دبیرستانیها دیگر ریاضی دوست ندارند
مدیر خانه ریاضیات بروجن با بیان اینکه یکی از مشکلات خانه ریاضیات بروجن همکاری نکردن آموزش و پرورش و دیگر نهادهای دولتی با این موسسه است، گفت: همکاری آموزشوپرورش و دیگر نهادهای دولتی با خانه ریاضیات سلیقهای است و کمک چندانی به خانه ریاضیات بروجن نمیشود؛ در واقع بیشتر به خانه ریاضیات به چشم یک موسسه خصوصی نگاه میکنند که نیازی به حمایت ندارد. فکر میکنم برای جلب حمایت آموزشوپرورش نیاز به دستوری از مسئولان ردهبالاتر وزارتخانه باشد.
خبرگزاری ایسنا: مدیر خانه ریاضیات بروجن با بیان اینکه یکی از مشکلات خانه ریاضیات بروجن همکاری نکردن آموزش و پرورش و دیگر نهادهای دولتی با این موسسه است، گفت: همکاری آموزشوپرورش و دیگر نهادهای دولتی با خانه ریاضیات سلیقهای است و کمک چندانی به خانه ریاضیات بروجن نمیشود؛ در واقع بیشتر به خانه ریاضیات به چشم یک موسسه خصوصی نگاه میکنند که نیازی به حمایت ندارد. فکر میکنم برای جلب حمایت آموزشوپرورش نیاز به دستوری از مسئولان ردهبالاتر وزارتخانه باشد.
قربانعلی نصیری با بیان اینکه فعالیتهای این مرکز علمی به چهار دسته مسابقات ریاضی، دورههای آموزشی کوتاه یا بلند مدت، برگزاری اردویهای تفریحی-آموزشی و برگزاری همایشها تقسیم میشود، گفت: استقبال از برنامههای خانه ریاضیات بروجن خوب است؛ در حال حاضر معضل ما جلب کمکهای مالی است؛ از آنجایی که در اساسنامه خانه ریاضیات ذکر شده که نباید هزینههای زیادی از دانشآموزان گرفته شود و باید حمایتهای مالی از افراد خیر یا نهادهای دولتی دریافت شود، برای جلب حمایتهای مالی مشکلاتی داریم؛ البته افراد خیری در بروجن حضور دارند که به خانه ریاضیات کمک میکنند.
وی با اشاره به اینکه متولی خانه ریاضیات بروجن، شهرداری بروجن است، افزود: حمایتهای مالی شهرداری از خانه ریاضیات خیلی کم است، حمایتهای شهرداری بروجن بدین شکل است که به طور مثال زمینی را در اختیار خانه ریاضیات قرار داده تا خانواده زندهیاد مژگان هادیپور که از افراد نیکوکار هستند، ساختمانی برای خانه ریاضیات تاسیس کنند و یا اگر ما نیاز به وسایل نقلیه برای شرکت در همایشهای کشوری داشته باشیم در اختیار ما قرار میدهد. البته اینطور نیست که مالکیت را به خانه ریاضیات بدهند؛ مالکیت با شهرداری است اما همین حمایتها هم خیلی خوب است.
وی با تاکید بر اینکه خانه ریاضیات بروجن یکی از خانههای ریاضیات فعال ایران است، افزود: در خانه ریاضیات بروجن جلساتی با عنوان "گفتمان ریاضی" و با محوریت موضوعات مختلفی که خود دانشآموزان پیشنهاد میدهند، برگزار میشود؛ همچنین دورههای آموزشی پنج، ده یا دوازده جلسهای "معما و بازی ریاضی" هم برگزار میشود که در انتهای این دورههای آموزشی دانشآموزان برتر به اردوهایی فرستاده میشوند و یا جوایزی به آنها داده میشود. در خانه ریاضیات به مناسبتهای مختلف مسابقات عملی و گروهی پروژهنویسی، برنامهنویسی و مقالهنویسی برگزار میشود. مسابقات خانه ریاضیات به این سبک نیست که دانشآموزان با نگرانی در جلسات بنشینند و سوالات را جواب دهند، بلکه دانشآموزان با همفکری و همکاری یکدیگر مشغول حل سوالات میشوند.
