افزایش سن ازدواج دختران در مجلس رد شد
طرح افزایش حداقل سن ازدواج در کمیسیون قضایی مجلس رد شد.
خبرگزاری فارس: الهیار ملکشاهی نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی در رابطه با افزایش سن ازدواج مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این طرح آمده بود که از سن ۱۳ سال به پایین اجازه ازدواج داده نشود و سنین۱۳ تا ۱۶ با اذن ولی و دادگاه این کار انجام شود و طراحان در این طرح دنبال افزایش سن ازدواج بودند.
رئیس کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: کمیسیون قضایی چند جلسه را به بررسی این موضوع اختصاص داد و کارشناسان در حوزههای مختلف پزشکی، حقوق و فقه و... و همچنین نمایندگان نظر خود را درباره این طرح ارائه کردند.
ملکشاهی خاطرنشان کرد: در نهایت کمیسیون در بررسی این طرح به این نتیجه رسید که این طرح امکان ادامه بررسی آن وجود ندارد و از جهات فقهی و هم اجتماعی دارای اشکالاتی است و تصمیم گرفته شد تا طرح دیگری بتواند برخی از مشکلات در این حوزه را حل کند توسط هیأتی متشکل از اعضای کمیسیون طراحی و جایگزین شود.
وی افزود: در ادامه جلسه تویسرکانی رئیس سازمان اسناد و املاک کشور با حضور در جلسه کمیسیون توضیحاتی را در رابطه با آزمون اخیر سردفتران ارائه کرد و گفت که این آزمون توسط یک شرکت برگزار شده و مقررات نیز در آن رعایت شده است.
رئیس کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: همچنین وی توضیحاتی را درباره لزوم حضور سردفتران در دفاترشان و لزوم اثر انگشت آنها بر اسناد ارائه کرد و بخشنامه اخیر این سازمان امضا و اثرانگشت سردفتر باید اسناد باشد و مسئولیت صحت اسناد را بپذیرد.
ملکشاهی خاطرنشان کرد: در توضیحاتی که رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک ارائه کرد این نکته مطرح شد که بحث الزام حضور سردفتران در دفتر کارشان مدنظر نیست بلکه وقتی یک سند تنظیم شده و همه کارهایش انجام میشود سردفتر باید این سند را با امضا و اثرانگشت خود تأیید کند.
وی افزود: در این جلسه تویسرکانی همچنین توضیحاتی را در رابطه با کاداستر ارائه کرد و مشکلاتی که در حوزه مسائل مالی در راستای اجرای کاداستر با آن مواجه هستند ارائه کرد.
رئیس کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: در مصوبه مجلس درآمدهای حاصل از اجرای کاداستر باید برای خود کاداستر هزینه شود که متأسفانه این موضوع اجرایی نشده و درآمدهای کاداستر در برخی جاهای دیگر هزینه شده است که منالجمله بخشی از آن برای سازمان هلالاحمر هزینه میشود و قسمت دیگری هم دولت در جاهای دیگر هزینه میکند.
ملکشاهی در پایان خاطرنشان کرد: دولت مدعی شده بود که در بحث تخصیص بخشی از درآمد کاداستر به هلالاحمر با سازمان اسناد و املاک کشور توافق کردهایم اما سازمان ثبت این موضوع را انکار کرد و گفت که ما تفاهمی راجعبه این موضوع با دولت نداشتهایم.
نظر کاربران
من هم بااین نظریه موافقم .البته بانظر دادگاه
مگر کسی مغز خر میل نموده که در این شرایط وانفسا اعیال اختیار نماید لونپن
پاسخ ها
آخر یک دختر بچه ۱۳ سال که چیزی زندگی نمی داند چطوری می خواهی شو هرش بدهد لعنت به این فکر ها عقیده ها مگر زمان دقیانونسه
وقتی متن مواد قانونی در بحث احوال شخصیه رو با واقعت موجود جامعه تطبیق میدیم متوجه میشیم یا عرف ما منصرف از قانونه یا قانون ما متروکه و با اون چه که رد عرف رفتار عموم دیده میشه نسبتش متباینه....
واقعا تاسف برانگیزه
درود بر مخالفان این طرح ضد اسلامی.وقتی شریعت سن ازدواج تعیین کرده نماینده مجلس کیه که بخاد با حکم شریعت مخالفت کنه؟سن ازدواج دختر 9 سال قمریه و هر دختری اراده کنه بعد از این سن میتونه ازدواج کنه ربطی هم به کسی نداره.الان تو اروپا دخترای 11 ساله رابطه جنسی دارن اونوقت یه عده تو این کشور دارن یه نیاز اولیه رو محدود میکنن
ملته ایران چقدر ،مقدر بدبختن
ما کجا و قرن بیست و یک کجا
اره چون دختر ها تا قصد ازدواج کنن صدتا خواستگار با شغل مناسب با درآمد بالا با اسب سفید جلوی در خونه عروس خانوم از جا میکنن .ما اصلا تو کشور مشکل ازدواج و سن ازدواج ،بیکاری و گرانی لوازم خانگی ،گرانی خانه ووووووو نداریم .اصلا همه چی سر جاشه. تقصیر خوده ما جوانهاست که نمیخوایم ازدواج کنیم و بریم سرکار بهمون حقوق خوب بدن .تو رو دست بردارید این مزخرفاتو