۸۲۶۵۲۶
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

موسوی‌لاری: برای بقا، راهی جز اصلاح‌طلبی نداریم

یک عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: راه اصلاح‌طلبانه به عنوان راه بدون تردید اداره جامعه و حفظ ایران باید حفظ شود. در اصلاح‌طلبی مطلق انگاری نیست، مطلق انگاری چیز بدی است. مسائل اجتماعی و سیاسی نسبی است.

خبرگزاری ایسنا: یک عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: راه اصلاح‌طلبانه به عنوان راه بدون تردید اداره جامعه و حفظ ایران باید حفظ شود. در اصلاح‌طلبی مطلق انگاری نیست، مطلق انگاری چیز بدی است. مسائل اجتماعی و سیاسی نسبی است.

حجت‌الاسلام و المسلین عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دوره اصلاحات در دومین کنگره مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، خطاب به معلمان و فرهنگیان با اشاره به وضعیت اعتماد عمومی در اقشار خدمتگذار جامعه در عین حال اظهار کرد: معلمان همچنین در صدر گروه‌های مرجع هستند.

وی ادامه داد: ضرورت پرداختن به کارنامه راه طی شده ۴۰ ساله سنتی دیرپاست. انسان‌ها در هر گامی که برمی‌دارند، باید یک نگاه به پشت سر داشته باشند تا ببینند آن گام را چگونه برداشته‌اند. من چند روز قبل خطبه فدک حضرت زهرا (س) را مرور می‌کردم علی‌رغم چیزی که در ذهن ماست تذکرات حضرت فاطمه زهرا (س) مسائل معنوی نبوده است. منظور حضرت زهرا (س) از آن جملات این بود که پیامبر (ص) به عنوان رئیس جامعه اسلامی، زندگی نکبت‌بار عرب بادیه‌نشین را تبدیل به حاکمیت اسلام کرد.

وی افزود: روزی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید «جمهوری اسلامی» نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد به عنوان نام این نظام شناخته شد. معمار این نظام روی این کلمه بسیار تاکید داشت. دستاورد جمهوری اسلامی پیوند همین اسلامیت و جمهوریت بود. این یعنی مردمی مسلمان می‌خواهند در آن نظام تصمیم‌گیری کنند و سرنوشت خود را خود رقم بزنند.

وزیر کشور دوره اصلاحات با اشاره به ضرورت بازگشت و نگاه به راه طی شده، هم‌چنین تاکید کرد: تا امروز ما نقاط بسیار زیبایی در این تاریخ ۴۰ ساله داشته‌ایم که هیچکس نمی‌تواند این نقاط زیبا را منکر شود، اما واقعیت مساله این است که امروز در آستانه دهه فجر اگر بخواهیم کارنامه خود را بررسی کنیم چقدر می‌خواهیم نمره قبولی بدهیم؟ آیا ما روحانیون خطبه‌های نماز جمعه، امور مساجد و امور مادی و معنوی مردم را آنگونه که شایسته این نظام است، انجام می‌دهیم.

وی قانون اساسی را به عنوان یکی از شاهکارهای انقلاب اسلامی در زمینه نوشتن سند دانست و اظهار کرد: منتظری و بهشتی در تدوین قانون اساسی سهم وافری داشتند. قانون اساسی را متناسب با شرایط آن روز خیلی خوب تدوین کردند. در دهه ۶۰ این قانون مورد بازنگری قرار گرفت و اکنون در اختیار ماست. اگر در ۴۰ سالگی انقلاب بخواهیم تاکید کنیم که این قانون تا چه اندازه مورد عمل واقع می‌شود، جای تأمل دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بقای کی؟ ماشالا آقازاده هم که جا افتادند و آینده ش تضمین شد.

  • ت

    سر وته این اصلاح طلبی معلوم نیست هیج کس نمیداند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج