.
کره نفت نخرد!جنس نمی خریم!
پاسخ ها
کره نفت نخرد به ایران بدو بیراه هم که بگوئید اجناس کره وارد ایران خواهد شد،
چرا چون طرف حساب کارخانه های کره ای همه آقازاده های روحانی و وزیران و جهرمی هستن مگه کسی شهامت دارد مقابل آنها بایستد.
بد بختیش رامردم بدبخت باید بکشن سال ۹۸ سالی خیلی سختی برای ما ایرانیها است مگر خدا کمک کند ولی بااین مسئولین فکر نکنم الان وضع کشور این است سال دیگه تکلیف همه مشخص است
معافیت نفتی آمریکا در پایان ماه مه تمدید نمیشه .چون نفت آمریکا جایگزین نفت ایران شده .بهمین راحتی
اسلن جای نگرانی نیست خداوندکارهمه مهارادرست میکنه بخاطرمسلمان بودنمون ازگرسنگی ومرگ نترسید