ماجرای قبرهای بارکددار در بهشت زهرا
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در واکنش به انتشار تصاویری در فضای مجازی با موضوع تجهیز قبرستان برخی کشورهای اروپایی به بارکد، گفت: این موضوع یک سال است که در بهشت زهرا اجرایی شده است.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در واکنش به انتشار تصاویری در فضای مجازی با موضوع تجهیز قبرستان برخی کشورهای اروپایی به بارکد، گفت: این موضوع یک سال است که در بهشت زهرا اجرایی شده است.
سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا گفت: اخیرا عکس قبرهای بارکدداری از کشور سوئد در فضای مجازی دست به دست میشود که بارکد دارند و میشود در خصوص زندگینامه شخص فوت شده به وسیله آن بارکد اطلاعاتی کسب کرد.
وی افزود: جالب است بدانید این کار دوسالی هست که در بهشت زهرای تهران انجام میشود و ما نام آن را یادکده گذاشته ایم.
سعید خال توضیح داد: ما در گام اول، برای برخی شهدای بهشت زهرا و بویژه قهرمانان دوران دفاع مقدس این طرح را اجرایی کردیم؛ قهرمان هایی که ضروری بود نسل جوان با رشادت ها و دلاوری های آن ها آشناتر شوند.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا گفت: بر اساس این طرح، این سنگ قبرها را به بارکدخوان مجهز کردیم و با مراجعان می توانند با اسکن تلفن همراه، بهه خلاصه ای از زندگی نامه و تصاویر این شهید دسترسی پیدا کنند. در واقع آن ها از طریق این بارکد، به سایت مورد نظر هدایت و مشخصات لازم را دریافت می کنند.
خال با بیان این مطلب که این طرح مورد استقبال خانواده شهدا و جوانان علاقه مند قرار گرفته است ادامه داد: ما بر آن شدیم که در دو سه ماه اخیر قطعه هنرمندان را هم به این بارکدها مجهز کنیم. در این قطعات، فرهیختگان و بزرگان آرمیده اند و مراجعه کننده بسیاری دارند.
وی افزود: مراجعه کنندگان و حتی گردشگران داخلی و خارجی که علاقه مند به زندگی این هنرمندان هستند می توانند با استفاده از تلفن همراه خود از زندگی نامه و تصاویر این هنرمندان آگاه شوند.
وی گفت: طرح آینده ما نیز این است که این موضوع را در قطعات نام آوران و ورزشگاران و... اجرایی کنیم.
خال در خاتمه گفت: همچنین امکان اجرای این طرح برای همه شهروندان مهیاست و علاقه مندان می توانند این موضوع را برای متوفیان خود اجرایی کنند.
ارسال نظر