دولت در ۱۰۰ روز اقدام چشمگیری انجام نداد
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره علت گلهمندی عارف از اصلاح طلبان گفت: گلهگذاری او به حق بود، برای حفظ شئونات و جایگاهها نباید برخوردی صورت میگرفت که باعث دلخوری آقای عارف شود اما چارهای هم نبود.
کواکبیان درباره علت عدم احراز صلاحیت خود در انتخابات ریاست جمهوری امسال گفت: اصلاً مجالی برای پیگیری وجود نداشت، آنها گفتند شما ثبتنام کنید و شورای نگهبان نیز اسامی را به صدا و سیما اعلام میکند. بنده تنها کاندیدایی بودم که همان روز اول انتخابات، برنامه ۵۰ مادهای را به شورای نگهبان ارائه دادم، من اصلاً باور نمیکردم که تائید صلاحیت نشوم. تصورم این بود شاید بتوانیم از فیلتر شورای نگهبان عبور کنم؛ در خصوص علت تائید نشدنم نیز خیلی پیگیری نکردم.
*دولت در ۱۰۰ روز اقدامات چشمگیری انجام نداد
رئیس جبهه اصلاح طلبان درباره اقدامات دولت در ۱۰۰ روز اخیر اظهار داشت: در این مدت ۱۰۰ روز در حوزههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و حتی در بخش اقتصادی، اقدامات چشمگیری صورت نگرفته است.
وی افزود: حداقل باید ۶ ماه از عمر دولت بگذرد و سپس کارها را مورد بررسی قرار دهیم که در حوزههای مختلف چه کارهای جدی انجام شده است، بنده در همایش فصلی حزب مردم سالاری گفتم که دستاوردهای سیاستخارجی دولت بسیار مثبت بوده است اما در حوزههای دیگر هنوز کار چشمگیری صورت نگرفته است.
کواکبیان در توصیهای به دولت خاطرنشان کرد: توصیه اول این است که دولت به بحث توسعه سیاسی نیز بیاندیشد، نمیگویم که اولویت اول دولت، سیاسی باشد، چراکه آنقدر مشکلات اقتصادی وجود دارد که سبب شده بحثهای اقتصادی دست و پای دولت را ببندد بنابراین دولت نباید توسعه سیاسی را کاملاً فراموش کند.
* خانه احزاب یکی از موارد توسعه سیاسی است/ ارائه طرح احیای خانه احزاب به وزیر کشور
دبیرکل حزب مردم سالاری فارس در خصوص بازگشایی خانه احزاب در دولت جدید گفت: مباحث مربوط به احزاب و خانه احزاب یکی از موارد توسعه سیاسی است. بنده چند ماه پیش ملاقاتی با آقای رحمانیفضلی وزیر کشور داشتم و طرحی را به ایشان در خصوص احیای خانه احزاب ارائه کردم. به آقای رحمانی فضلی گفتم که اساسنامه خانه احزاب را میتوان در یک مجمع عمومی به گونهای تغییر داد که خانه احزاب هیچگاه بدست یک جناح خاص، نیفتد و خانه همه احزاب باشد و اصولگرایان، اصلاحطلبان و کسانی که نه اصولگرا هستند و نه اصلاحطلب در آن عضو باشند.
وی اضافه کرد: بالاخره سلایق و جریانات مختلف باید بتوانند در خانه احزاب نماینده داشته باشند. بنده در همه زمینهها اینگونه فکر میکنم یعنی در موضوع خانه سینما نیز معتقدم که هم سلایق باید در آن حضور داشته باشند. حتی در بحث مربوط به انجمن روزنامهنگاران نیز همین اعتقاد را دارم. به عنوان مثال ما حدود ۱۰ سال است که انجمنی با عنوان روزنامههای غیر دولتی، راهاندازی کردیم، این انجمن در حال حاضر ۳۰ عضو دارد و روزنامههایی چون سایت روز، شرق، اعتماد، آفتاب یزد و همه تیپها در آن عضو هستند. بنده در یکی از جلسات انجمن گفتم که همه به اندازه کافی حزب داریم بنابراین نمیخواهیم این انجمن را سیاسی کنیم.
*تعین تکلیف استانداران باید هر چه زودتر به پایان برسد/ این ایراد به دولت وارد است
کواکبیان در پاسخ به این سوال که تکلیف طرح احیای خانه احزاب که به وزیر کشور دادید به کجا رسید؟ یادآور شد: چند وقت پیش از وزارت کشور پیگیری کردم که طرح ما به کجا رسید اما برخی از دوستان ما در وزارت کشور گفتند که ما فعلا سرگرم تعیین استانداران هستیم و وقت نکردهایم، بنابراین همینجا این انتقاد را به دولت وارد میدانم که تعیین تکلیف استانداران باید زودتر به پایان برسد، چون رئیس کل یک استان، استاندار است.
*سفرهای استانی اقدام خوبی بود/ دیدار با مجامع نمایندگان کافی نیست
رئیس جبهه اصلاح طلبان ادامه داد: بنده توصیه دیگری هم به دولت دارم؛ گفته شده است که آقای روحانی سفرهایی را به استانها خواهد داشت و سفر به استان بوشهر نیز، اولین سفر آقای روحانی خواهد بود، معتقدم که سفرهای استانی اقدام خوبی بود. انتقاد ما به سفرهای استانی به دلیل توقعات غیر منطقی، بالا رفتن توقعات مردم و اجرایی نشدن مصوبات بود؛ صرف ملاقات با مجامع نمایندگان مجلس هر استان کافی نیست چرا که از این طریق نمیتوان همه مسائل استانها را پیگیری و حلوفصل کرد.
* دولت تدبیر و امید در بسیاری از استانها تحولی ایجاد نکرده است
وی تصریح کرد: گفته شد دولت فرزندان انقلاب را از عرصه اجرایی کنار میزند، اتفاقا من معتقدم که برعکس است چون هیچ تحولی در استانها وجود ندارد، بالاخره من صاحب یک حزب هستم و در ۳۱ استان دفتر داریم. حقیقتاً به جز تعداد محدودی، در بسیاری از استانها تحولات جدی از سوی دولت تدبیر و امید دیده نمیشود،
کواکبیان در ادامه مصاحبه با فارس درباره گرایشات سیاسی حسن روحانی اظهار داشت: آقای روحانی میگوید که من اصلاحطلب نیستم، حالا بنده بگویم که ایشان اصلاحطلب است؟! بنابراین معتقدیم که اصلاحطلبان در درون دولت یازدهم حضور دارند اما این دولت، دولت اصلاحات نیست.
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره اینکه چرا در جریان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم آقای عارف به نفع روحانی کنار کشید و ترجیح دادید با پرچم آقای روحانی به رقابت بپردازید؟ گفت: اگر آقای عارف و آقای روحانی هر دو در صحنه باقی میماندند، معلوم نبود که این نتیجه حاصل شود یا خیر. طبیعتاً باید یکی از آنها میماند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا اجماع بر روی شخصی صورت گرفت که اصلاحطلب نبود؟ افزود: ما خودمان در حزب مردم سالاری از میان چندین هزار نفر از جمعیت چند میلیونی ایران نظرسنجی کردیم؛ واقعیت این است که آقای روحانی در نظرسنجیهای حزب مردمسالاری ۷ الی ۸ درصد از آقای عارف جلوتر بود، بنابراین منطقی این است که وقتی بخواهند از بین دو نفر، یکی را برگزینند، شخصی انتخاب شود که در نظرسنجیها از اقبال بیشتری برخوردار باشد.
* قبل از خاتمی از روحانی حمایت کردیم
کواکبیان درباره اینکه چرا مخفیانه از آقای روحانی حمایت کردید گفت: اول خرداد وقتی نتایج اعلام شد و صلاحیتم برای ریاستجمهوری احراز نشد، برای ائتلاف آقایان عارف و روحانی به مدت یک هفته تلاش کردیم.
«ما از لحاظ تفکرات در بحث اصلاحات قطعاً با آقای عارف همفکری بیشتری داشتیم اما یک فعال سیاسی دنبال نتیجهگیری است، وقتی افکار عمومی و نظرسنجیها را دیدیم به طور قطع دیگر برای ما آقای عارف و آقای حسن روحانی فرقی نمیکرد چون ما میخواستیم نتیجه را کسب کنیم. بنابراین منطقی است که ما به سمت آقای روحانی برویم.»
* بخشی از نیروهای دولت همان نیروهای رفسنجانی هستند
دبیرکل حزب مردم سالاری با بیان اینکه یقین داشتیم که آقای هاشمی رفسنجانی از آقای روحانی حمایت میکند اما در مورد آقای خاتمی دچار ش-ک بودیم، افزود: بخاطر گردش نخبگان مخالف آمدن رفسنجانی بودیم اما تحلیل شخص آقای هاشمی این بود که احساس تکلیف کردند.
