نماینده مسلمان آمریکا، قانون ۱۸۱ ساله را لغو کرد
نماینده زن مسلمان آمریکا از ایالت مینه سوتا که با پوشش روسری در انتخابات حضور یافت و موفق به کسب اکثریت آرا شد، به مصاف قانون ۱۸۱ ساله ای رفت که استفاده از کلاه و پوشش بر سر را منع می کرد.
خبرگزاری ایرنا: نماینده زن مسلمان آمریکا از ایالت مینه سوتا که با پوشش روسری در انتخابات حضور یافت و موفق به کسب اکثریت آرا شد، به مصاف قانون ۱۸۱ ساله ای رفت که استفاده از کلاه و پوشش بر سر را منع می کرد.
شاید خود ایلهان عمر هم روزی باور نمی کرد که از یک کشور آفریقایی پای در ینگه دنیا بگذارد و با طی کردن مدارج علمی و سیاسی، وارد کارزار انتخاباتی برای کنگره آمریکا شود و در حالی که رئیس جمهوری آمریکا و برخی از مقامات ارشد کاخ سفید به اسلام ستیزی شهرت دارند، با حفظ حجاب خود رقیب جمهوریخواه خود را که حمایت های دولت را هم داشت، پشت سر بگذارد.
او هیچ گاه حجاب خود را بر نداشت و با شکل گیری و آغاز به کار کنگره، قانونی مانع از آن می شد که او بخواهد با روسری در صحن مجلس نمایندگان حاضر شود.
14 سپتامبر1837 پس از چند سال کش و قوس در مجلس نمایندگان آن زمان، به واسطه آنکه طراح این قانون ریاست کمیته قوانین مجلس را در اختیار گرفته بود، بدون هیچ گونه بحثی آن را تصویب کرد و پس از آن هم در صحن مجلس موافقت اعضا را به دست آورد.
این قانون می خواهد که هر عضو کنگره نباید در صحن مجلس، سر خود را بپوشاند و دلیل آن را هم اقتباس از پارلمان انگلیس اعلام کرده اند که به دلیل آنکه بخواهند استقلال خود را نسبت به پادشاه نشان دهند، کلاه خود را بر می داشتند.
اما این طرح مخالفانی هم داشت و می گفتند در مجلس جایی برای قراردادن کلاه ها وجود ندارد همچنین می گفتند که این طرح آزادی های درونی و روانی را می گیرد.
البته مساله فقط نپوشاندن سر نبود و تعداد زیادی از نمایندگان آن زمان، از توتون و تنباکو، سیگارهای دودی، اسلحه و حتی مشروب هم استفاده می کردند که این وضعیت به گونه ای که در تاریخ کنگره آمده است، بازدید کنندگان خارجی به خصوص فرانسوی ها را شوکه کرده بود.
حال، ایلهان عمر دمکرات که اکثریت مجلس نیز در دست هم حزبی های اوست طرحی ارائه کرد که این قانون را با افزودن یک کلمه اصلاح کرد.
در این طرح جدید که با 234 رای موافق و 197 رای مخالف به تصویب رسید، خواستار آن شده اند تا پوشش غیر مذهبی بر سر نباشد و به این صورت استثنایی بر مساله اعتقادی ایجاد کردند تا مشکل حضور ایلهان هم حل شود.
نماینده مینه سوتا پس از آن در یادداشت توئیتری خود تصویب این قانون را استقبال همکاران از خود دانست و با تشکر آنها اظهار کرد به انتظار روزی هستم که دستور اجرایی منع مهاجرت از کشورهای مسلمان هم لغو شود.
اشاره ایلهان به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا است که به موجب آن، مهاجرت از 6 کشور عمدتا مسلمان ممنوع شده است.
نظر کاربران
درینگه دنیا که شیطان بزرگ هست چه میکنند ،
ما کجا هستیم ...
مقایسه جالب ایلهان عمر نماینده زن مسلمان با عضو زرتشتی شورای شهر یزد
پاسخ ها
زنده باد روحانی زنده باد ازادی
حال اگر چنین مسعله در مجلس ما بود دعوا فحش کاری وداد هوار بود خودتان که شاهد بودین
ولی در مجلس آمریکا چون قانون حکم فرماست هیچ وقت متشنج نمیشود،
نمایندگان منطقی و با سوادی دارد.
پس میشه قانون های اجباری که کرامت انسان رو زیرسوال میبره رو لغو کرد !!!
ای ول با خدا باش پادشاهی کن با هر که خواهی باش هر چه خواهی کن
آمریکا کشور آزاد
من باشم با تیپا پرتش میکنم بیرون از کنگره
پاسخ ها
کنگره آدم داخل آن است تو راه نمی دهند