وی با بیان اینکه در این مرکز بخشهای دانشجویی، همکاران فرهنگی، عامه مردم و دانشآموزی وجود دارد، درباره گروه دانشجویی خانه ریاضیات بروجن گفت: گروه دانشجویی، امسال جلساتی برای انتخاب رشته و معرفی رشتههای دانشگاهی برای دانشآموزان برگزار کردند، همچنین کارگاههایی برای آموزش "متلب" برگزار شد؛ گاهی سمینارهایی هم برگزار میشود و از استادان دانشگاه برای سخنرانی دعوت میکنند.
مدیر خانه ریاضیات بروجن یکی دیگر از مشکلات خانه ریاضیات بروجن را همکاری نکردن آموزش و پرورش و دیگر نهادهای دولتی با این موسسه عنوان کرد و افزود: همکاری آموزشوپرورش و دیگر نهادهای دولتی با خانه ریاضیات سلیقهای است و کمک چندانی به خانه ریاضیات بروجن نمیشود؛ در واقع بیشتر به خانه ریاضیات به چشم یک موسسه خصوصی نگاه میکنند که نیازی به حمایت ندارد. فکر میکنم برای جلب حمایت آموزشوپرورش نیاز به دستوری از مسئولان ردهبالاتر وزارتخانه باشد.
نصیری در ادامه با بیان اینکه مهمترین دغدغه وی به عنوان مدیر خانه ریاضیات بروجن "کمطرفدار" شدن رشته ریاضیات میان دانشآموزان است، افزود: به نظر من یکی از مهمترین دلایل کاهش علاقهمندی به رشته ریاضی این است که تامین شغل برای فارغالتحصیلان آن با مشکل روبهرو شده؛ به همین خاطر اغلب دانشآموزان رشته تجربی را انتخاب میکنند. من امیدوارم که این وضعیت اصلاح شود؛ زیرا اگر بچهها به ریاضیات علاقهمند نباشند آینده کشور به خطر میافتد. ما در خانه ریاضیات سعی میکنیم زیباییهای ریاضیات را به دانشآموزان نشان دهیم؛ البته کاهش علاقهمندی دانشآموزان به انتخاب رشته ریاضیات تاثیری بر حضور آنها در خانه ریاضیات بروجن نداشته و از آنجایی که ما ریاضیات را به صورت عمومی آموزش میدهیم، دانشآموزان رشته تجربی هم به خانه ریاضیات رجوع و در مسابقات شرکت میکنند.
مدیر خانه ریاضیات بروجن در پاسخ به سوالی درباره میزان تعامل این مرکز علمی با صنایع، گفت: ما با تعدادی از صنایع ارتباط گرفتیم و حضوری برای ارائه پیشنهاد همکاری به آنجا رفتیم؛ اما به جز یک کارخانه و یک شرکت فرآوردههای معدنی بقیه برای همکاری استقبال نکردند. الان حامی مالی اصلی ما همین دو بخش هستند؛ البته گروه دانشجویی بروجن فعلا به حدی نرسیده که بتواند مشکلات و مسائل ریاضیاتی صنایع را حل کند.
نظر کاربران
وقتیکه پزشکا حقوق نجومی میگیرن و مهندسا آواره نتیجش میشه همین
پاسخ ها
موافقم
از نجومی هم نجومی تر
مهندسی که از دارقوزاباد سفلی اومده پل میسازه دو روزه عین نمک تو اب حل میشه همون بهتر که اواره بشه
چون ریاضی درس سختی هست هر کسی که ریاضی خوب بداند یعنی هوشش خیلی زیاد هست.
پاسخ ها
به مهارت معلم بستگی دارهنمیدونم چرا هر چی ادم بداخلاقه معلم ریاضیه خوب دانش اموز ناخوداگاه از این درس نفرت پیدا میکنه
روش آموزش غلطه.بایداز۱۵سالگی هزکس یه هرشغلی علاقه داره تخصصی بره دنبال رشته ای که به شغل موردعلاقه اش مربوطه.چه دلیلی داره کسی که دوست داره خلبان بشه کلشوپرکنن ازجدول مندلیف یاجبزوهندسه و.....
