شبهای کتابخانه ملی
شیفت شب کتابخانه ملی، برای محققان و پژوهشگران در شهریور ۹۰ افتتاح شده و تا کنون حدود ۱۲۰۰ نفر پژوهشگر و محقق را به خود جذب کرده است. سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، چهارمین کتابخانه جهان در ارائه خدمات شیفت شب است که از ساعت ۲۲ تا ۷ بامداد ارائه خدمات میکند.
خبرگزاری ایسنا: شیفت شب کتابخانه ملی، برای محققان و پژوهشگران در شهریور ۹۰ افتتاح شده و تا کنون حدود ۱۲۰۰ نفر پژوهشگر و محقق را به خود جذب کرده است. سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، چهارمین کتابخانه جهان در ارائه خدمات شیفت شب است که از ساعت ۲۲ تا ۷ بامداد ارائه خدمات میکند.
نخبگان و مخترعان- با ارائه گواهی معتبر، پدیدآورندگان و مترجمان کتب علمی و تخصصی، نویسندگان مقالات علمی پژوهشی یا ISI ( حداقل ۲ عنوان مقاله)، شاغلان به تحصیل و فارغ التحصیلانِ مقطع دکترای تخصصی، دوره تخصص پزشکی وسطح ۳ حوزوی میتوانند از خدمات شیفت شب استفاده کنند.
فضایی که در اختیار اعضای شیفت شب قرار داده شده، یک تالار سهطبقۀ به هم پیوسته است.
در حال حاضر بیشتر مراجعان شیفت شب کتابخانه ملی، دانشجویان هستند و به همین دلیل، پرمراجعهترین زمان این شیفتها، در دوره امتحانات است.
یکی از انتقادات به کتابخانه ملی و شیوه استفاده از امکانات آن، تبدیل شدنش به قرائتخانه بوده. این در حالی است که ظرفیتهای فراوانِ این مجموعه، فضای زیادی برای امور پژوهشی دارد.
نظر کاربران
چه خوب منم میرم شاید پژوهشگری چیزی شدیم
آخی عزیزم!
موفق باشن.
نصف عکسها رو از مانتو کرمه گرفته :)
پاسخ ها
آخی عکس دوست داری؟
خیلی دور و پرته. باید کلّی سوار و پیاده بشی و کرایه بدهی تا به اون بالا برسی. بعد هم اینقدر خدمات رسانیشون کند و ناقصه که آدم را پشیمان می کنند از این همه وقتی که هدر داده. خیلی از کتابهایی هم که ثبت شده، در کتابخانه موجود نیست و فقط به عنوان کتابهای چاپ شده در ایران، ثبت شده اند.
وقتی مملکت ما به دانشجو و نخبگان کشور بها نمیده و اینهمه فرار مغرها داریم رفتن به اونجا و درس خوندن چه فایده ای داره