آغاز برخورد با عرضه پوشاک برند قاچاق
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: برخورد با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق، خطر پذیری قاچاق را افزایش می دهد و به نوعی از تولید داخل حمایت می شود.
خبرگزاری فارس: حمید رضا دهقانینیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر با اشاره به آغاز برخورد با عرضه نشانهای پوشاک قاچاق در واحدهای تجاری از اول دیماه ۹۷ گفت: با این برخورد ها، خطر پذیری عرضه پوشاک قاچاق بالارفته و به نوعی از تولید داخل حمایت می شود.
وی افزود: از روز شنبه مراجعه به واحد های تجاری برای آگاه سازی فروشندگان آغاز شده و از هفته بعد اقدام مقابلهای صورت میگیرد و تیم های عملیاتی برای برخورد به واحدها مراجعه می کنند.
دهقانینیا ادامه داد: در گام اول ۴۰ مجتمع تجاری توزیع کننده قاچاق پوشاک در تهران با دست کم ۱۵۰ فروشگاه بزرگ شناسایی شده است. این تعداد صد در صد شناسه کالا ندارد و از فرصت داده شده استفاده نکرده اند.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه مدیران ۴۰ مجتمع تجاری فراخوانی شده و درباره توزیع پوشاک قاچاق به آنها تذکراتی داده شده است، افزود: چنانچه برند های خارجی بخواهند در کشور فعالیت داشته باشند، باید در سامانه ثبت و مجوز داشته باشد.
وی با بیان اینکه طبق استعلام انجام شده از اتاق اصناف ۵۰ شرکت با ۶۷ برند فعالیت خود را ثبت کردهاند، تصریح کرد: باید فضای عرضه پوشاک قاچاق را به تولید داخل تبدیل کنیم، در این صورت اشتغال بیشتر می شود. بخش تولید ظرفیت خود را بالا می برد و مشکل اشتغال کشور را حل می کند.
وی تاکید کرد: به ازای هر مغازه عرضه برند خارجی که جمع شود، یک مغازه تولید داخل در کشور باز خواهد شد که به تولید ملی و اشتغال کمک می کند.
دهقانی نیا گفت: برآورد ما از قاچاق در حوزه پوشاک، ۲.۵ میلیارد دلار است و با برخورد درست با این امر، فشار ارزی در این حوزه برداشته می شود.
نظر کاربران
حالا مثل بقیه کالاها واردات پوشاک ممنوع میکنن بعد تولید کننده داخلی به هر قیمتی که دوست داره محصولاتشو میفروشه به مردم
یک هفته پیش کفش ایرانی خریدم دیروز کفش کنده شده. خارجی نیاید کفش هم مثل ماشین ایرانی میپوکه.
واقعا که خیلی جالبه تو اینجا پارچه برای تولید گیر نمیاد اگر هم باشه که خیلی گرونه من تولید کننده یک سال بیکارم وارد هم نشه به لطف آقایون باید لخت بریم بیرون کلا نمیفهمن دارن چیکار میکنن نه تولید نه مواد اولیه فقط مالیات بده بابت بی کاری کلا رفتن تعطیلات