*گلهگذاری عارف به حق بود
وی درباره علت گلهمندی عارف از اصلاح طلبان تصریح کرد: گلهگذاری او به حق بود، برای حفظ شئونات و جایگاهها نباید برخوردی صورت میگرفت که باعث دلخوری آقای عارف شود اما چارهای هم نبود.
کواکبیان در پاسخ به این سوال که آیا باید یک نفر را برای منافع اصلاح طلبی قربانی میکردید؟ تاکید کرد: کلمه قربانی را به کار نبرید، باید زودتر به تصمیمگیری میرسیدیم.
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره اینکه چرا بعد از پیروزی روحانی بحث معاون اولی، ریاست تحقیقات استراتژیک نظام، ریاست مجلس و وزارت علوم برای عارف مطرح شد اما هیچ یک از اینها تحقق نیافت و کرباسچی هم تاکید داشت همه باید پشت سر آقای ناطق نوری قرار بگیریم، گفت: آقای کرباسچی نظر شخصی خودش را گفته است و نمیشود گفت مجموع اصلاحطلبان چنین دیدگاهی دارند، علاوه بر این آقای ناطق نوری نیز این آمادگی را ندارد که بخواهد سرلیست اصلاحطلبان شود
وی در تعریف واژه اعتدال اظهار داشت: از اعتدال سه تفسیر وجود دارد، ابتدا اینکه فرد موردنظر از لحاظ شخصی، آدم معتدلی باشد و اهل افراط و تفریط نباشد. بحث دیگر این است که در بین دو جناح اصلی کشور یعنی اصلاحطلبان و اصولگرایان فرد معتدلی باشد یعنی نه شاخص اصلاحطلبی داشته باشد و نه شاخص اصولگرایی به عبارت دیگر در وسط و میانه باشد. تفسیر سوم هم این است که درون هر جناحی این افراد جزو افراطیهای آن جریان نباشند. یعنی اصلاح طلب یا اصولگرای معتدل باشد. تصور بنده این است که آن چیزی که آقای روحانی مطرح میکرد بیشتر حالت سوم است یعنی ما از حد جریانات به خصوص معتدلین آنها استفاده میکنیم
«کابینه آقای روحانی به دلیل نداشتن حزب، مجموعهای از جریاناتی است که خود آقای روحانی با آنان دوستی داشته است و به هر حال ایشان در شورای امنیت ملی، مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص، دوستانی داشتهاند و همچنین از طریق آقای هاشمی رفسنجانی نیز دارای دوستانی بودند، به گونهای که عموم کسانی که اصلاحطلب محسوب میشوند از ناحیه آقای هاشمی با آقای حسن روحانی پیوند خوردند و در حال حاضر این سه مجموعه در دولت حضور دارند، از دوستان کارگزارانی آقای روحانی و آقای هاشمی رفسنجانی میتوان اشخاصی همچون جهانگیری، نجفی و انصاری را نام برد.»
کواکبیان در خصوص شایعاتی در مورد استانداری خود گفت: دو نامه تهیه شده بود که یک نامه از سوی ۳۰ مدیرمسئول روزنامه غیردولتی برای آقای دکتر روحانی بود که بنده را برای ریاست وزارت ارشاد پیشنهاد داده بودند و نامه دیگر نیز از طرف دانشگاههای غیردولتی بود چرا که ما در آن جا تشکل داشتیم و بنده نیز جزو اتحادیه شورای مرکزی دانشگاههای غیردولتی محسوب می شوم، اما بنده جلوی هر دو نامه را گرفتم چون اگر رسانهای میشد، هیچ اتفاقی هم نمیافتاد؛ اما در مورد استانداری بنده در استان سمنان اصلا بحثی مطرح نبود و این گمانهزنی رسانهها بود.
رئیس جبهه اصلاح طلبان افزود: به یکی از نزدیکان آقای روحانی گفتم اینکه آقای روحانی گفته من وامدار هیچ حزبی نیستم، درست، اما ما چند میلیونی برای ایشان خرج کردهایم پول ما را پس بدهید، بنابراین من تمایلی نداشتم که بخواهم از کانال دیگران به آقای روحانی توصیه شوم. اگر خود رئیسجمهور مطرح میکردند شاید ما هم صحبتی را صورت میدادیم.
