جلودارزاده: چرا کارگر باید مجازات شود؟
عضو فراکسیون کارگری مجلس گفت: چرا وقتی خصوصی سازی مشکل دارد، بخش خصوصی مشکلساز شده و سیستم بانکی مشکل ایجاد میکند کارگر باید مجازات شود؟! متاسفانه در کشور ما هماهنگی مجازات با جرم هم وجود ندارد.
ایلنا نوشت: عضو فراکسیون کارگری مجلس گفت: چرا وقتی خصوصی سازی مشکل دارد، بخش خصوصی مشکلساز شده و سیستم بانکی مشکل ایجاد میکند کارگر باید مجازات شود؟! متاسفانه در کشور ما هماهنگی مجازات با جرم هم وجود ندارد.
سهیلا جلودارزاده در واکنش به بازداشتهای گسترده کارگران گروه ملی فولاد اهواز با اعلام این خبر که جلسه کمیسیون اجتماعی به این موضوع اختصاص یافته است، گفت: متاسفانه دچار روندی تکراری شدیم و بارها گفتهایم که مسائل صنفی را نباید با مسائل سیاسی ادغام کنیم. این تفکیک در خصوص نیشکر هفت تپه تا حدی صورت گرفت و دیدیم که آن مساله تا حد زیادی حل شد. چرا وقتی خصوصیسازی مشکل دارد، بخش خصوصی مشکل ساز شده و سیستم بانکی مشکل ایجاد میکند کارگر باید مجازات شود؟! متاسفانه در کشور ما هماهنگی مجازات با جرم هم وجود ندارد.
عضو فراکسیون کارگری مجلس گفت: دولت سیاست را عوض میکند، کارخانهدار ورشکسته میشود و به زندان میرود و خانوادهاش با مشکلات روبرو میشود؛ کارگر اخراج و بیکار میشود و بعد از اعتراض او را دستگیر میکنیم. به جای اینکه یک بار به ریشههای نارضایتی توجه شده و مرتفع شود همیشه این سناریو تکرار و این قربانی است که مجازات میشود.
وی افزود: این قربانی میتواند کارفرمای دلسوز و سرمایه گذار باشد یا کارگر اخراجی و زحمتکشی که از جانش برای حفظ مجموعه مایه میگذارد. الان این کارگران هستند که نمیخواهند فولاد ملی از بین برود و نیشکر نابود شود؛ آنها میخواهند کار و محیط کارشان حفظ شود. چه اصراری است که از خطاکار حمایت شود و به قشر زحمتکش و دلسوز جفا شود.
جلودارزاده در خصوص راههای جلوگیری از تکرار اینگونه حوادث نیز گفت: خصوصیسازی باید متوقف شود؛ چرا که این روند براساس قانون صورت نمیگیرد؛ دولت در ازای پول ناچیزی که دریافت میکند و سازمان خصوصیسازی هم برای انجام وظیفه و خلاص شدن از این موضوع راهی را در پیش گرفتهاند که عایدی آن برای مردم به خطر افتادن زندگی زحمتکشان و دلسوزان است.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی و تحریمها برای حفظ فرصتهای شغلی فعلی باید روند خصوصیسازی متوقف شود. چراکه امنیت سرمایهگذاری وجود ندارد و همین باعث میشود آدمهای بدون اهلیت مراجعه میکنند و این واگذاری به نااهلان باعث هتک حیثیت نظام و هتک آزادی کارگران میشود.
عضو کمیسیون اجتماعی در رابطه با رایزنی این کمیسیون با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: روزهای گذشته کمیسیون با وزیر تعاون دیدار داشتند که البته بنده حضور نداشتم. همچنین قرار بود هفته گذشته وزیر در کمیسیون حضور پیدا کند که به دلایلی میسر نشد. این روزها هم جلسات کمیسیون را به موضوع کارگران اختصاص دادیم که باید در جلسات حضور پیدا کنیم و ببینیم به چه شکل خواهد بود.
نظر کاربران
دمت گرم خانوم جلودار زاده کاشکی همه مثل شما بودند کارگر بدبخت تر نداریم واقعا تو ایران
این مشکلات رو تو دیگر هم حزبیهات بوجود آوردین.چه رویی داری از کارگر دفاع میکنی.لازم نکرده
بامسولین چون شماکارگروایرانی بدبخت میشیم بودجه ومنابع شغل ایران وایرانی خرج حدود۲۰ملیون افغانی مهاجرکنیدوچون صابکارهای خاین سواستفادگروطن وهم وطن فروش دنبال کارگرارزان افغانی هستن وخرجشم نصف کمتر وبه افغانهامیصرفه وخاک عالم توسرتون بالل۴۰ملیون فقیرداریم کشورثروتمند
برو کار میکن مگو چیست کار
تو کشور ما اختلاس نیست عار
نابرده رنج گنج میسر نمیشود
...
پس چی،آقا زاده ها و خانم زاده ها مجازات بشن؟سوالی میفرمایید ها،مردم و کارگر و...چیکاره اند؟
میدونید خانم دکتر چرا؟ اینم ادامه همون ویژه خواهی بعضی هاست. دقیقا مثل جریان فحش را شما میدید، جیغ را شما می کشید، توهین به شما میشه، و در ادامه حمایت از همکار هتاکتان مصاحبه می کنید. فقط برای همین ویژه خواهیهای ویژگان است که مسیرشان از ما مردم جدا افتاده، طلایی است و با طلائیه ها زمین تا آسمان فرق داره.
کل اقشار جامعه ازلحاظ اقتصادی تحت فشارن نباید تعدادی جو جامعه را متشنج کنه به بهانه کمی حقوق الان فرهنگیان ونظامیان که دورکن اساسی هرکشوری هستن داخل ایران مورد بی مهری حکومت قرار گرفتن وبرای کشور از جان مایع میگذارن اعتراضی ندارن حالا چهارتا کارگر باید جامعه رانامن کنه باید با قاطعیت جلوشان گرفته بشه که دیگه از این حرکات انجام ندن
سرکار خانم البته اینکه گفتید کارگر نباید مجازات شود درست عرض کردید اما باطلاع شما میرساند که درحقیقت مجازات شماباید بشوید که مملکت را به گند کشیدید....
واقعا برای جامعه متاسفم از زمانی که خصوصی سازی شده حق کارگران خوده میشه ودر فلاکتزندگی می کنند