چند بازنشسته از دستگاههای اجرایی خداحافظی کردند؟
بعد از لازمالاجرا شدن قانون منع بکارگیری بازنشستهها، اعلام اخیر رئیس سازمان اداری و استخدامی از این حکایت دارد که در این فاصله حدود ۱۱۷۰ بازنسشته فعال در دستگاههای اجرایی به کار خود خاتمه داده و خارج شدهاند.
خبرگزاری ایسنا : بعد از لازمالاجرا شدن قانون منع بکارگیری بازنشستهها، اعلام اخیر رئیس سازمان اداری و استخدامی از این حکایت دارد که در این فاصله حدود ۱۱۷۰ بازنسشته فعال در دستگاههای اجرایی به کار خود خاتمه داده و خارج شدهاند.
جمشید انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی و معاون رئیس جمهور به تازگی در توئیتی ،گزارشی از نتیجه اجرای قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان اعلام کرده و گفته "در این رابطه به همکاری ۵۲۰ نفر در دولت و دستگاههای خارج از دولت و همچنین ۶۵۰ نفر در نیروهای مسلح خاتمه داده شد".
این اعلام انصاری در حالی است از که لازم الاجرا شدن قانون ممنوعیت بکارگیری بازنسشتگان یعنی از ۲۶ آبان ماه سال جاری تاکنون بیش از دو ماه گذشته و این تعداد از دستگاههای اجرایی خارج شدند. البته در مورد زمان خروج بازنشستهها اختلاف نظری هم با سازمان بازرسی کل کشور وجود داشت و آنها معتقد بودند که زمان اجرایی شدن قانون نیمه آذرماه است.
گرچه تاکنون بیش از هزار نفر بازنشسته برای اجرای قانون از دستگاهها خارج شدند اما در این مدت برخی خبرها و اقدامات از این حکایت دارد که برای نگه داشتن بخشی از افراد بازنسشته، رایزنیهایی انجام شده و به هرحال از طریق کانالها و روزنههای قانونی یا به طرق مختلف، برخی افراد توانستند تاکنون در جای خود باقی بمانند که این موجب انتقاداتی در این رابطه شده است.
در مجموع قانون منع بکارگیری بازنشستهها در تابستان سال جاری اصلاح شد و در اوایل شهریور ماه به تصویب رسید و براساس آن دستگاههای اجرایی ملزم شدند تمامی بازنشستههای شاغلی که مشمول استثنات این قانون نمیشدند را تسویه حساب و خارج کنند.
طبق اصلاحیه قانون منع بکارگیری بازنشستگان، رؤسای سه قوا، معاونان رئیس جمهور، نایب رئیسان مجلس، اعضای شورای نگهبان، وزیران و نمایندگان مجلس از قانون مستثنی شدند. در عین حال که بکارگیری بازنشستگان نیروهای مسلح با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا صرفا در دستگاههای مطبوع خود مجاز است و جانبازان بالای ۵۰ درصد، آزادگان بالای سه سال اسارات و فرزندان شهدا از قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستهها مستنثی شدند.
این قانون، تمامی دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و همه دستگاههایی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده میکنند را شامل میشود. طبق این ماده همه وزراتخانهها، موسسات دولتی، موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی و شرکتهای دولتی و همه دستگاههایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح است، جزو قانون خواهند بود.
نظر کاربران
شرکت ما که هیچ کس نرفت به عنوان مشاور ماندند و بیشتر حقوق هم متعلق به خودشان است.البته پولها هم اکثرا ارسال میکنند به خارج از کشور برای فرزندان خود...منالله توفیقا
تعدادی از بازنشسته و در شرف بازنشستگی با نفوذ به زودی به خارج جهت مأموریت بلند مدت فرستاده می شوند.
خوب دستگاه های نظارتی را دور می زنند.
پاسخ ها
تعداد زیادی از دستگاهها و نهادها به بهانه های مختلف بازنشسته ها را به عناوین دیگر بکار گرفته ومتاسفانه قانون بازنشستگی را دور زده اند .یعنی اینکه بر قانون و قانونمداری فاتحه مع الصلوات. مسئول پیگیری این قانون شکنی کیست ؟!!
چرا حتی یک روحانی در دستگاههای دولتی بازنشسته نمی شود.چرا.
پاسخ ها
اینطوری نیست بنده خیلی از روحانیون را می شناسم که بازنشست شده اند و بطور کلی کارشان را ترک کرده اند .
فعلا طیق شرایط درحد حرف وشعار است چون شواهد چیزی دیگری را نشان می دهد
پاسخ ها
ایکاش مجلس این قانون باز نشستگی را با این وضعی که الان پیدا کرده ،تصویب نکرده بود چون نه تنها در خیلی از ادارات و ارگانها تاکنون اجرا نشده بلکه بعضی از مسئولین به بهانه اخذ مجوز خاص جای پای یار وقال های خودشان را محکم تر کرده اند و قانون بازنشستگی لوث شده است. تو خود حدیث مفصل بخوان ازاین مجمل .
کاش همه بازنشستگان درهمه پست ها بازنشست ومی رفتند تاشاید توجه به قشرهای آسیب پذیرمیشد مثل معلولین شدید درمنزل باماهی 100 وهشت تومن با افزایش حفوق غلط غلط پله پله پله پله کانی که منجر با زجر وحقارت ووووووو