*تعمیق مردم سالاری از ابزارهای تحقق حقوق شهروندی است
وی درباره شعار انتخاباتی خود در سال ۸۴ درباره تعمیق مردمسالاری گفت: من هنوز به این نکته اعتقاد دارم؛ همین منشور حقوق شهروندی که از سوی دولت مطرح شده یکی از ابزارهای مهم آن، تعمیق مردمسالاری است.
*چرا روحانی در ۳۴ سال گذشته کاری برای احزاب نکرده است؟
کواکبیان با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای همسایه همچون عراق و افغانستان، احزاب هسته اصلی نظامهای دموکراتیک و مردمسالار هستند، گفت: اگر امروز احزاب نداریم به خود آقای روحانی برمی گردد که ۳۴ سال در حکومت بوده است و کاری نکرده است.
*پیگیری توسعه سیاسی در قالب حقوق شهروندی
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره اینکه آیا حقوق شهروندی در راستای توسعه سیاسی است، تصریح کرد: بله اما فعلا در بحث، تنها یک منشور و پیشنویس است. بنده شخصا در این زمینه شرکت و سخنرانی داشتهام. دلمان خوش است منشوری را تدوین و چاپ میکنیم و در سایت میگذاریم در حالی که برای اجرای این منشور تغییر ۵ قانون الزامی است که برخی از آنها قانون انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراهاست که بحث جدی دارد
وی درخصوص رویکرد دولت یازدهم و مجلس نسبت به یکدیگر متذکر شد: رابطه دولت یازدهم و مجلس در مقایسه با رابطه دولت دهم با مجلس نهم خیلی بهتر شده است اما در عمل برعکس است. یعنی همراهی مجلس نهم با دولت دهم خیلی بیشتر بود چون اکثریت مجلس اصولگرا بودند و با آقای احمدی نژاد بهتر کنار میآمدند.
کواکبیان با بیان اینکه رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه در جلساتی که با قوه مجریه دارند با هم خیلی گرم و صمیمی هستند اما بدنه مجلس نهم با دولت یازدهم نیست، افزود: آنها حق هم هست که همراه نباشند چون بالاخره ۲۲۰ نماینده مجلس از آقای احمدینژاد در سال ۸۴ و ۲۱۵ نماینده نیز از چهار کاندیدای اصولگرا یعنی جلیلی، حداد عادل، رضایی و قالیباف حمایت کرده بودند اما در عین حال ظاهر ارتباط دولت یازدهم با مجلس نهم خوب است و ما امیدواریم تعامل باطنی نیز پیدا کند.
*جزئیات کنگره ۱۰ بهمن حزب مردم سالاری
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره کنگره حزب متبوعش که ۱۰ بهمن ماه برگزار میشود، گفت: هر دو سال یک بار انتخابات حزب صورت میگیرد که معمولا کنگرههای فرد ما انتخاباتی و کنگرههای زوج ما غیر انتخاباتی است و کنگره امسال ما که کنگره دوازدهم است غیرانتخاباتی است. بنابراین در مورد دبیرکل و شورای مرکزی حزب انتخاباتی صورت نمیگیرد و اگر اساسنامه اصلاحاتی بخواهد، انجام می شود. در این کنگره برنامههای انجام شده در طول سالی که گذشت مورد نقد قرار میگیرد و برنامههای سال آینده نیز به تصویب میرسد، بنا داریم در اسرع وقت در مورد تعیین شعار کنگره، برنامههای جزئی و سخنرانان تصمیم بگیریم.
کواکبیان درباره اینکه آیا قرار نیست دبیرکل حزب مردمسالاری تغییر کند؟ گفت: اگر نقشه بکشند ما هم حرفی نداریم!
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره اینکه آیا رقیبی برای دبیرکلی دارید یا خیر؟ افزود: نه اینکه رقیبی نباشد و خود بنده نیز به دوستان پیشنهاد دادهام اما هرگاه کنگره برگزار میشود دوستان من را تحریک میکنند که دبیرکلی را ادامه دهم.
*علت اعدام سرپرست روزنامه مردم سالاری در سیستان بلوچستان
کواکبیان در خصوص اعدام یعقوب مهر نهاد سرپرست روزنامه مردمسالاری در سیستان و بلوچستان و دادگاهی شدن نادری فرد دبیر حزب مردمسالاری در استان آذربایجان غربی گفت: من در مورد آقای نادریفر اطلاعاتی ندارم و ایشان در یک مدت کوتاهی مسئولیت حزب در استان آذربایجان غربی را به عهده داشت و قبل از حوادث ۸۸ نیز ما با استعفای ایشان موافقت کردیم و بعد از آن از وی خبری نداریم. آقای مهرنهادهم مسئولیت روزنامه را در استان سیستان بلوچستان برعهده داشت، اما حکم سرپرستی از ما دریافت نکرده بود. من دقیقا نمیدانم جرم ایشان چه بود.
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره اینکه مهرنهاد در ارتباط با خبر جندالله اعدام شد، گفت: ما بعد از اجرای حکم آقای مهرنهاد متوجه شدیم که وی مسئول توزیع روزنامه ما در استان سیستان و بلوچستان بوده است؛ ما درون تشکیلاتمان خیلی گزینش سفت و سختی نداریم و حداقل گزینشی انجام میدهیم که چنین چیزی اتفاق نیفتد. اما در مجموع هزاران عضو چنین مسائلی اتفاق میافتد.
* ظرف یک ساعت میتوانیم غنیسازی ۲۰ درصد را از سر بگیریم
وی در ادامه و در خصوص توافق نامه ژنو تصریح کرد: اختیار دست ماست و به محض اینکه آنها زیر میز بزنند ما نیز میگوییم تمام شد، به قول آقای ظریف ما ظرف یک ساعت میتوانیم غنیسازی ۲۰ درصد را از سر بگیریم. چون فناوری آن دست ماست. اما وقتی از اول به دنبال ۲۰ درصد نبودیم حالا هم اصراری نداریم که ۲۰ درصد را ادامه بدهیم که چند قطعنامه علیه ما صادر شود. اینکه در طول این ۶ ماه هیچ قطعنامه جدیدی علیه ما صادر نشود بزرگترین نعمت است و میتوانیم کارهای اقتصادی را پیگیری کنیم.
*در هر انتخاباتی فعال میشوم
رئیس جبهه اصلاح طلبان درباره کاندیداتوری در انتخابات مجلس دهم تصرح کرد: ما فعلا تصمیمی نگرفتهایم اما نظر من این است که در هر انتخاباتی فعال باشم.
* جبهه اصلاحطلبان دیگر انگیزهای برای تشکیل جلسه ندارد
وی در خصوص اختلافات اخیری که در جبهه اصلاحطلبان دیده میشود و هر روز یک نفر ادعای ریاست و سخنگویی میکند، توضیح داد: واقعیت این است که از اقدام برخی اعضا که بدون مشورت جبهه، نامهای به اوباما نوشتند بسیار دلخور بودم و ما بلافاصله تکذیب کردیم. چراکه کسی هم در جریان نبود و بعد از آن نامه هم جلسات را کمتر تشکیل دادیم.
کواکبیان درباره ناهماهنگی و اختلافات شدید جبهه اصلاحطلبان تصریح کرد: آنها باید بگویند تعدادشان چند نفر است چراکه ۱۵ یا ۱۶ نفر نامه آقای محتشمی را امضا کردهاند اما آنها ۳ یا ۴ تشکل بیشتر ندارد، ما هم دیگر انگیزهای برای تشکیل جلسه نداریم تا اختلافات را حل کنیم.
رئیس جبهه اصلاح طلبان درباره اینکه آیا در حال حاضر آقای حقشناس و بهمنزاده عضو جبهه اصلاحطلبان هستند؟ گفت: باید بنشینیم مشکلات را حل کنیم چراکه اینطور نمیشود، بعد از اینکه بدون اطلاع بنده نامهای به اوباما نوشته شد که ما مفاد آن را تائید نمیکردیم، تصمیم گرفتیم فعالیت جبهه اصلاحطلبان را کم کنیم اما همچنان این جبهه هویت خود را از دست نداده است.
