۸۲۰۷۳۰
۱۴ نظر
۵۰۴۶
۱۴ نظر
۵۰۴۶
پ

قیمت سه پرس کباب لاکچری؛ ۷۴۴ هزار تومان!

یک رستوران سنتی در محدوده مرکز تهران برای سه پرس غذا شامل کباب و جوجه مبلغ ۷۴۴ هزار تومان دریافت کرده بود که پس از بررسی های گشت تعزیرات مشخص شد در این فاکتور بیش از ۴۰۰ هزار تومان تخلف گرانفروشی داشته است.

خبرگزاری ایرنا: گشت مشترک تعزیرات بر اساس یک شکایت مردمی به دلیل گرانفروشی با حضور قاضی تعزیرات، بازرسان اتاق اصناف، کارشناس بهداشت محیط و کارشناس دامپزشکی از این رستوران بازدید کرد.

فاکتور عجیب این رستوران که تقریبا مربوط به ۱ روز پیش است، ۵درصد حق سرویس و بابت پارک سه خودرو نیز مبلغ ٩٠ هزار تومان دریافت کرده است و این در حالی است که پارکینگ هم ندارد.

علاوه بر این با بررسی منوی غذاها توسط بازرس اتاق اصناف، مشخص شد که فاکتور سه پرس غذا شامل کباب و جوجه به مبلغ ۷۴۴ هزار تومان مربوط به چهارم آذر است و در این مدت باز هم این رستوران قیمت غذاهای خود را افزایش داده است و در واقع اگر با قیمت های جدید فاکتور صادر شود مبلغی بالغ بر یک میلیون تومان خواهد شد.

مریوان قادرپور، بازرس اتاق اصناف و کارشناس امور تالارها نیز با بررسی مدارک این رستوران گفت: این رستوران مجوزی از اتحادیه رستوران ها ندارد فقط یک معرفینامه از سازمان گردشگری ارائه شد.

5٠ درصد گرانفروشی در یک پرس جوجه کباب بدون برنج

رسول توحیدلو، بازرس اتاق اصناف با بررسی منوی قیمت این رستوران گفت: قیمت یک پرس جوجه با استخوان در منوی این رستوران ۴٩ هزار تومان قید شده است در حالی که در این رستوران جوجه کباب با استخوان درجه یک زعفرانی را به ازای هر کیلو ٢٢ هزار تومان که در هر سیخ ۶٠٠ گرم عرضه می شود و ١٣ هزار و ٢٠٠ تومان است به علاوه موادی که در کنار غذا سرو می شود و با در نظر گرفتن هزینه های سربار شامل آب، برق، شارژ و تلفن همچنین سایر هزینه ها از جمله دستمزد، مالیات، اجاره بها و استهلاک و سود مجاز اتحادیه رستوران ها که ١۵درصد است باید ۳۱ هزار و ۳۶۰ تومان باشد.

بازرسی آشپزخانه

تیم گشت به آشپزخانه این رستوران سنتی هم رفت تا کارشناسان وضعیت بهداشتی و کیفیت غذا را بررسی کنند.
بر اساس اعلام نظر مرضیه مرادی، کارشناس بهداشت محیط، دمای این آشپزخانه که در زیرزمین قرار داشت بسیار بالا بود و گوشت ها در محیط باز قرار داشت. لباس کارگران بسیار کثیف و غیربهداشتی بود همچنین همه کارکنان کارت بهداشت نداشتند.

مرادی با بررسی یخچال ها گفت: مواد پخته و خام تفکیک نشده است و در یخچال کنار هم قرار دارد همچنین هیچ یک از اقلام داخل یخچال برچسب تاریخ تولید و مصرف ندارند.

وی اظهار داشت: تخته کار گوشت سفید و قرمز باید مجزا باشد اما هر دو نوع گوشت روی یک تخته در حال آماده سازی است که این موضوع از نظر بهداشتی ایراد دارد ضمن اینکه تخته گوشت ترک برداشته و بار میکروبی آن بالاست.