خلبان بایدمهارت پروازو یادبگیره وزبان انگلیسی
پاسخ ها
خلبان باید مهندسی پرواز رو هم یاد بگیره توی اونم ریاضیات هست
درس در ایران چرته فقط مهاجرت کنید کار کنید پول در بیارین علم بهتر است یا ثروت طراحش یه پولدار بوده بچه هاش کانادا امریکا هستند الان
پاسخ ها
خدا بهم ثروت بده علم باشه برا خودش و بقیه بنده هاش
وقتی دانشگاه آزاد برای اینکه پول به جیب بزنه اجازه میده دیپلمه های رشته های تجربی و و علوم انسانی تو دانشگاه آزاد رشته های مهندسی بخونن دیگه کسی نمیره رشته ریاضی که سخت ترین رشته هست درس بخونه
رشته ریاضی سال دوم دبیرستان ریاضی و آمار و هندسه۱ داره سال سوم حسابان و جبرواحتمال و هندسه۲ داره پیش دانشگاهی هم حساب دیفرانسیل و هندسه تحلیلی و جبرخطی داره و فیزیک دوم ریاضی معادل فیزیک سوم تجربی هست و ریاضی انسانی سخت ترین مبحثش لگاریتم هست چرا کسی بره
پاسخ ها
دانشگاه آزاد یک خیانت بزرگ بود به این کشور
کل دبیرستان ها و مدارس شده حفظ و حفظ و حفظ
معلومه دیگه دانش آموز حوصله ای برای استدلال و اثبات و حل مسئله ریاضی نداره
چون آینده ای ندارد. اکنون دوران زیست شناسی و مشاغل پزشکیه.
خواهشا ریاضی رو بردارید
الان هرچی مهندسه یا بیکاریم یا چندرغاز حقوق داریم در حالی که پزشکا پول پارو می کنن
نه به زمان دهه شصت كه هميشه تو مدرسه سه تا كلاس رياضى بود يه تجربى يه نصف انسانى
نه به حالا
وقتی ما که ریاضی خوندیم، دانشگاه دولتی مهندسی قبول شدیم، امروز در حد یک کارمند دیپلم ساده و کارگر طفلک هستیم، چرا بزاریم بچه هامون ریاضی بخونن
تو رو خدا اول نحوه آموزش رياضى و محتواى اين درس رو در ايران و بقيه كشورها مقايسه كنيد بعد بيايد بگيد چرا بچه ها رياضى رو دوست ندارند!!!
پول تو پزشكيه توي مهندسي اه در نمياد نريد الكي وقت خودتون تلف نكنيد
من معمولا مطلبی رو زود یاد میگیرم ک واقعا بفهممش..
توو ریاضی اول و دوم ابتدایی جمع و تفریق یادت میدن
سوم چهارم ضرب و تقسیم
پنجم ششم توان و مساحت.. یهو میری بالاتر کلی اتحاد و مشتق و لگاریتم و نسبت مثلثاتی میریزن توو حلقت ک فقط دوس داری مث استفراغ همشو بالا بیاری..
ب معلم میگی چرا اینجوری شد میگه فرمولش اینجوریه میری دنبال ثابت کردنش ب ... میفتی..
بخاطر اینه ک بچه ها اون چیزی دوس دارن ک از جون و دل
راحت بفهمننش..
وقتی درس به این سختی رو این همه سال بخونی بعد با هزار بدبختی بری دانشگاه و مدرک بگیری بعدش بزاری در کوزه ابشو بخوری.
واقعا نمیدونم چرا دبیرستانی ها ریاضی دوست نذارن؟؟؟
بابا بخدا علم خیلی خوبه ،ریاضی هم خوبه همشون خوبن و باید خیلی خوب یادشون بگیریم ولی چند تا مشکل هست :باید علوم رو به صورت کاربردی یاد بگبریم و در طول دوران تحصیلی خلاقیت مارو به فنا ندین دوم اینکه نباید همه دنبال درس باشن،باید فقط اونایی که علاقه دارن و هوششون تو درس های اینجوری خوبه برن دنبالش(نگفتم باهوش چون انواع هوش داریم)و سوم اینکه شما وقتی میبینید یارو میگه من لیسانس ولی بیکاره،بدونین تحصیل کردست ولی با سواد نیست
ریاضی خیلی هم درس شیرینیه
فقط پشتکار میخواد تا یاد بگیریش
بنظرم ریاضیاتی که در دبیرستانها تدریس میشود ، بسیار بسیار ساده و واقعا مقدماتی است و درواقع اینها تازه الفبای ریاضیات در قیاس با تحقیقات و پژوهش های روز دنیا در زمینه ریاضیات محض (که مورد تایید انجمن AMS می باشد) هستند .
درواقع کل ریاضیات دبیرستان را میتواند در یک کتاب کم حجم خلاصه کرد. کما اینکه برخی از مولفین کتب calculus تقریبا یک چنین کاری را کرده اند.
من الله توفیق...