* ماجرای مجروحیت کواکبیان به عنوان بیسمچی گردان
وی در ادامه درباره خاطرات دوران جنگ و مجروحیت خود در عملیات فتحالمبین در دوران دفاع مقدس یادآور شد: ما نزدیک به یک سال به صورت داوطلبانه و بسیجی در جبههها حضور داشتم؛ من در مقاطع مختلفی به جبهه رفتم. اولین بار در۱۷ مهر ماه ۱۳۵۹ اعزام شدم. یعنی دقیقا ۱۷ روز بعد از جنگ و یک سال هم حضور بسیجی داشتم. ممکن است یک نفر حدود ۶ سال هم به جنگ رفته باشد، اما عضو سپاه بوده و به صورت ماموریتی به جنگ رفته است اما ما ماموریت نبودیم بلکه به صورت بسیجی و داوطلبانه اعزام میشدیم.
کواکبیان ادامه داد: بنده در عملیات فتحالمبین بیسیمچی و همراه فرمانده گردان بودم. اما در مقاطع دیگر و در قرارگاه خاتمالانبیا مدتی مسئولیت بخش جنگ روانی را بر عهده داشتم. مثلاً ایستگاههای رادیویی نصب شده بود و ما متنهایی را به زبان عربی میخواندیم یا از طریق بلندگوهایی که در سنگرها نصب شده بود، میگفتیم سربازان عراقی، فرزندان صدام کجا هستند؟ شما برای چه آمدهاید؟
*منبر رفتن کواکبیان و اعتراض مردم
دبیرکل حزب مردم سالاری درباره ماجرای منبر رفتنش در محرم سال ۹۱ که با اعتراضاتی نیز مواجه شد، گفت: ما هر سال شب شام غریبان در مسجدی در ساری که محل حضور سمنانیهای مقیم ساری است، سخنرانی میکنم؛ آن سال که میخواستم سخنرانی کنم تریبون نبود و فقط یک منبر بود، آن هم نه از این منبر بزرگها، بلکه در حد صندلی یک مقدار بزرگتر بود، ما هم رفتیم آنجا نشستیم اما نمیدانم کدام شیر پاک خوردهای عکس گرفت و خصومت خود را هم نشان داد و نوشت «ولید بالای منبر»، ما را ولید هم کردند! اما من جواب ندادم، در سایت شمال نیوز این را منتشر کردند و امام جمعه بابل درباره این قضیه گفت «هیچ با غیرتی نبوده که او را از منبر پایین بکشد؟!» حالا هیچ ربطی هم به من نداشت، بابل و ساری درگیر بودند و آن دعوا را میخواستند سر من پیاده کنند.
نظر کاربران
کواکبیان: ما اصلاح طلبان از لحاظ تفکرات در بحث اصلاحات قطعاً با آقای عارف همفکری بیشتری داشتیم و داریم / درود بر عارف قهرمان اخلاق و شرافت
همه میدانند که آقای عارف با آن نبوغ بالای علمی و مدیریتی و اینکه تنها سیاستمدار دانشمند و نخبه ایرانی است که در بسیاری از دانشگاههای معتبر دنیا داری کرسی میباشد، باعث افتخار جبهه اصلاحات و هواداران بیشمار تفکر اصلاح طلبی میباشد و وظیفه همه اصلاح طلبانه حمایت از ایشان در انتخابات ریاست جمهوری بود که به هر حال با شیطنت رقبا و از خود گذشتگی و انصراف ایشان محقق نشد. ولی در انتخابات مجلس ما مردم قدردانی خودمان از فداکاری ایشان را در حمایت قاطع از ایشان نشان خواهیم داد و با هرکسی یا حزبی که این دفعه بخواهد جلوی ایشان بایستد برخورد جدی خواهیم کرد
متاسفانه این تجربه حمایت اصلاح طلبان از یک کاندیدای غیر اصلاح طلب تحت عنوان اعتدالگرا یا هر عنوان دیگری که توسط خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر طراحی شد و با وجود اینکه اصلاح طلبان در این انتخابات خود دارای یک کاندیدای اصلاح طلب اصیل و تاپ و خوش سابقه مثل دکتر عارف بودند تجربه خوبی نبود چرا که همانطور که می بینید روحانی علیرغم اینکه اصلاح طلبان تمام و کمال از او حمایت کردند و بالای 80 درصد آرای او از جانب حامیان اصلاحات بود ولی هیچ اهمیتی به خاتمی و عارف و توفیقی نداد و به آنها پشت کرد و آزادی موسوی و کروبی را نیز فراموش کرده یا اینکه در انتخاب استانداران و مدیران در بسیاری از جاها از اصولگرایان استفاده نموده که باعث نارضایتی بخش گسترده ای از مردم شده