کارشناس دامپزشکی با بررسی گوشت هایی که روی تخته کار قرار داشت، تازگی آنها را تایید کرد اما پس از بررسی یخچال اعلام کرد که گوشت های فاقد مشخصات و برچسب وجود دارد.همچنین در یخچال این رستوران گوشت های وارداتی برزیلی مشاهده شد که مدیر داخلی این رستوران گفت که این گوشت ها برای کارگران است اما از نظر قاضی تعزیرات پذیرفته نشد.

براساس اعلام نظر بهروز طالبیان، رئیس گشت های تعزیرات تهران و قاضی شعبه 46، وجود گوشت تنظیم بازار در رستوران ها، تالارها و کبابی ها تخلف است زیرا این گوشت ها ویژه مصرف خانواده است و به قیمت 29 هزار تومان با هدف تامین مایحتاج خانوار عرضه شده است.

وی ادامه داد: باید بررسی شود که این واحد صنفی گوشت های تنظیم بازار را از کجا و به چه ترتیب تهیه کرده است زیرا مشتریان انتظار دارند که گوشت گوسفندی تازه برای این غذای گران استفاده شده باشد نه گوشت یخی.

در پایان این گشت، پس از بررسی های لازم مقداری ماهیچه پخته شده و غذای آماده داخل یخچال این رستوران معدوم شد همچنین گوشت های فاقد مشخصات برای بررسی بیشتر به آزمایشگاه منتقل شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اینا پرروتر از این حرفان که درست بشن حالا آشغال بخورد ملت میدن از حرصشون میگن همینه که هست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چرا مشخصات و آدرسش رو اعلام نکردید ؟؟؟؟؟؟

    • بدون نام

      اون کیه انقدر پول بده!!!!!

  • بدون نام

    اقای تعزیرات و بهداشت برو اون فلافلی و پیتزایی و کبابی که ارزان میفروشند ببند که اشغال به مردم ندهند کسی که میره این رقم پول میده مالی تنبه شده با شما کاری نداره عموم مردم متاسفانه از اغدیه فروشها یا اشپزحانه هایی خرید میکنند که معلوم نیست چی با چه کیفیتی به خورد مردم مخصوصا دانشجویان جوانان میدن ایستگاهای مترو بیشتزین رفت و امد و الودگی تنقلات و اجیل و... غیره میفروشند با اجاره از شهرداری مثل چهار راه ولی عصر جلوی اونها رو بگیرید و ...

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اونی ک ارزون میفروشه ادعا نداره اونی ک گرون میفروشه ادعا داره تو فکر کن برا مجلسی چیزی پول بدی که مثلا جای خوب برات برگزار کنن بازم کیفیتش بد باشه بعد هم اگر جلوی این کارا رو نگیرن همه یاد میگیرن گرون بگیرن

    • بدون نام

      نفست از جای گرم میزنه دوست عزیز ..شما هم اگه مجبور باشی باید یه جوری شکمتو سیر کنی وقتی پول نداشته باشی دیگه واست مهم نیست چی میخوری مجبوری میفهمی مجبوری.

  • حیران

    ای بابا جلو چنوتاشون رو میخاین بگیرین!!!!!!!درضمن حتی اگر این کباب روبا گوشت مثلا اهو درست کنن اینقدر گرون نیست ؟؟؟؟؟ای خدا نابودتون کنه که دیگه عدت کردین به حرامخوری!!!!!!

  • بدون نام

    کباب مغز رون خر

  • بدون نام

    بخورین تا صداتون کلفت بشه

  • فرنوش پنگول

    این.خانم بهداشت های محیط حالم بهم میخوره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چرا بهت گیر دادن حتما

  • شاهین

    روایت داریم که هرکس گوشت سه پرس 744 هزار بخوره چیز نره خر را خورده است
    از ما گفتن دیگه خودتون میخورید ضمنا خدا رو شکر ما از این پولا نداریم

  • ۰۰«محمد مهدی عسکری»۰۰

    هه ما وسعمون نمی‌رسه چلو کباب معمولی بخوریم چه برسه به لاکچریش

  • بدون نام

    پکل زیادی میشه حنا در عقب ادم
    اینو قدیمیا گفتن
    البته بعضی عقده دلرند برن جایی و نشون بدن پول دارند و دارند کیف میکنند حاک بر سرتون یکمتر کفن و دو متر جا عاقبتتونخ بدبختا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج