۸۲۸۰۶
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

محمدرضا گلزار این روزها چه می کند؟

خبر های رسیده حاکی از این است که محمدرضا گلزار همراه با فریدون جیرانی روی فیلمنامه ای کار می کنند که قرار است در سال آینده جلوی دوربین برود.

کافه سینما: مدتی است خبری از فعالیت سینمایی تازه محمد رضا گلزار نیست. این بازیگر که مدتی از ایران دور بود بعد از بازگشت قرار بود در متروپل مسعود کیمیایی بازی کند که این همکاری منتفی شد و گلزار هنوز بازی در فیلم تازه ای را قبول نکرده.

امکان همکاری با دیگر تهمینه میلانی در آتش بس ۲ هم فراهم نشد. با این وجود بازیگر آتش بس در ماه‌های اخیر بیکار نبوده و خبر های رسیده حاکی از این است که محمدرضا گلزار همراه با فریدون جیرانی روی فیلمنامه ای کار می کنند که قرار است در سال آینده جلوی دوربین برود.

گلزار پیش از این در نگارش و ساخت فیلم شیش و بش نقش موثری داشت و اکنون قصد دارد شانسش را با فریدون جیرانی امتحان کند.

پروژه ای که اگر به مرحله تولید برسد رضا گلزار بازیگر اصلی آن خواهد بود. ساخت ایران آخرین کاری است که مخاطبان با بازی محمد رضا گلزار در شبکه نمایش خانگی دیده اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج