رسولی: دموکراسی انتخاباتی، ایدهآل مردم نیست
عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: تشکیل سازوکارهای اجماعساز جریانی و جبههای از سوی هر دو جریان سیاسی شناخته شده کشور یعنی اصلاحطلبان و اصولگرایان اقدامی اجتنابناپذیر است که این روند طی حداقل سه دهه اخیر ادامه داشته و تا فراهم کردن سازوکارهای حزبی وحدتساز در قالب دو سه حزب کارآمد در کشور این روند ادامه خواهد داشت.
ایلنا نوشت: عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: تشکیل سازوکارهای اجماعساز جریانی و جبههای از سوی هر دو جریان سیاسی شناخته شده کشور یعنی اصلاحطلبان و اصولگرایان اقدامی اجتنابناپذیر است که این روند طی حداقل سه دهه اخیر ادامه داشته و تا فراهم کردن سازوکارهای حزبی وحدتساز در قالب دو سه حزب کارآمد در کشور این روند ادامه خواهد داشت.
حسن رسولی درخصوص آغاز فعالیتهای انتخاباتی دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا برای انتخابات یازدهمین دور مجلس شورای اسلامی گفت: شخصا باور دارم که دموکراسی انتخاباتی مردمسالاری ایدهآل نیست. مردمسالاری ایدهآل براساس ظرفیتهایی که قانون اساسی در اختیار کشور قرار داده است .
در صورتی بصورت کامل تحقق مییابد که با تلاش اتاقهای فکر و دفاتر سیاسی احزاب و سایر مراجع حقیقی و حقوقی صاحبنظر هر چه زودتر ظرفیتهای حزبی متکثر اصلاحات در یک یا دو حزب تجلی یابد که در این صورت این یک یا دو حزب به جای نزدیک به سی حزب اصلاحطلب در سطح ملی علاوه بر احزاب استانی جایگزین شورای عالی سیاستگذاری و حتی پارلمان اصلاحات شود.
عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان ادامه داد: در لایحه جامع انتخابات که اکنون در دولت تحت بررسی است و به زودی در مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت، زمینههایی پیشبینی شده است که به ساماندهی احزاب و کاستن از تنوع و تکثر آن در هر دو جریان سیاسی کمک میکند همچنین طرح استانی شدن انتخابات که کلیات آن در مجلس شورای اسلامی رای آورده است هم تسهیلکننده دیگری است که میتوان امیدوار بود در آینده نه چندان دور در جمهوری اسلامی ایران شاهد حضور همه جانبه احزاب کمشمار و پرنفوذ باشیم و از این طریق مردمسالاری حزبی جایگزین دموکراسی انتخاباتی شود.
نظر کاربران
رسولی از اون باندبازهای شدید اصلاح گراهاست.