الویری: FATF را به رفراندوم بگذارید
رئیس شورای عالی استانها درباره مخالفتها با پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو وCFT گفت: پیوستن ایران به پالرمو و CFT یکی از مصادیق مواردی است که اگر شبههای درباره آن وجود داشته باشد، باید براساس اصل پنجاه و نهم قانون اساسی، به رفراندوم گذاشته شود.
خبرگزاری ایرنا: رئیس شورای عالی استانها درباره مخالفتها با پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو وCFT گفت: پیوستن ایران به پالرمو و CFT یکی از مصادیق مواردی است که اگر شبههای درباره آن وجود داشته باشد، باید براساس اصل پنجاه و نهم قانون اساسی، به رفراندوم گذاشته شود.
«مرتضی الویری» در حاشیه بازدید از سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی درباره تبعات تصویب نشدن لوایح چهارگانه دولت در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بدون تردید نپیوستن به CFT و پالرمو شرایط را از آنچه که هست بدتر خواهد کرد، برای اینکه حتی کشورهای دوست که با ما میتوانستند کار کنند آنها هم دیگر نمیتوانند کار کنند همکاری اروپا را هم باید کاملا به فراموشی بسپاریم.
رئیس شورای عالی استانها تاکید کرد: کسانی که در مقابل پیوستن ما به پالرمو و CFT ایستادهاند باید مسئولیت بدتر شدن وضعیت را بپذیرند، طبیعتاً تبعات نپذیرفتن این لوایح میتواند ابعاد وسیعتری داشته باشد. تنگناهایی که برای ما به وجود خواهد آمد، مشکلات بسیاری ایجاد میکند و حتی احتمال وقوع جنگ را میتواند در پیش داشته باشد.
شهردار اسبق تهران افزود: نپذیرفتن عضویت در کنوانسیون پالرمو علاوه بر ضیق اقتصادی، مشکلات امنیتی هم برای ما ایجاد کند، هرچند ما ادعا نمیکنیم که این پیوستن میتواند تمام مشکلات کشور را حل کند اما حداقل میتواند راه را برای هموار کردن مشکلات و رسیدن به وضعیت طبیعی هموار کند.
الویری شایعههای شرط گذاشتن اروپا برای ایران را بهانهجویی دانست و گفت: کسانی که در جهت تخریب رابطه ما با کشورهای دنیا هستند به دنبال بهانهای میگردند و از هر عبارتی تفسیر خود را ارائه و مطرح میکنند.
وی ادامه داد: به نظر من چارچوبی که اروپا با ما کار میکند چارچوب قابل قبولی است، طبیعتا ما برای منافع ملی خود باید تلاش کنیم مسیر این همکاری را فراتر و بازتر کنیم ولی استفاده نکردن از این زمینهای که اروپا برای ایران فراهم کرده است به نظر من، خود تحریمی و تشدید تحریم به دست خودمان خواهد بود.
این فعال سیاسی درباره ظرفیت بخش خصوصی در ایجاد سازوکاری مشابه اینستکس در داخل گفت: اگر به بخش خصوصی ایران میدان داده شود و محدودیتهایی که از ناحیه بعضیها به وجود آمده، برداشته شود، این سازوکارها از سوی آنها هم به خوبی قابل تنظیم است.
این نماینده پیشین مجلس همچنین تلاش برخی نمایندگان برای استیضاح رئیس جمهوری را بُن بریدن بر سر شاخه توصیف کرد و گفت: یکی از مصادیق این عبارت که «بر سر شاخ، بُن میبُرید» اقدامی است که برخی جریانهای تندرو در کشور انجام میدهند و توجه ندارند که با این کار ساقه درختی را قطع میکنند که خودشان روی شاخه آن نشستهاند. به نظر من طرح سوال از رئیس جمهوری یا تضعیف او چیزی غیر از این نیست.
لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته موسوم به پالرمو؛ یکی از چهار لایحهای است که دولت برای پیوستن کشور به گروه ویژه اقدام مالی یا FATF به مجلس ارائه داده و این روزها در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی میشود. لوایحی که از دید صاحبنظران سیاسی و اقتصادی، تاخیر در تصویب آنها و نپیوستن ایران به این معاهدات بینالمللی، شرایط کشور را دشوارتر و مبادلات تجاری ایران با جهان را محدودتر خواهد کرد.
نظر کاربران
انقدر مردم تو فشار اقتصادی هستند که امکان تاییدش توسط مردم هست
اگه هم بعدا نتیجه نداد این میندازن تقصیر نظام و مردم که خودتون خواستید
بیشتر از اینکه ما جوان ها از جنگ بترسیم این آقایون مسئول از جنگ میترسن رنگشون میپره!
ریاست جمهوری شیخ مانرابه رفراندوم (یا به اصطلاح فرهنگ علوم یکی ازتو ش درکش!)بگذارید؟
اين يک بحث تخصصي است که بايد در حوزه هاي تخصصي بحث شود نه با تبليغات و عوام فريبي و سپس راي گيري
پاسخ ها
قانون اساسی تخصصی نبود؟؟
باید بودن امثال شما در این پست و مقام رو به رفراندم بگذارند
می خواهید مانند برجام مردم رو به خاک سیاه بنشانید
این مردم با میانگین 2 دقیقه مطالعه در حد چنین تصمیمات بزرگی نیستن.کافیه به 40 سال رای دادن هاشون توجه کنید.
برترینها نترس،بچاپ.
دقیقه نود خاطرت جمع تایید میشود!!!مگر تاریخ مطالعه نمی فرمایید؟
آخه مرد.... چند درصد از خود سیاسیون از این fatf اطلاع کامل دارند که نظر مردم را میخواهید به رفراندم بگذارید اونهم مردمی که به امثال آقایان احمدی نژاد. روحانی و.... و یا به نمایندگانی که به محض انتخاب از آموزش و پرورش به وزارت پر پول و پیمان منتقل شدند رای دادند.
مگه کسی اصلا به قانون اساسیم عمل میکنه ،مگه مردمم به حساب میارن که رفراندوم برگزار کنن
تا بحال همه تصمیمات با بزرگان و تصمیم گیران بوده است حالا چه اصراری هست توده مردمی که تخصصی ندارندو گرفتار کارهایشان هستند وارد شوند حقوقهای بالا را برای همین تصمیمات و عواقبش میگیرند در شان مجمع نیست منفعلانه عمل شود
جراتشو ندارن
میدونن نتیجه چیه!!!
هر وقت گیر می افتید از مردم مظلوم ایران مایه میزارید
خیلی راست میگی اول معیشت مردم رو درست کنید
بعد اف ای تی اف ...
پزیزش FATFیک خیانت بزرگ به خون شهداست!!!!
آقای الویری وقتی شما خودتان نمی دانید FATFچیست ونمی توانید هم دیگر توجیه کنید ازملت چه انتظاری دارید یکبار زیبا کلام هم این حرف زد درست نیست آقایان رشنفکر !!
کاملا صحیح است ،تمام گفته های ایشان حرف دل اکثریت مردم ایران است واکثریت مردم موافق پیوستن بهFATFهستند وآنرا را کمک به حل مشکلات کنونی میدانند،ولی اگر عده قلیل و تریبوندار و قدرتدار مخالف پیوستن ایران به این معاهده هستند باید تبعات آنرا نیز برعهده بگیرند و در اینده پاسخگوی این اقدامات ضد میهنی خود باشند ،نه اینکه فقط به خاطر مسائل حزبی وسیاسی وتعصبی خود مخالفت کنند وبعد هم در موقع فشار بیشتر بر کشور و مردم ،در حاشیه امن خود پنهان شوند!!
قانون اساسی رو به رفراندم بگذارید مشکلات کمتر میشود
تصویب FATF بنفع سران اصلاحطلب دولت است چون مانند برجام دلارهای اروپا به کشور سرازیر شده و جیب کثیفشان پر می شود و نتیجه آن مانند برجام گرانی و تورم شدیدتر برای مردم است!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انتخابات آزاد وصلح بادنیاراهم به رفراندوم بذارید بدون اینکه مردم ببشترازاین عذاب بکشن.
این چیزی است که دنیا برای ایران نقشه های جدید کشیدند مگر نه هی تمدیدش نمیکردند میخواند یک جوری ایران را تو تله بندازند وفشارها مثل برجام بیشتر کنند
سلام. با اینکه مسؤلان رده بالای کشور اطمینان خاطر میدهند و دلایل متقن می اورند که گزینه نظامی امریکا یک شو تبلیغاتی بیش نیست، متاسفانه هر از چند وقت در بدنه دولت با سلاافرادی مثل اقای الویری پیدا میشوند که با اینچنین نظریه پردازی هایی مشخص است یا سفارشی صحبت میکند و یا ترسو و بزدل تشریف دارند. اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین. آمین.
در کل رفراندوم چیز خیلی خوبیه و بایست تو مسائل مهم تری رفراندوم گذاشت این که شما گفتی اولویت دهم هم نیست